Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kada tačno počinju sniženja u Zari?

Sa obzirom da smo ovde svi zaludjenici krpica i kupovine, sigurna sam da neko zna kada tačno počinju sniženja u Zari, Bershki, Stradivariusu... Takodje, ako imate neke savete kako pokupovati sve iz korpe pre nego sto se rasproda (jer se to desi u roku od 10 min) podelite iskustva. Hvala! 🥰
2022 06 10
Ja sam cula da pocinju 23.juna
2022 06 10
> ubavkam: > Ja sam cula da pocinju 23.juna Nisam expert za Zaru ali najverovatnije je tako jer i u inostranstvu snizenja zvanicno krecu 22.06.
2022 06 10
Koliko se sećam uvek poslednji četvrak u mesecu (junu).
2022 06 10
Hvala puno ma odgovorima🥰
2022 06 10
Da li se nekome desilo da stavi predmete u korpu u Zari i čeka sniženje i bukvalno kad počne sve se u roku od minut već rasproda??? To mi se desilo vec par puta.
2022 06 13
I meni takodje, ali ih ne pomeram iz korpe, jer za koji dan budu te stvari ponovo dostupne.
2022 06 13
> MaMarijana: > Da li se nekome desilo da stavi predmete u korpu u Zari i čeka sniženje i bukvalno kad počne sve se u roku od minut već rasproda??? To mi se desilo vec par puta. Da! Pratite cocomint na instagramu. Tamo imate dojave za apsolutno sve. Isto tako, snizenje cesto pocne 15/20 minuta pre najavljenog termina i sve se do tad rasproda. To je razlog zasto ne stignemo da kupimo predmete :(
2022 06 14
moze link profila?
2022 06 14