Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Posta naplacuje njihovu ambalazu

DoliBlack..Normalni ljudi nose cegere ili slicno,a neki se toga tek sete kada odu u kupovinu u samoj prodavnici ,:) To je taj problem u mom slucaju :D
2022 06 17
Мени никад није стигао поцепан или уништен папир или кеса…нити се ко жалио а широки селотејп мора. Прво сам паковала уместо пластичне а после када њихових кеса “није било” онда сам рекла да могу и у картонској/папирној слати и да је тако још боље него да убацују у њихову осим када су оне картонске коверте велике у питању .
2022 06 17
> jelena2606: > DoliBlack..Normalni ljudi nose cegere ili slicno,a neki se toga tek sete kada odu u kupovinu u samoj prodavnici ,:) To je taj problem u mom slucaju :D Ja sam se dozvala pameti odavno u Berlinu, kada u prodavnici nije postojala opcija da se kupi kesa, svoje nisam imala, pa sam sto sitnica nosila u rukama. 🤣 Od tad je ceger uvek tu, a i kad ne stane u njega, ponese se mleko i u ruci, šta sad... 😊
2022 06 18
Malopre sam poslala paket i upakpvali su paket u njihovoj kesi ali mi nista nisu naplatili, niti je ko spomenuo da se kesa placa. Posto nisam zalepila paket trakom (nestala mi, trebam da kupim😌).
2022 06 18
> DoliBlack: > > jelena2606: > > DoliBlack..Normalni ljudi nose cegere ili slicno,a neki se toga tek sete kada odu u kupovinu u samoj prodavnici ,:) To je taj problem u mom slucaju :D > Ja sam se dozvala pameti odavno u Berlinu, kada u prodavnici nije postojala opcija da se kupi kesa, svoje nisam imala, pa sam sto sitnica nosila u rukama. 🤣 Od tad je ceger uvek tu, a i kad ne stane u njega, ponese se mleko i u ruci, šta sad... 😊 Ja nikako ,:( Par puta sam cak uspela da se setim da ponesem kese,a na kasi zaboravim da sam ih ponela i kupim nove po inerciji.Kreten totalni.Ranije sam imala neku malu kantu za djubre pa sam bar koristila kao kesu za djubre,sada ni za to ne koristim samo ih talozim.
2022 06 18
Dok ih ne ukinu kao tamo, nema pomoći. 😁
2022 06 18
> BiljkaLj: > Rekli su mi da su biorazgradive i zato su počeli da ih naplaću. > Kupujem ih kada šaljem paket jer mi je bitno da predmet stigne do članice netaknuto. Nekoliko puta mi je stigao predmet u pocepanoj papirnoj kesi,i kuriri za to ne odgovaraju jer sam mislila da su oni krivi pa sam im se ljutila. A tako moze i predmet da se osteti. Trebalo bi da odgovaraju zato sto ih oni i pocepaju. Niko ne preda posiljku u pocepanoj papirnoj kesi. Toliko puta sam videla kako im paketi padaju sa rafova i kako ih bacaju u one njihove korpe. Mogu da zamislim kako se tek ponasaju prilikom transporta, kada ih niko ne vidi. :s
2022 06 18
U pravu si JiM009. Ali njih bas briga i rekli su mi ako Vam se ne svidja vratite posaljiocu jer mi nismo to pakovali i kroz mnogo ruku je prosao taj paket,a kod tog sto mi je urucio paket je poslednji i kaze nije on kriv. A kesa sva pocepana,da skoro da kao i nije upakovan predmet,vidi se.
2022 06 20
Ja sam narucivala neku kozmetiku,bas su napomenuli da ukoliko se vidi da je ostecen paket da se slika ostecenje i otvori pred postarom.Izgleda da su i oni svesni da se nemarno odnose prema posiljkama.
2022 06 20
1 2