Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Fejk Pandora ?

Caos, gledam na sajtu ima sve i svasta i gledam ove divne Pandorine narukvice i dodatke za istu. Sa obzirom da je Pandora toliko popularna moram da upitam da li mislite da su to originali( posto se prodaje po relativno niskim cenama. Tipa narukvica za 20e, svi znamo da je cena 60e) Ako je neko imao iskustva sa kupovinom da li moze da podeli, jednostavno samo skepticnost posto je mnogo privezaka, lancica i narukvica vrlo jeftino u odnosu na radnju ☺️ Upitala sam par clanica ali sve neki neodredjeni odgovori😖 Pozdrav cureee 🌺🌺🌺🌺🌺
2022 03 20
Turske kopije vrv, ali sigurno ništa lošijeg kvaliteta od "originala". Druga stvar, pitanje je šta prodaju i u oficijelnim radnjama kod nas
2022 03 20
Naručuju uglavnom na Ali expresu, ima pravo srebro i bižuterija, srebro je malo skuplje, naravno, pa može da prodje kao original Pandora
2022 03 20
Sve je fake. :")
2022 03 21
Ja kupila ovde receno original pandora posle mesec dana narukvica zuta katastrofa obican metal
2022 03 21
Sve je fake na sajtu, moje sestre su kupovale sa Alija, stigne im red srebro, red bižu, sve smo to ispoklanjale što drugaricama što članicama ovde. I Swarovski je mega fejk takođe.
2022 03 21
Ja imam original narukvicu i sve priveske, izuzev jednog. Nosim je gotovo svakodnevno od 2017. i povremeno je ispoliram krpicom koju sam dobila uz nju. I dalje je sve kao novo, osim tog priveska koji nije original. On nema toliki sjaj, menja boju na mestima koja su u dodiru sa drugim privescima. Tako da vise ne bih ponovila kupovinu priveska koji nije original. To je moje iskustvo. (:
2022 03 21
Dobila je u razmeni, članica je u razmeni cenila oko 3000 i to je kao spustila cenu. Mislim da je mnogo 5 dana da kažem da je narukvica počela sa ispušta plavo po koži. Užas, mislim da su kineske bolje‼️
2022 03 21
Najlepse Vam hvala devojke! Tacno bi narucila da nije vas bilo♥️ Upravo sam kupila u Pandori narukvicu i privezak, jeste 6x skuplje ali bar znam da je necu baciti kroz par nedelja. Evo drugarica je donela svoju koju je uzela preko nekog sajta i tamnija je od moje. Na oko da je vidim a da ne znam kako original izgleda , mislila bi da je to to. Tako da ako zelite na duze staze narukvicu dodajte malo parica i u radnju😖😘♥️
2022 03 22
Swarowski van radnje nikaakooooo. Kupovala sam , zali Boze para 😂 n Imam Swarowski iz radnje, 3 godine ga ne skidam. Kupam se , sto hlor sto slana voda sto tuš. Ispolirala je nisam. Makla se nije 😂
2022 03 22
Pozdrav. Mene interesuje da li Pandora radi nakit od pravog zlata? Ja sam na zvanicnom sajtu videla pozlatu, a ovde vidim da prodaju od pravog 585 14k zlata..
2022 03 23
Koliko znam ne, srebro i pozlata/pozlaćeno srebro Pandora, Swarovski je isključivo rodijum, da li srebrni ,da li zlatni, Swarovski nije od plemenitih metala. Fejk je sve što je pravo srebro Swarovski ili čisto zlato Pandora.
2022 03 23
Hvala na odgovoru. U medjuvremenu mi je isto napisala jedna clanica. Podvedeno pod Pandoru, samo jer podseca izgledom.
2022 03 23