Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc oko kategorije

S obzirom na to da su mi obrisani predmeti bez ikakvog objasnjenja, a mrzi me da se majem s adminima, zanima me sta vi mislite o ovome. Imala sam dva odvojena lota nakita, stavljeni u kategoriju Setovi nakita. Oba su obrisana pa sam zakljucila da je problem kategorija. E sad, oni nemaju kategoriju Lot nakita, i ja ne znam gde onda da ubacim te predmete a da mi ih ne obrisu. Oni kad bi se makar javljali i objasnjavali zasto brisu, umesto da mi tupimo glavu, sajt bi bio laksi za koriscenje. Sta biste vi uradile, tj gde biste stavile ovo?
2022 06 01
Zavisi cega je lot? Ako su mindjuse samo ili vecinom, stavite ih kao mindjuse. ⚘
2022 06 01
> NShibridi: > Zavisi cega je lot? Ako su mindjuse samo ili vecinom, stavite ih kao mindjuse. ⚘ Mesavina raznog nakita
2022 06 01
Ima par oglasa sa lotovima nakita i svi su u kategoriji Setovi nakita.Da li ste postavili sliku gde se lepo vidi svaki komad? Ne vidim razlog za brisanje,kad vec postoje takvi oglasi.
2022 06 01
> NinaVp: > Ima par oglasa sa lotovima nakita i svi su u kategoriji Setovi nakita.Da li ste postavili sliku gde se lepo vidi svaki komad? > Ne vidim razlog za brisanje,kad vec postoje takvi oglasi. U jednom lotu je bilo 16 komada nakita, a sajt dozvoljava 5 fotografija, pa sam pravila kolaze. Drugacije ne mogu sve da ih prikazem. Nelogicno mi je da to adminima smeta :(
2022 06 01
> monstera: > > NinaVp: > > Ima par oglasa sa lotovima nakita i svi su u kategoriji Setovi nakita.Da li ste postavili sliku gde se lepo vidi svaki komad? > > Ne vidim razlog za brisanje,kad vec postoje takvi oglasi. > U jednom lotu je bilo 16 komada nakita, a sajt dozvoljava 5 fotografija, pa sam pravila kolaze. Drugacije ne mogu sve da ih prikazem. Nelogicno mi je da to adminima smeta :( ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/afb3fe1ecda492e6b8dada6922117ce3.jpg) Verovatno je do kolaza. Probajte ovako da slikate,nadam se da clanica cija je fotografija nece da se ljuti sto sam pozajmila sliku. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/148ec938981d621702b00e5bd93551b3.jpg)
2022 06 02
Hvala puno ♡
2022 06 02