Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Poklon za doktorat

Devojke, treba mi vasa pomoc, sta kupiti drugarici za doktorat? :)
2022 05 29
Pozdrav, Moj iskren savet je da joj kupis nesto sto voli i sto joj treba, posto ce knjiga, buketa i satova (ili nesto od nakita) da dobije i pevise...
2022 05 29
Na primer, neku lepu ( ili njen portret ili neki drugi motiv) umetnicku sliku.🙂 Svakako je uspomena za ceo zivot.🙂
2022 05 29
Neku kvalitetnu knjigu iz naucne oblasti koju izucava. Najbolje inostranu jer njihova nauka je daleko ispred nas...
2022 05 30
Vaučer za spa tretman sa obaveznom masažom da se opusti žena od silnog stresa kada odbrani doktorat 😷
2022 05 30
Sve zavisi od toga koliko nova ste voljni da izdvojite. Vaučer za izlet ili spa tretman jesu dobra ideja. Ako ste bliske možete i zajedno da odete negde i da se lepo provedete. Uspomene ostaju zauvek.
2022 05 30
Pa sve zavisi, ako idete na odbranu doktorata, neki je “običaj” da se ponese buket cveća. Pored toga se pokloni knjiga sa posvetom, naliv pero, nakit, flaša pića itd. To je onako klasika za takve događaje. Za jedan doktorat, nisam uspela da se organizujem, ali sam negde na Instagramu našla da neko pravi figurice u obliku osoba, raznih zanimanja sa crvenim plaštom, pa ta osoba izgleda kao super heroj. x-) Bilo je presimpatično, nažalost nisam poručila na vreme…
2022 05 31
Hvala devojke na predlozima. U pitanju je proslava u restoranu. Drugarica je studirala u Svedskoj, juce uspesno odbranila doktorat, dolazi samo za proslavu i vraca se na posao. Iz tog razloga nisam mogla ni putovanje, ni spa tretman. Kratka je sa vremenom ovde. Razmisljala sam o nekoj uramljenoj karikaturi sa nekim nasim forama, ali pitanje da li bi to ponela za Svedsku. Tako da sam ipak kupila nakit od belog zlata. To sam sigurna da ce biti uz nju, i da ce ostati kao uspomena :)
2022 05 31