Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Moda /

Ko se seća Željka Tanaskovića? I kakve to veze ima sa grudnjacima?

Pa da ponovim pitanje, da li se neko seća odbojkaša Željka Tanaskovića? Mislim da je jedino on imao dovoljno široka leđa da mu celo prezime bez problema stane na dres. Znači, kad ga vidiš od pozadi a ono leđa metar! Njegova je sreća što ne nosi grudnjake ili ti brushaltere od milja zvane brus! Jer da ih je nosio verovatno bih njega pitala gde ih je kupovao. Ovako, mora vas! Zna li iko gde osim u Lindexu mogu da se kupa bursevi za one sa širokim leđima a da korpe nisu ko omanji padobran? Znači, široka leđa nisu po defaultu i debela žena i goleme sise! Odnosno, postoje i veličine 95a , ali izgelda samo na papiru! Jer zaboga, ako imaš leđa ko Željko onda si valjda muško i ne treba ti brus. E jbg, nisam muško i ne znam gde da ih nađem! Pa eto, ako neki samarićanin zna gde osim u famoznom Lindexu postoje brusevi te sorte neka javlja!
pre 20 dana, 09:10
😂 Bas me nasmejao tekst. Istina, ne znam gde ih ima, ali ima deo kojim se povećava obim, kači se na obe strane brusa i ne znam kako se zove, ali radi radnju 😄
pre 20 dana, 15:58
Možda Woman's Secret? Znam da imaju baš dobar izbor veličina, mada ja nosim baš mali broj koji samo tamo mogu da nađem, pa pretpostavljam da imaju sve.
pre 19 dana, 15:29
Lisca ima modele i 100D, probajte kod njih.
pre 18 dana, 11:05
Mozda Oysho?
pre 17 dana, 16:17
Слажем се, добра идеја додати део између каишева А текст… 😂😂😂😂 ја бих читала овакве књиге у ово мало сиромашно-слободног времена 😅 > jacaikaja: > 😂 Bas me nasmejao tekst. Istina, ne znam gde ih ima, ali ima deo kojim se povećava obim, kači se na obe strane brusa i ne znam kako se zove, ali radi radnju 😄
pre 16 dana, 20:06
> AppleRed: > Lisca ima modele i 100D, probajte kod njih. Da, zaboravih Liscu da dodam uz Lindex, kod njih nema ništa ispod 4K, ako kupim nekoliko komada, tačno neću imati 'leba da jedem :')
pre 15 dana, 10:02
> Tanjica184: > Слажем се, добра идеја додати део између каишева > А текст… 😂😂😂😂 ја бих читала овакве књиге у ово мало сиромашно-слободног времена 😅 > > jacaikaja: > > 😂 Bas me nasmejao tekst. Istina, ne znam gde ih ima, ali ima deo kojim se povećava obim, kači se na obe strane brusa i ne znam kako se zove, ali radi radnju 😄 Eto ideje, pišem knjige, izdam knjige, zaradim pare i kupujem grudnjake u Lindexu i Lisci ;)
pre 15 dana, 10:04
> neo031: > > Tanjica184: > > Слажем се, добра идеја додати део између каишева > > А текст… 😂😂😂😂 ја бих читала овакве књиге у ово мало сиромашно-слободног времена 😅 > > > jacaikaja: > > > 😂 Bas me nasmejao tekst. Istina, ne znam gde ih ima, ali ima deo kojim se povećava obim, kači se na obe strane brusa i ne znam kako se zove, ali radi radnju 😄 > Eto ideje, pišem knjige, izdam knjige, zaradim pare i kupujem grudnjake u Lindexu i Lisci ;) Što da ne 🙂. Ljudi često nisu svesni svojih talenata 😉 Inače, taj deo za dodavanje obima je nekih desetak cm, koliko sam ja imala prilike da vidim, ne znam imaju li veci
pre 14 dana, 10:46
Ako neko ima link za taj dodatak od 10cm neka ostavi, ja to nisam videla do sada :)
pre 14 dana, 10:58
Našla sam, više nije dozvoljeno da se ostavlja link ali ima ih i na našem tržištu a ima i na Aliju, pa eto, mogu da probam za sitne novce :)
pre 14 dana, 11:04