Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Strani izrazi za garderobu?

Hahahahahaahahahahaah..... Moj muz recimo ima citav spisak stranih reci od kojih mu se dize kosa na glavi Brejnstorming mu je ubedljivi i nepobedivi broj jedan na listi! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022 06 24
Uh brejnstorming ,:( ,:)
2022 06 24
Meni najjace sto sam koro cula neke klince da idu da bindzuju, pa sam brze bolje pogledala na guglu sta je bindzovanje😂😂😂 mislila sam da se drogiraju necim, piju neko pice, muvaju neke ribe, nesto puse, sta znam. A oni gledaju serije😂
2022 06 27
> Debela_devojka: > Meni najjace sto sam koro cula neke klince da idu da bindzuju, pa sam brze bolje pogledala na guglu sta je bindzovanje😂😂😂 mislila sam da se drogiraju necim, piju neko pice, muvaju neke ribe, nesto puse, sta znam. A oni gledaju serije😂 I ja isla na net zbog"bindzovanaja" :')
2022 06 28
Ja sam malo operisana od stranih izraza iako dobro govorim engleski :') , jednostavno nemam naviku da ih koristim u razgovoru ali zato deca ne zaostaju uopste :') Jedino me nervira kad neko hoce na silu da ih koristi a ne zna ni sta zapravo znace ni u kakvom kontekstu da ih upotrebi, e to mi je previse.. Jedna moja je umesto stavi PARAF rekla stavi PARAGRAF, mislim cemu to..zar nije lakse reci Potpis ..
2022 06 29
Paraf je skraćeni potpis, početna slova imena i prezimena, ne ceo potpis koliko mi se čini, pa je možda na to mislila. 😁 Mislim da to nije baš sasvim strana reč. 😁
2022 06 29
> DoliBlack: > Paraf je skraćeni potpis, početna slova imena i prezimena, ne ceo potpis koliko mi se čini, pa je možda na to mislila. 😁 Mislim da to nije baš sasvim strana reč. 😁 Pa nije baš sasvim strana reč,da :) ali zašto uopšte doći u situaciju da nešto lupiš umesto samo da pitaš ..gde treba da se potpišem ? :)
2022 06 30
1 2