Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

serum za obrve?

Da li je neko probao ovo.Ja obrve skoro i da nemam,ovo mi je bas primamljivo.Medjutim skeptik sam da ce mi obrve porasti ,:) Da li imate iskustvo sa ovim serumima za obrve?Jel radi?
2022 04 03
Ja od skoro koristim herbalab serum, imaju sajt herbalab mozete da narucite online. (imaju i instagram stranicu) E sad da li radi ne mogu da tvrdim jer sam pocela da koristim pre nekoliko dana. Ali svakako su sastojci prirodni i cena je pristupacna pa mozete da peobate :)
2022 04 03
Da,izgleda da su svuda sastojci prirodni.Pogledacu..Ovo sto sam ja gledala je oko 3000 din,nije bas povoljno..Ako se setite,ja sam to planirala tek za jedno mesec dana da kupim,da mi javite da li nesto rade.Jer za mesec dana bi vec kao trebalo da se primeti ucinak.
2022 04 03
> AnciS777: > Ja od skoro koristim herbalab serum, imaju sajt herbalab mozete da narucite online. (imaju i instagram stranicu) > E sad da li radi ne mogu da tvrdim jer sam pocela da koristim pre nekoliko dana. Ali svakako su sastojci prirodni i cena je pristupacna pa mozete da peobate :) A jel mozete da mi slikate serum?
2022 04 03
Od herbalaba imam labelo i ulje za kosu i prezadovoljna sam ucinkom, verujem da im je i serum za obrve dobar 😊😊 izuzetno povoljni proizvodi, a odlicni. Mnogo bolji ucinak od izvikanih drogerijskih po astronomskim cenama
2022 04 03
> Stuplja75: > > AnciS777: > > Ja od skoro koristim herbalab serum, imaju sajt herbalab mozete da narucite online. (imaju i instagram stranicu) > > E sad da li radi ne mogu da tvrdim jer sam pocela da koristim pre nekoliko dana. Ali svakako su sastojci prirodni i cena je pristupacna pa mozete da peobate :) > A jel mozete da mi slikate serum? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/550c7bf04e4ed6a3189b6ba119552c95.jpg)
2022 04 04
Mislim da dlake ne rastu baš tako lako ako ih negde nemamo, ne mogu se stvoriti dodatni folikuli, kao što ako ih imamo previše jedino laser pomogne da uništi postojeće folikule, kao i što se bore ne mogu ispeglati vremenom, samo malčice ublažiti kremicama ako ne želimo botox a sve ćemo biti izborane babe jednog dana ako nećemo botox i facelift... Ako te ne mrzi da crtaš obrve, onda najtoplije preporučujem Puppa olovke, imam za popunjavanje jer su mi obrve guste i jake ali je lepo kada ih popunim i iščešljam, ali takođe ima i za definiciju, odlične su olovke, zaista. A drugarica koja kao i ti nema obrve ide na neke "puder" obrve, prelepe su joj, oko 10.000 dođu, prva korekcija je bila na 6 meseci a sada ide na godinu dana, baš, baš joj je lepo uradila devojka i skroz su prirodne.
2022 04 04
@Srebrna..Izgledam kao Spok iz Zvezdanih staza,samo mi fale obrve do pola ,:) Dodam ja olovkom par milimetara ali bih ipak volele obrve,koje imam stalno.Ni ja nesto ne verujem da je moguce da mi ponovo bar malo izrastu.Citala neke blogove o ovim serumima,pa zelim da verujem da radi ahahah.Htela sam na ono tetoviranje obrva,pitala sam da li ce da se vidi da je iscrtano,naravno da hoce,jer tamo gde nema uopste dlaka,koliko god dobro da se uradi,ipak se vidi da je iscrtano.Takodje mi je receno da ne smeju osobe sa seborejom,nista od tih opcija
2022 04 04
Ako nađeš curu/momka, koji to dobro rade nema šanse da se vidi, niko ti ne bleji u obrve, ljudi mahom prvo primete kosu i oči, obrve su tu da zaokruže oko... Kažem ti drugarica ćosava ceo život isto kao Spok, ima 20 dlaka do pola oka debelo, luk ništa, plavuša, cura joj uradila savršeno, uklopila boju, oblik, sve, nije preterivala, savršeno uklopila i nema teorije da se primeti da nisu njene, odnosno izgledaju kao moje kada ih popunim i sredim - uredno, puno, lepo. Svoje obrve čupam 2-3 x nedeljno onda ti je jasno, ako ste vi Spok ja sam Baja mali Knindža, doduše nisam Momčilo Krajišnik da se utešim :D A serum probaj, što da ne, šta smo mi žene sve u životu probale neće da škodi. A seboreju imaš i na obrvama ili samo deo uz kosu?
2022 04 04
Evo, dozvolila drugarica i poslala mi slike. Pre i posle ❤️😁❤️ Zar nije profi? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/98a79253ebdea83b581ee421167428c3.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1f1734e3baec85ad492e14ac701f54a8.jpg)
2022 04 04
Da ovo strava izgleda! Izmedju obrva mi se pojavljuje kada izadje i pored nosa prema obrazima..i naravno glava i na celu uz koren kose-to je standard.Sada nemam ali to su mesta gde izbija.
2022 04 04
Kada rešiš, imamo majstoricu u Nišu <3 A ja te vodim u kafanu :D :D :D
2022 04 04
> AnciS777: > > Stuplja75: > > > AnciS777: > > > Ja od skoro koristim herbalab serum, imaju sajt herbalab mozete da narucite online. (imaju i instagram stranicu) > > > E sad da li radi ne mogu da tvrdim jer sam pocela da koristim pre nekoliko dana. Ali svakako su sastojci prirodni i cena je pristupacna pa mozete da peobate :) > > A jel mozete da mi slikate serum? > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/550c7bf04e4ed6a3189b6ba119552c95.jpg) Hvala
2022 04 04