Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Porucivanje sa h&m?

Zdravo, znam da je h&m uveo online isto kad i Stradivarius, ali su se oni nesto brzo povukli koliko se secam. Da li je neko skoro porucio iz h&m-a nesto online i koji su jos troskovi?
2022 04 20
Koliko ja znam nikad nisu uveli kod nas online kupovinu. Kad i stradivarisus je bershka i pull and bear
2022 04 20
Nisu uveli kod nas jos online prodaju 😒
2022 04 20
Ja se secam da je bilo price da idu i oni online, ali ne znam sta bi sa tim 🤷‍♀️
2022 04 20
Steta sto HM nema online jer im u Kragujevcu rade najbezobrazniji i najneprofesionalniji prodavci u celom trznom centru!! A i ponuda je oskudna.
2022 04 20
> MALAODSTILA: > Steta sto HM nema online jer im u Kragujevcu rade najbezobrazniji i najneprofesionalniji prodavci u celom trznom centru!! A i ponuda je oskudna. Da, i meni bi bilo dosta lakse, posebno sto na sajtu nadjem dosta stvari koje mi se svidjaju, a u radnjama ih nema... Nije nista bolje ni u Bg, prvo ih jurim po radnji, a kad ih stignem i pitam da li imaju nesto sa sajta sto im pokazem, kazu : Vidite po radnji, ako nadjete znaci da ima, ako ne nadjete znaci nema 😂😂😂 Mozda i vise volim stvari u h&m-u, ali u Zari su daleko ljubaznije devojke, uvek provere sifru, da li je nesto dostupno itd...
2022 04 20
> Beogvt: > Da, i meni bi bilo dosta lakse, posebno sto na sajtu nadjem dosta stvari koje mi se svidjaju, a u radnjama ih nema... Nije nista bolje ni u Bg, prvo ih jurim po radnji, a kad ih stignem i pitam da li imaju nesto sa sajta sto im pokazem, kazu : Vidite po radnji, ako nadjete znaci da ima, ako ne nadjete znaci nema 😂😂😂 Mozda i vise volim stvari u h&m-u, ali u Zari su daleko ljubaznije devojke, uvek provere sifru, da li je nesto dostupno itd... To im je dakle "zastitni znak" - da ih nikad nema i da ih jurimo po radnji!? Ovamo je jos gore, pre par nedelja mi se u dva navrata desilo da nadjem stvar koju zelim, ali kako imaju od svake velicine po jedan komad, ja nakon isprobanih S i L dodjem do zakljucka da mi tacno M odgovara i zamolim da mi je izvade iz izloga. Kaze ona meni: "Ne mogu da vadim iz izloga, taj komad smo posebno morali da peglamo(?!?!)... A jel sigurno hocete da ga kupite?" Ja kazem da 99% hocu ali da ipak moram da ga probam. Na sta ce ona meni da sje vejedno, cak i da hocu da ga kupim, mora da odobri sefica. Rekoh "OK, pitajte je onda." Kaze: "A pa ne mogu sad, otisala je na pauzu (a bilo je 11h ujutru i TC tek poceo da radi u 10h), nego prosetajte pa dodjite za sat vremena, posle pauze." Poludela sam. Vrhunac svega je da kad sam pitala za ime, da bih mogla da obavestim njihove nadredjene kakvo im filijala posluje te da navedem sa kojim sam prodavcem razgovarala, nije htela da mi kaze ime i jos skide onu identifikacionu karticu koju moraju da nose na bluzi. Bezobrazluk bez premca!!! ]:)
2022 04 20
Sigurno nema online prodaja a bilo bi tako lepo da ima. Na sajtu ima mnogo više stvari nego u radnjama ali isto tako ne može da se poredi H&M kod nas i u inostranstvu. Imam utisak da kod nas šalju sve ono što je ostalo po inostranim radnjama... 😪
2022 04 21
> MALAODSTILA: > > Beogvt: > > Da, i meni bi bilo dosta lakse, posebno sto na sajtu nadjem dosta stvari koje mi se svidjaju, a u radnjama ih nema... Nije nista bolje ni u Bg, prvo ih jurim po radnji, a kad ih stignem i pitam da li imaju nesto sa sajta sto im pokazem, kazu : Vidite po radnji, ako nadjete znaci da ima, ako ne nadjete znaci nema 😂😂😂 Mozda i vise volim stvari u h&m-u, ali u Zari su daleko ljubaznije devojke, uvek provere sifru, da li je nesto dostupno itd... Najneljubaznije osoblje,najhaotičnija radnja.Šta god sam pitala nema odgovora.Instagram profil još gori. > To im je dakle "zastitni znak" - da ih nikad nema i da ih jurimo po radnji!? > Ovamo je jos gore, pre par nedelja mi se u dva navrata desilo da nadjem stvar koju zelim, ali kako imaju od svake velicine po jedan komad, ja nakon isprobanih S i L dodjem do zakljucka da mi tacno M odgovara i zamolim da mi je izvade iz izloga. Kaze ona meni: "Ne mogu da vadim iz izloga, taj komad smo posebno morali da peglamo(?!?!)... A jel sigurno hocete da ga kupite?" > Ja kazem da 99% hocu ali da ipak moram da ga probam. > Na sta ce ona meni da sje vejedno, cak i da hocu da ga kupim, mora da odobri sefica. > Rekoh "OK, pitajte je onda." > Kaze: "A pa ne mogu sad, otisala je na pauzu (a bilo je 11h ujutru i TC tek poceo da radi u 10h), nego prosetajte pa dodjite za sat vremena, posle pauze." > Poludela sam. Vrhunac svega je da kad sam pitala za ime, da bih mogla da obavestim njihove nadredjene kakvo im filijala posluje te da navedem sa kojim sam prodavcem razgovarala, nije htela da mi kaze ime i jos skide onu identifikacionu karticu koju moraju da nose na bluzi. Bezobrazluk bez premca!!! ]:)
2022 04 24
H&M nazalost nema online prodaju, meni su jos pre godinu dana rekli da su u pregovorima sa kurirskim sluzbama ali nista od toga. Neko se zezne pa nadje online indijski sajt, i njihova valuta je nesto "rsd" da ne lupam sad ali slicno je kao dinar, i ja sam se ponadala ali nista 😂
2022 04 25