Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li je pravo vreme?

Nekako mi ne ide da procenim trenutak. Kada kacite letnje, kada zimsko? Da li letnje oglase zimi brisete i obrnuto? Ja sam vec okacila letnje, a da li da obrisem sve zimsko sada?
2022 03 28
Postavljam predmete kad i šta stignem, ne gledam na godisnje doba.😊
2022 03 28
Nikada nisam kacila letnje/zimsko i brisala, nego kao clanica iznad, kad i sta stignem. Prvo mi treba mnogo volje da se nakanim da nesto slikam, prebacim slike, postavim i opisem, tako da odavno to ne radim. Kad bih morala da birsem i postavljam iznova nikada ne bih nista ni okacila. Izgubim volju koju jedva nekad i nadjem za ovo.
2022 03 28
Slažem se sa članicama! Ni ja ne kačim predmete po godišnjem dobu, već kad šta stignem. 😊🤍
2022 03 28
Godišnja doba nemaju veze sa onim što kačim... Kako zaključim da više neću da nosim određene stvari tako ih stavljam na prodaju.
2022 03 28
Ja pratim sezonu, polako sklanjam zimske stvari i ubacujem letnje, ima mi to smisla, nesto nemam zivaca da gledam kapute i mantile, a napolju 35.. Takodje sam primetila da tokom leta uopste ne trazim zimsku odecu, pa idem nekom tom logikom..a svakako treba obnavljati oglase s vremena na vreme kako bi bili vidljivi u masi.
2022 03 29
> .pahuljica.: > Slažem se sa članicama! Ni ja ne kačim predmete po godišnjem dobu, već kad šta stignem. 😊🤍 Takodje :)
2022 03 29
Ja leti volim kad naletim na zimsko a povoljno... i obratno... znam da leti jeftinije prodjem kada kupujem zimsko 😁 Tako da i ja ubacujem kad sta stignem 😊
2022 03 29
Kao i vecina,ne pratim godisnja doba.Kacim kad stignem ne bitno da li je haljina ili dzemper.....letnje/zimsko. Uglavnom idem redom sta mi je visak i sta vise ne nosim.
2022 03 29
Mislim da je najbolje (ko može) da se prilagođavamo sezonama. Ja sad tražim samo letnje stvari, pa u skladu s tim na profilu imam ponudu samo letnjih i aktuelnih komada. Jakne, kaputi, čizme i pantalone sam sklonila za jesen. Nije mi teško jer su mi slike na telefonu gde i objavljujem, ali pretpostavljam da neke članice prebacuju na kompjuter pa im to komplikuje posao.
2022 03 30
I meni su slike u telefonu i nije mi tesko da ih ponovo postavim u septembru, ali neke clanice su u fazomu da im je okaceno sve sto ne nose vise, a moja teorija je leti letnje, zimi zimsko. Mislim da cu ipak obrisati zimsko uskoro. Hvala svima na porukama. 💖
2022 04 01
Vreme kaže "da" tanjim džemperima i jaknama, tako da ima smisla držati na profilu. 😊 Nikad ne brišem ni inače, samo nekad izmenim oglase da bi bili napred, ako je nešto aktuelno, a nekad i ne. 😊
2022 04 09