Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako vam ide prodaja)))?

Je l' samo meni stala prodaja vec 2 nedelje ni traga ni glasa ni jedna poruka?🌝🌝 Ili je i vama tako, masovna pojava ili sam ja izuzetak😂😂😂
2022 05 19
Iskreno, bilo je bas, bas, al bas lose. Bez poruka, bez traga ikome. Ali to do prosle nedelje. I onda je pocelo. Ili jos uvek pocinje. Ali i ja sam ulozila bas puno vremena. Nove slike, nove krpice, a opet sam gledala i da cene stavim takve da, uzimajuci u obzir i postarinu, opet bude isplativo. Tako da...here comes the summer heat. Iiii... nedostajalo mi je sve ovo. Feels like summer.⚘
2022 05 19
Prodaja lose,ali kupovina odlicno.😁
2022 05 19
Kod mene srednje žalosno 😅😅
2022 05 19
Meni je bas krenulo, evo danas dve prodaje :)
2022 05 19
Zadovoljna! <3
2022 05 20
Loše, na sajtu sam već 5 meseci, okacila preko 35 predmeta i prodala samo 2. Ne znam jel do mojih cena ili su stvari jednostavno van mode
2022 05 20
Ja nisam dugo bila aktivna, pa rešila opet da se malo bavim krpicama :) Ranije je bilo kako kad, sad je krenulo, jedna fina prodaja :) Mislim da nekad preniske cene odbiju ljude, kao jeftino = sumnjivo. A meni je ovo više hobi, volim da razgledam ponude po krpicama i da za male pare udomim nešto što mi više ne odgovara.
2022 05 20
Meni je od kraja februara do kraja aprila bila beda, ništa prodala nisam. Sad sam skoro čini mi se 3 prodaje imala evo sad na Limundu i četvrtu, pu pu da ne ureknem
2022 05 20
Takođee prodaja lošee.. Trudim se da češće ubacujem novee krpice.. Isto tako imam i obuću.. Cene su baš povoljne, sobzirom na to da je poštarina poskupela. Isto tako, izlazim i u susret oko cene, samo da mi ne stoji roba. 🍀
2022 05 21
Meni uzasno ide sada, iako je vecina stvari na profilu bas za ovo vreme prolece-leto...
2022 05 21
Odlicno! Zadovoljna 🌸🌺
2022 05 21
Zavisi koliko se angazujem ja :D
2022 05 21