Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Instagram prodavnice parfema i testera

Zanima me da li neko ima iskustvo sa parfemima i testerima koje se prodaju na instagramu? Znam da nije isto kao kupovina redovnog parfema zato me isključivo zanima da li neko ima lično iskustvo. Hvala unapred na odgovorima.
2022 03 27
Nedavno sam videla žalbu da je devojka kupila dva različita parfema, a tečnost iz oba je mirisala isto. Takođe, izbegavaj kopije u širokom luku. Ako već želiš jeftino, drži se economic parfema. Turske kopije parfema i šminke ne prolaze nikakvu zdravstvenu proveru, neka istraživanja njihovih kopija su pronašla fekalije i kancerogene supstance u njima.
2022 03 27
Economic parfemi su isto težak otrov. Zato Vam je moj savet ako nemate novac za original parfem nemojte ni da se mirisete. A ovde na sajtu stvarno mogu da se nadju original parfemi za pristupacan novac
2022 03 27
Tako sam i mislila samo tog kojeg tražim nema. Bolje onda Iris parfimerija. Novac za bacanje nemam, a komentar je suvišan da ne treba da se mirišem. Hvala UltraStore za odgovor.
2022 03 27
> Stuplja75: > Zato Vam je moj savet ako nemate novac za original parfem nemojte ni da se mirisete. Da li ste realni? 🤔
2022 03 27
Nikako, ja jos uvek nisam naisla na instagram grupu sa dobrim parfemima. Moj savet ti je da se uclanis u fb grupu Parfemski bazar. Prati ponudu parfema cesto prodaju ostatke u boci po povoljnim cenama, mozes kupiti i dekante od 10ml, razlicite su cene, a postoje i provereni prodavci sa bas povoljnim parfemima. Dobro je sto i ako ne znas da prepoznas original/kopiju tu su drugi clanovi da pompgnu. Uvek ce neko od prodavaca grupe reagovati, mada i admin je rigorozan i zaista gledaju da sve sto se postavi bude legit. Od kako sam clan te grupe otkrila sam mnoge parfemske kuce, od onih povoljnih a dobrih, do jako skupih, za koje i sama mogu izdvojiti tek za neki dekant. Zbog te grupe sam se vratila i nekim starim zaboravljenim parfemima. Otkrila sam kroz dekante da nesto sto se nadaleko hvali zapravo meni uopste ne prija, iako mi je u parfimeriji delovalo super. Otkrila sam i da neki parfemi, koji su bas jeftini imaju tako lepu auru i tako se lepo razvijaju, i uvek se obradujem kad dobijem kompliment za takav parfem. Uvek kazem bolje 10ml kvalitetnog lepog parfema nego 100ml parfemisane vode. Ako treba neki savet, slobodno pitaj.
2022 03 27
Hvala na preporuci. Teško nalazim parfeme koji mi se dopadaju, ne volim jake cvetne mirise. Više preferiram sveže, citrusne note, note mora, čiste mirise. Ne bih da bacam novac na nešto što mi se ispostavi da ni ne sviđa, zato je dobra stvar dekantovanje od pouzdanih prodavaca. Nisam ni ja čula za Insta, zato i pitam. Mi nemamo ni Jasmin ni Sephoru pa samim tim izbor da isprobam mirise je mali. Buvljak jeste pun ali mnogo sumnjivih parfema, mada ima i originala, navodno, koji su prilično skupi. Naravno da je kvalitet bitan i ima lepih parfema i po nižim cenama a i izvikanih za 100€. Sve je stvar ukusa. 💓💓💓
2022 03 27
Pa gde ima 2 original parfema ili testera za 1500... msm ima tamo a original nisu sigurno još 2 kom.
2022 03 27
Ima stranica na Instagramu Lalaparfemi..skorije su otvorili sajt,ja ih znam iz okruženja i nabavljaju originale. Prodaju i testere.. Decko mi je kupio Versace crystal noir, imala sam bocu originala iz Dma pri kraju i uporedila sam.. potpuno su isto mirisali, dugo je ostao miris. Posle sam uzimala paco raban i sada christina herrera 212, odlicni su. Ali cene nisu male samo su manje od originala.. 50,80e uglavnom, zavisi od marke.. Eto, ako sam nesto pomogla.. :)
2022 03 27
Hvala Ejndži, proveriću.
2022 03 28
Hvala Srebrna, niko nije tvrdio da su originali, pitala sam za lično iskustvo.
2022 03 28
Moj muž je kozmetički inženjer tako da zna koje supstance sadrže parfemi o kojima pričate. Da znate šta sve stavljaju ne biste se nikad mirisale sa njima.
2022 03 28
> Stuplja75: > Da znate šta sve stavljaju ne biste se nikad mirisale sa njima. Znamo. I niko to ne spori. Ali Vas komentar je bio grub. Ako neko nema za original parfem, naravno da moze da koristi alternativu - bilo koji prirodni proizvod, da bi mirisao.
2022 03 28
Ali ovde na sajtu stvarno mogu da se nadju povoljno original parfemi
2022 03 28
Ako proverite sastojke najskupljeg ruza, pao bi vam mrak na oci. Isto tako i za skupe parfeme i ove kopije. Sastojci, ako gledamo prirodno, nisu dobri ni kod jednog parfema, problem je sto ne znamo sta se stavlja u kopijama, a u originalima makar znamo sta je sve stetno. Parfemi 100% prirodnih sastojaka su bas bas skupi.
2022 03 28
1 2