Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Instagram prodavnice parfema i testera

> AppleRed: > Hvala na preporuci. Teško nalazim parfeme koji mi se dopadaju, ne volim jake cvetne mirise. Više preferiram sveže, citrusne note, note mora, čiste mirise. Ne bih da bacam novac na nešto što mi se ispostavi da ni ne sviđa, zato je dobra stvar dekantovanje od pouzdanih prodavaca. Nisam ni ja čula za Insta, zato i pitam. Mi nemamo ni Jasmin ni Sephoru pa samim tim izbor da isprobam mirise je mali. Buvljak jeste pun ali mnogo sumnjivih parfema, mada ima i originala, navodno, koji su prilično skupi. Naravno da je kvalitet bitan i ima lepih parfema i po nižim cenama a i izvikanih za 100€. Sve je stvar ukusa. 💓💓💓 Ja sam bas gresila u pocetku, rezultat je puna polica parfema koji se ne koriste. Neki mi se ne svidjaju, neki brzo dosade, zato sad bas gledam sta kupujem. Najdraze mi je kada naidjem na ostatak u boci neceg sto odavno nema. Od skoro kupujem i dekante. Nije isto kada se pomirise i proba parfem. Nesto mi na prvu deluje fantazija, a posle 10 dana shvatim da sam uzasno pogresila. Na sveze citrusne me uvek podseti Light Blue D&G a kao zamenu koristila sam jedno vreme Versace Versus. Proslog leta sam trazila nesto citrusno osvezavajuce i uzela dekant Wild Fruits Mancera ali meni uopste nije legao, dok mi je devojka poslala probu Aoud Violet i mene je taj parfem odusevio. U toj fb grupi ima bas poznavaoca parfema. Dace ti fine preporuke. Ja sam uvek za dekant proverenog parfema, ako ne mozes priustiti celu bocicu ili za kupovinu klonova. Bolje je klon nego kopija koja se ko zna gde i cime puni.
2022 03 28
> cveticbg: > > AppleRed: > > Hvala na preporuci. Teško nalazim parfeme koji mi se dopadaju, ne volim jake cvetne mirise. Više preferiram sveže, citrusne note, note mora, čiste mirise. Ne bih da bacam novac na nešto što mi se ispostavi da ni ne sviđa, zato je dobra stvar dekantovanje od pouzdanih prodavaca. Nisam ni ja čula za Insta, zato i pitam. Mi nemamo ni Jasmin ni Sephoru pa samim tim izbor da isprobam mirise je mali. Buvljak jeste pun ali mnogo sumnjivih parfema, mada ima i originala, navodno, koji su prilično skupi. Naravno da je kvalitet bitan i ima lepih parfema i po nižim cenama a i izvikanih za 100€. Sve je stvar ukusa. 💓💓💓 > Ja sam bas gresila u pocetku, rezultat je puna polica parfema koji se ne koriste. Neki mi se ne svidjaju, neki brzo dosade, zato sad bas gledam sta kupujem. Najdraze mi je kada naidjem na ostatak u boci neceg sto odavno nema. Od skoro kupujem i dekante. Nije isto kada se pomirise i proba parfem. Nesto mi na prvu deluje fantazija, a posle 10 dana shvatim da sam uzasno pogresila. O tome i govorim, da se ne radi o tome da li mogu da dam toliko novaca za parfem već da želim da budem apsolutno sigurna da sam dala novac za nešto što će me oduševiti. Light Blue sam mislila da će mi biti wow ali kad sam probala na koži jednostavno postao nikakav. Na kraju ću se vratiti na EA Green Tea jer mi se i sad dopada a miris na meni se oseti i naredni dan. Zapravo sam htela Zen da kupim, probala više puta u Lilly, miris fenomenalan, na odeći se oseti nedeljama (rukav kaputa pošto sam prskala na zglob) ali na koži mi brzo ispari i sad se dvoumim. Zanima me Aqua di Gioia ali nikako da ulovim da probam.
2022 03 28
Imaš često na Limundu ostatke parfema po niskim cenama. Da sam kupovala regularno pune bočice, morala bih da izdvojim 1000 evra radi probe, a ovako često uzmem manju količinu, to što istražim prvo na sajtu Punmiris, pa nekad ubodem da mi bas odgovara. 2 puta sam kupila celu bocicu, posle probe od 10-ak ml, koje sam našla jeftino. Takođe sam ponovila kupovinu, posle kupljenih korišćenih parfema, gde je bilo npr pola od 50 ili 75 ml ili malo koriscena od 30 ml, da sam shvatila da mi to stvarno odgovara, ima jačinu i postojanost i neće mi dosaditi. Ako ti većina parfema ima dobru postojanost, onda nije problem za kupovinu na slepo, gledajući opise na Punmiris, ali meni ni Kenzo Jungle nije posebno jak, te moram najviše zbog postojanosti na koži da isprobam parfem više puta, a najbolje mi je da imam dekant od bar 5 ml. Cool Water ima da se nadje povoljno, on je osvežavajuć. Na kraju krajeva, uvek možeš da originalan parfem proslediš na sajtu, prodaš ili razmeniš, ako nije neka velika cifra novca data, a ne odgovara ti
2022 03 28
Biće tako, jedino puno prevara ima u poslednje vreme. Uzeću dekant ili ostatak parfema samo da nađem pouzdanog prodavca. Davidoff sam godinama koristila, super je ali mi dosadio. 🙄 Fejs nemam, zato malo teže sa tim grupama.
