Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je za neutralan utisak?

prethodng meseca sam imala jednu jako smarajuću situaciju sa članicom sajta pa me zanima mišljenje... Jedna članica mi se javila sa molbom da kupi nekoliko stvari, sve smo lepo dogovorile i snizila sam joj cenu pošteno :))) Nakon napravljenog dogovora oko cene, zamolila me je da joj sačuvam te stvarčice dok ne primi platu.. Iako ne radim rezervacije, bila je uporna da kupuje i da joj kasni plata i da čeka uplatu svakog dana i td... Pristala sam, ugovorile smo datum do kog mogu da je čekam i to je bilo to.. pritom se javljala svakih par dana da zamoli da je i dalje čekam jer je videla da mi je interesovanje za te stvari ogromno. Kada je došao dogovoreni dan za slanje samo je prestala da se javlja, a loguje se na sajt svakodnevno... E sad, ja za te stvari imam kupce i već sam nešto od toga i prodala, ali me iznervirao bezobrazluk dotične, i pretpostavljam da ona zavlači još nekog na ovaj način jer je veoma aktivna na sajtu.. Ima ukupno 10ak utisaka i svi su pozitivni :) zanima me da li joj ostaviti neutralnu ocenu, jer ja da sam videla da je neko ostavio ovakvo iskustvo o saradnji, bilo bi mi lakše da je otpišem i ne ulazim ni u kakav dogovor sa njom, a ne da dozvoljavam da me svojim porukama zamara skoro mesec dana..
2022 05 31
Mislim da moze da se ostavi, promenjeno je valjda pravilo, ali pitaj ipak admina. Ja bih se drzala pravila ko prvi uplati stvar je njegova, a ne ko prvi rezervise. Rezervacija ne znaci prodaja jer mogu nikada vise da se ne jave ili da zavlace, zato je po meni najbolje prodati onom ko je spreman da uplati, a ne ko rezervise. Osim naravno ako je neki stari i provereni kupac sa kojim ste vec saradjivali.
2022 05 31
Mali milion puta mi se to desilo dok nisam cvrsto odlucila da necu rezervisati, pa makar nikad ne prodala. Sve takve imaju istu pricu da cekaju platu i draga, sigurno uzimam pa kad se priblizi-ignore. Ili kad ih pitas za slanje kad dodje famozni dan, u najboljem slucaju se udostoje da odgovore i kazu “nadam se da nije problem, ali ipak odustajem” 🙄 Jednom sam cak imala situaciju da je zena rezervisala i rekla kad i gde da se nadjemo, ja joj pisala nekoliko sati pre da potvrdim dolazak, a ona mi napisala IMAM PRECA POSLA OD NEKOG SAJTA SA KRPICAMA 😂😂😂 i ja sam takodje sve te stvari odmah prodala, karma! Ne znam kakva su sad pravila, ali ranije nazalost nije moglo da se ostavi utisak ako nije doslo do saradnje 🙄
2022 05 31
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/be76b33ae44394d8f840e95e9d1db50d.jpg) Evo sta kazu pravila sajta😐😐😐
2022 05 31
Mislim da nije.Hocu da kazem da ste sami usli u to da pristanete na rezervaciju i gnjavazu mesec dana.A rezervacije su isto rizik kao i saradnje.Sem ako ste dali podatke,mislim da se tu nesto promenilo oko ocenjivanja.
2022 05 31
Ja ne razmisljam o negativnoj vec o neutralnoj oceni ☺️ koja je samo znak upozorenja za sve ostale kojima bude pricala istu pricu.. Jer sam stekla utisak da ima dokonih zena kojima je glavna zanimacija neka vrsta internet manipulacije i nanosenje nepotrebne stete Na sajtu sam dugo godina, i stvarno sam se svega i naslusala i nagledala a uvek sam izlazila u susret za sve, cak sam i milion puta poklanjala stvari Da, trazila mi je podatke da uplati polovinu iznosa na racun, kao dokaz da je sigurni kupac 😅 i naravno ni od toga nista
2022 05 31
Pa ako Vam je uzela podatke,onda imate osnov za neutralnu ili negativnu,ima neko novo pravilo,nisam sigurna tacno da li je neutralna ili negativna ako date Vase podatke a clanica nestane.A ostatak oko rezervacije i gnjavaze,nije,opet sami smo sebi gazde i odlucujemo o trajanju komunikacije,rezervacije,nacina prodaje...
