Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje - promena cena promotivnih usluga

Dragi/e članovi/ice, Promotivne usluge u kategoriji Žene su mesecima rasprodate, te postoji potreba za otvaranjem novih mesta za promociju. Uvodimo mogućnost promocije oglasa i u podkategoriji, te ćete, uz promociju u glavnoj kategoriji, svoje artikle moći promovisati i u pojedinačnim kategorijama. Glavna kategorija će imati višu cenu, a pojedinačne kategorije nižu. Uz to, dvodnevna promocija postaje trodnevna. Promene uvodimo 15.04., a s njima dolazi i poskupljenje usluga. Prvi put, posle sedam godina, menjamo cene kako bismo se prilagodili cenama promocija sličnih stranica, ali i kako bismo uskoro mogli uvesti osveženja na Krpicama. O tome ćemo nešto kasnije ove godine 😉 Ako imate pitanja ili nedoumica, obratite se našim adminkama ili na [email protected] Želimo da obradujemo tri članice VIP članstvom, prijavite se na sledećoj temi: https://mojekrpice.rs/forum/t/584378/nagradivanje-vip-clanstvo Hvala na pažnji!
2022 03 28
Digli ste uslugu sa 49 din.na 200??? Da nije malo preterano poskupljenje na mesecnom nivou?
pre 23 dana, 18:20
Slazem se, preterano, a nista novo za tu sumu. Sta cete da uradite sa kreditom koji nam je ostao na nalogu? Ranije ste naplacivali neparnu brojku, a sada je cifra zaokruzena na 200 sto znaci da ce uvek na nalogu ostati nepotresnog kredita.
pre 23 dana, 22:00
Hvalaaaa! Odlično!!! 🤍🤍🤍🥰🥰🥰💙
pre 9 sata
Je li’ vip članstvo traje samo 30 Dana za 200dinara?? MOLIM za dogovor
pre 1 sati
Da, skupo ke to opal!!!> maruska: > Digli ste uslugu sa 49 din.na 200??? Da nije malo preterano poskupljenje na mesecnom nivou?
pre 1 sati