Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Popravljanje kožnih jakni sa krznom?

Jel imao neko iskustva sa popravljanjem kožnih jakni? Kupila sam ovde super kožnu jaknu/mantil, ali je krzno na nekim delovima ofucano. Pa me zanima jel zna neko kako i gde bih mogla da to popravim/zamenim, ili šta bih mogla da uradim. U pitanju je prava koža/pravo krzno.
2022 04 17
Verovatno može da se zameni ali sigurno nije jeftino, pogotovo ako nemate drugi krzneni materijal od kog bi moglo to da se odradi. Ukucajte na internetu u pretrazi za vaš grad konkretno ko to radi, pa odnesite da pogledaju.
2022 04 17
Pa svesna sam da nije jefitno, samo ne znam koliko može da bude 😅 Znači bolje da sama nabavim krzno 😅
2022 04 17
Dobila sam na poklon koznu jaknu koja mi je bila velika,pa sam je popravljala kod krznara iako nije imala krzno,radilo se o suzavanju a kostalo me je 3000 dinara, dakle uopste nije jeftino ali drugacije ne bih mogla da je nosim 😊
2022 04 17
> Ana2018: > Pa svesna sam da nije jefitno, samo ne znam koliko može da bude 😅 Znači bolje da sama nabavim krzno 😅 Cena zavisi od grada i krznara ili ko već to radi kod vas. Pitajte prvo koliko bi bilo ako nabavite krzno ili sa njihovim, pa procenite da li se uopšte i isplati. Meni je 3000 tražio za ušivanje na jednom mestu što se rašilo krzno od čiviluka, kao mora da skida postavu... Reko, neka hvala... 😁 Možda je u manjim mestima jeftinije.
2022 04 17