2022 03 28
> AppleRed: > Hvala Srebrna, niko nije tvrdio da su originali, pitala sam za lično iskustvo. Pa, učinilo mi se u prvom postu da je tako navedeno i cena od 1500, posle je nestalo. Pošto voliš citrusne, sveže a postojane, probaj Iceberg Effusion ženski, star i odličan parfem, vidim ima i na sajtu i deluju mi po boji apsolutno kao original. Dobila sam ga davno na poklon i mislim da ga nisam niti potrošila nego su ga sestre besomučno špricale u pubertetu, jer volim cvetne, voćkaste i začinske.
2022 03 28
Može jedno pitanjce? 😀 Što se parfema tiče, apsolutno sam tele, jedini parfem koji godinama koristim je Cerruti 1881, a konačno sam našla koji je to parfem koji sam dobila na poklon pre nekih 20 godina (naravno, bacila sam bočicu), jedino sam znala da je Kenzo i to neki matori. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dd23c54f39cf2dcb53ac24f065f4ea43.jpg) Da li ga neko ima? Gde kupiti? Hvala
2022 03 28
Te raritete imaš na Limundu cesto, jedino što može biti slabija postojanost usled izlaganja svetlosti i stajanja na toplom mestu, a generalno parfemi stari 20 godina izgube na intenzitetu, pa to možda više neće biti taj doživljaj prilikom nošenja istog. Pogledaj na Punmiris koje novije upoređuju sa ovim Kenzo, to je najbolja varijanta
2022 03 28
> Sara20: > Može jedno pitanjce? 😀 > Što se parfema tiče, apsolutno sam tele, jedini parfem koji godinama koristim je Cerruti 1881, a konačno sam našla koji je to parfem koji sam dobila na poklon pre nekih 20 godina (naravno, bacila sam bočicu), jedino sam znala da je Kenzo i to neki matori. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dd23c54f39cf2dcb53ac24f065f4ea43.jpg) > Da li ga neko ima? Gde kupiti? > Hvala Da li je bočica bila u obliku lista?
2022 03 28
> MlleSanja: > > Sara20: > > Može jedno pitanjce? 😀 > > Što se parfema tiče, apsolutno sam tele, jedini parfem koji godinama koristim je Cerruti 1881, a konačno sam našla koji je to parfem koji sam dobila na poklon pre nekih 20 godina (naravno, bacila sam bočicu), jedino sam znala da je Kenzo i to neki matori. > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dd23c54f39cf2dcb53ac24f065f4ea43.jpg) > > Da li ga neko ima? Gde kupiti? > > Hvala > Da li je bočica bila u obliku lista? Nije, bila je baš ovakva, cvet, polovina bočice je bio poklopac, i nije mogao da stoji uspravno već kao na slici, položen.
2022 03 29
> jacaikaja: > Te raritete imaš na Limundu cesto, jedino što može biti slabija postojanost usled izlaganja svetlosti i stajanja na toplom mestu, a generalno parfemi stari 20 godina izgube na intenzitetu, pa to možda više neće biti taj doživljaj prilikom nošenja istog. Pogledaj na Punmiris koje novije upoređuju sa ovim Kenzo, to je najbolja varijanta Hvala puno. Tražila sam ga jedno vreme, a kada pitam za taj parfem, ljudi su me uglavnom čudno gledali, kao da sam ga izmislila 😄
2022 03 29
> Sara20: > Može jedno pitanjce? 😀 > Što se parfema tiče, apsolutno sam tele, jedini parfem koji godinama koristim je Cerruti 1881, a konačno sam našla koji je to parfem koji sam dobila na poklon pre nekih 20 godina (naravno, bacila sam bočicu), jedino sam znala da je Kenzo i to neki matori. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dd23c54f39cf2dcb53ac24f065f4ea43.jpg) > Da li ga neko ima? Gde kupiti? > Hvala Reč je o Kenzo Ca Sent Beau edt 😊 Mislim da je sada reformulisan i bočica izgleda drugačije, videla sam vintage verziju na Lalafo sajtu. Imate i na Kupujem prodajem tester noviju verziju , vidim da prodavac ima samo pozitivne ocene , ali nisam kupovala od njega da bih ga preporučila kao pouzdanog.
2022 03 29
> donna794: > > Sara20: > > Može jedno pitanjce? 😀 > > Što se parfema tiče, apsolutno sam tele, jedini parfem koji godinama koristim je Cerruti 1881, a konačno sam našla koji je to parfem koji sam dobila na poklon pre nekih 20 godina (naravno, bacila sam bočicu), jedino sam znala da je Kenzo i to neki matori. > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/dd23c54f39cf2dcb53ac24f065f4ea43.jpg) > > Da li ga neko ima? Gde kupiti? > > Hvala > Reč je o Kenzo Ca Sent Beau edt 😊 > Mislim da je sada reformulisan i bočica izgleda drugačije, videla sam vintage verziju na Lalafo sajtu. > Imate i na Kupujem prodajem tester noviju verziju , vidim da prodavac ima samo pozitivne ocene , ali nisam kupovala od njega da bih ga preporučila kao pouzdanog. Pa to, ne znam da li se bočica menjala tokom godina, a miris ostajao isti ili su to neke druge vrste ili kako već pa se nisam usudila da naručujem, a po parfimerijama su me uglavnom čudno gledali kada bih pitala za njega. Samo je jedna žena pre par godina znala na koji mislim, ali me je oduvala rečima da ga vrv nikada neću naći. Pogledaću na kp. Hvala devojke puno.
2022 03 29
Posle reformulacija to više nisu isti parfemi. Stigao mi je, nekad obožavani, Estee Lauder Tuscany i nije identičan kao od pre 20 godina. Ima on i dalje jačinu, ali moj doživljaj više nije isti, bio mi je opojniji. Ukoliko tražiš nešto približno ovom Kenzu i ne očekuješ istu postojanost, onda ga naruči u novoj bočici
2022 03 30
1 2