2022 05 31
Ne videh..evo clanica iznad je izbacila sta je za neutralnu..
2022 05 31
Naravno da je za neutralnu, rezervacije i vozanje pa nestajanje i odustajanje je neozbiljno ponasanje. Svakom moze da se desi nesto da iskrsne, ali se zato ne sirimo preko svoje mere. Ako nemam para kod sebe onda mogu zamoliti za dan, dva rezervacije, ali da drzim nekom nedelju ili vise nedelja znajuci da nemam pare pa posle da nestajem, nalazim nesto prece je zajebavanje prodavca, da izvinete.
2022 05 31
Ne znam,ovde dosta clanica smatra da prodavac izlazi u susret kupcu.Moj stav je da kupac izlazi u susret prodavcu sto hoce da kupi.Jasno mi je da neko izlazi u susret da odnese na kucnu adresu ali verujem da i u takvom slucaju prodavac ima interes...ne verujem da to radi iz "humanosti",kao i sve drugo sto radimo ovde,da li je licno,rezervacija popust,radimo iz iznteresa,bar ja tako gledam na to. Realno izlazenje u susrtet je da npr poklonite stvar koja vredi par hiljada dinara ili slicno,ako neko nema lovu. :D Ima nas raznih na ovom sajtu i kupaca i prodavaca,postavite svoje uslove i nema gnjavaze.
2022 05 31
Mozda da barem ovde napisete ko je clanica.
2022 05 31
Neutralan utisak se vidi kao pozitivan dok ne uđete u utiske da čitate komentare, što retko ko radi. Tako da ako članica sada ima 10 pozitivnih, imaće ih 11 nakon vaše ocene. Ovde velika većina članica ne obraća pažnju ni na više negativnih utisaka, sarađuju sa članom i budu prevarene pa se onda čude. Zamislite onda koliko tek ne čitaju kada se sve ocene vide kao pozitivne, a negativnih nema…mislim, niko od nas ne čita kada je takva situacija… Iz mog ugla, neutralan utisak je pozitivan poen za bezobraznike, i pošto vidim da pravila sajta nalažu da se u situacijama poput vaše ostavlja baš taj utisak, red bi bio da promene to računanje jer zaista nema smisla. Generalno je ocenjivanje na ovom sajtu očajno, počevši od toga što utisci nisu razvrstani po poz/neg, ne mogu se zasebno kliknuti i pročitati nego mora da se lista kroz utiske, i ne postoji mogućnost ocenjivanja jedne članice više puta, ali to sad nije tema.
2022 05 31
Ja mislim da su promenili i da se neutralna vise ne racuna kao pozitivna.
2022 06 01
> Esprit21: > Ja mislim da su promenili i da se neutralna vise ne racuna kao pozitivna. Ako je tako onda odlično.
2022 06 01
Moram da se nadovezem na ovu temu, nije bas silcna situacija ali evo sta se meni desilo... Clanica se javila da zeli da kupi obucu od mene i da uplati unapred, uplatila je sve je to bilo u redu medjutim kad joj je paket stigao ona nije zadovoljna sta je dobila i zeli da joj novac vratim, stanje obuce je prikazano realno na slikama sva ostecenja su bila uslikana i ona je bez obzira na to htela da je kupi a sada novac zeli nazad. Ja cu njoj novac vratiti jer nisam takva osoba i ne zelim da se natezem s njom danima zbog nekih sitnih para niti da me neko uznemirava ali eto jos jednog primera kakvih sve ovde na ovom sajtu ima... Da li i u ovom slucaju treba ostaviti neki utisak ili jednostavno nista ne pisati?
2022 06 01
1 2