Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako vam ide prodaja?

Poslednjih nekoliko dana sjajno!!! Ali naravno to je posledica mog periodicnog ludila i prezasicenja garderobom pa onda postavljam stvari po ŠOK cenama :) Tako sam i sinoc uradila i jutros kad sam otvorila inbox zatekla me gomila poruka. A mesecima nista specijalno....
2022 03 20
> HauteCouture20: > Imam utisak da je poskupljenjem svega (od hrane do goriva) dosta opala prodaja ne samo na ovakvim sajtovima, vec i u regularnim prodavnicama… > Kako vama ide prodaja? > Ja recimo mesec dana nemam upite (sto mi se zaista ranije nije desavalo) > Kako vam se cini? Ne ide nikakoo.. Jos sam ubacila i neke noce stvari, ali nikaf manje upita i nikad slabija prodaja..
2022 03 20
> Nina__: > > HauteCouture20: > > Imam utisak da je poskupljenjem svega (od hrane do goriva) dosta opala prodaja ne samo na ovakvim sajtovima, vec i u regularnim prodavnicama… > > Kako vama ide prodaja? > > Ja recimo mesec dana nemam upite (sto mi se zaista ranije nije desavalo) > > Kako vam se cini? > Ne ide nikakoo.. Jos sam ubacila i neke noce stvari, ali nikaf manje upita i nikad slabija prodaja.. Bice bolje. Samo pozitivno razmisljanje 🙂🥰
2022 03 20
Trenutno imam u ponudi original obucu po vrlo niskim cenama jer zelim hitno da rasprodam. Elem, sticem utisak da bas te relativno NISKE cene odvlace kupce, jer vidim da se ti brendovi prodaju po 3x visim cenama od mojih kako se okace na sajt
2022 03 21
Katastrofalno. Puno pregleda po svim platformama, lajkova i stavljanja u listu zelja ali niko se ne javlja... mozda bude bolje sledeceg meseca Primetila sam da je Limundo bas zamro, vidim da se i na blogu njihovom ljudi zale dosta
2022 03 21
> SvetlanaRadic: > Katastrofalno. Puno pregleda po svim platformama, lajkova i stavljanja u listu zelja ali niko se ne javlja... mozda bude bolje sledeceg meseca > Primetila sam da je Limundo bas zamro, vidim da se i na blogu njihovom ljudi zale dosta O da.Pratim odredjene prodavce,koji imaju odlicne krpice po povoljnim cenama,znaci stvari im stoje bas dugo,a cene su zaistea smesne..Cifre za bas dobre brendove ne prelaze 1000 din a izmenju 350 i 1000 su cene.Jos prihvataju ponude..I opet stvari stoje..
2022 03 21
Da, a pritom su upropastili platformu prodavcima. Prvo su povecali proviziju, a sad su jos uveli i "ponudi manje" opciju sto je mac sa dve ostrice jer se onda masa ljudi javlja i nudi neku basoslovnu cenu, po 3 puta manju. Pristojni kupci se i inace stide da pitaju za korekciju tako da njima ova opcija nece nesto mnogo pomoci ali zato ovim drugima itekako hoce. Ja sam uvek otvorena za korekciju cene ali ljudski bezobrazluk dostize do Meseca a uvodjenjem ove opcije su dodatno takvim ljudima dali vetar u ledja
2022 03 21
Meni je ta opcija kupi odmah,odlicnaOvo sto ja pratim su mahom,profesionalni prodavci,tako da oni gledaju prosek.Izvlace lovu u nekim prvim turama,a onda spustaju i na 99 din,samo da rasprodaju.Jedna mi je cak i objasnila kako to funkcionise.Tako da za njih ta opcija kupi odmah a i meni je ok.Ovde bi to bio haos,vrvmedjutim tamo ne,bar kod ljudi koji se bave timeTakodje oni i ne vole da im dugo stoje stvari
2022 03 21
Ne pricam o "Kupi odmah", pricam o novoj opciji koju su uveli ispod dugmeta kupi odmah a to je ta "Ponudi manje", i ona je trenutno samo na oglasima sa fiksnim cenama. Mozes da vidis na tudjim oglasima ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dedcbbc6a83f6c041761c0d6bd99af34.jpg)
2022 03 21
Da znam,lose sam napisala,mislila sam na ponudu manje..Meni je to super.Generalno moze samo da se odgovori NE.ili nista...
2022 03 21
Meni nešto ne ide. Možda zato što jedan period nisam bila aktivna.
2022 03 21
Slabo, ali kad je moj nakit u pitanju, uvek se najvise prodavalo kad bi se uzivo videlo tako da cekam sledeceg vikenda neko pokazivanje pa se nadam da cu tu nesto prodati 🥺
2022 03 21
I meni ide okej, ali sto rece jedna clanica dajem popuste i to velike bas. Kosuljicu koju sam prodavala za 4500 spustila sam na 3000. Cesto izbacujem, trudim se. Cim vidim da nema par dana nista ja izbacim nesto novo pa ljudi pogledaju i druge stvari
2022 03 22
Kao kupac, čini mi se da su cene malo visoke. Ok je za kvalitet, ali ima vidno oštećenih stvari a cena jaka. Svuda je akcija i rasprodaja kao i u prodavnicama, a cena ista. Opet moram reći ima izuzetaka. Možda da bolje živimo ne bi smo bili nezadovoljni ni mi kupci ni vi prodavci, ali idemo dalje...realno ako se traži i bude uporan tada se i nađe.
2022 03 22
To je to x-) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df22404fc234ab74eedb8080c8221abf.jpg) x-)
2022 03 23