Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Opis profila

@Tashanti..Imala sam i ja odlicnu saradnju sa clanicom kojoj je opis uzasan, ispostavilo se da uopste nije kao "osoba"iz opisa,zato i kazem da im je vrv prokuvalo zbog necega.Ali trebalo mi je citavih godinu dana da prelomim da udjem u komunikaciju i saradnju sa njom,i to samo zato jer je imala predmet koji sam dugo trazila..Takvi opisi odbijaju.Kada procitam takav opis odmah pomislim na neku isfrustriranu,nadrndanu iskompleksiranu personu,gde je psihicki zdravije iskopati bunar nego razmeniti par reci.Meni je licno svejedno kakav ce ko opis da stavi i nacin saradnje.Procitam i odlucim da li mi odgovara ili ne.Postujem ono sto je napisano bilo da mi se svidi ili ne.I na kraju zanima me krajnji proizvod da li ce mi stici predmet kao sto je u opisu.Samo treba imati na umu da je ovo buvljak elektronski,tako da je negde i za ocekivati da nece svi biti pristojni,lepo vaspitani,..
2022 03 25
Apsolutno se slazem ali zato sam i napomenula u jednom komentaru gore,treba malo "pronjuskati" i po utiscima pa opet vidis sa kim imas posla. Sto ja radim npr sa clanicama koje su bez opisa...
2022 03 25
> Tashanti: > Moj opis nema cini mi se ni L od lepog😅 sto ne znaci da nisam ljubazna,korektna itd....ali jednostavno za ovih 6 godina sam imala takvih situacija da sam morala da budem direktna i jasna (mozda i bezobrazna) ali drugacije sa pojedincima ne ide🤷‍♀️ Ko zna sta zeli to ga ne remeti. Primetila sam da dosta clanica ne cita opis ali ih onda samo preusmerim na profil🙂 Iscitah opis ali ne vidim jednu stvar naznacenu - da li radite licnu primopredaju. Mene odbijaju velika slova. Kao da se neko dere. Ali je svaka stavka na mestu i jasno je koliko revolta i raznih situacija bilo kada je opis takav.
2022 03 30
Nemoj da se preterano zamaraš oko toga. Ovo izgleda već odlično što si napisala. Jedino kada proveravam opis jeste da vidim da li je napisano NE RADIM RAZMENE ili Plaćanje moguće preko računa. Tako da možda samo osnovne stvari staviti Takođe recimo ja sam navela da ne primam reklamacije ( mada nikada ih nije bilo) sve bukvalno svaku tačku navedem jer sam baš i sama picajzla i bitna mi je svaka trunka da se navede. 😁
2022 03 31
> ivana_markovic: > > Tashanti: > > Moj opis nema cini mi se ni L od lepog😅 sto ne znaci da nisam ljubazna,korektna itd....ali jednostavno za ovih 6 godina sam imala takvih situacija da sam morala da budem direktna i jasna (mozda i bezobrazna) ali drugacije sa pojedincima ne ide🤷‍♀️ Ko zna sta zeli to ga ne remeti. Primetila sam da dosta clanica ne cita opis ali ih onda samo preusmerim na profil🙂 > Iscitah opis ali ne vidim jednu stvar naznacenu - da li radite licnu primopredaju. > Mene odbijaju velika slova. Kao da se neko dere. Ali je svaka stavka na mestu i jasno je koliko revolta i raznih situacija bilo kada je opis takav. Nemam vise mesta za opis😅 ja zivim u manjem mestu (Banja Koviljaca) ali radila sam 2x jer su se clanice bas zadesile tu na lecenju. Nikakav problem nije u poruci da se pita (kao sto su one) i rado cu odgovoriti i naravno izaci u susret🤗
2022 03 31
1 2