Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je po Vasem misljenju ovo korektno?

Katastrofa. Upravo iz ovog razloga sam adminu prijavljivala te "nove" sto su nove malo sutra. Ne znam ni sama koliko oglasa sam prijavila da ih obrise jer meni to nema smisla. Novo je samo ono sto nije noseno. Ono sto je noseno jednom, dva ili tri puta je polovno i tacka. U ovom slucaju je jos i gore jer je clanica slikala patike dok su zaista bile nove i sa namerom je pokusala da prevari i uvali!!
2022 08 04
> kristijana12: > Moze da pise koliko hoceee, i da menja.. evo u prvom delu imam sve screen sotove. Na prvoj stranici x-) Cak i da nemate skrinsotovo mislim da admin moze da vidi promenjen oglas.
2022 08 05
> bloodytears: imate temu ako nije izbrisana o clanici zvoncici imala je 2 negativna ispravila je obe greske i negativne ocene su joj uklonjene ali tema treba da ostane ja sam je zapamtila sa foruma tako da ima nesto kod nje sto mi se svidja ali da narucim ne usudjujem se bas zbog te teme... Mislim da mislite na srecnuzvezdu a ne zvoncicu
2022 08 05
koji bezobrazluk i blamiranje.. pa da li je moguce da se sluze ovim?? i kakve su to patike koje se nakon SVEGA TRI puta nosenja nose kod obucara na lepljenje?? jedino ako je pesaka isla na tibet, sva 3 puta.
2022 08 05
> MimiBoraDrljaca: > koji bezobrazluk i blamiranje.. pa da li je moguce da se sluze ovim?? i kakve su to patike koje se nakon SVEGA TRI puta nosenja nose kod obucara na lepljenje?? jedino ako je pesaka isla na tibet, sva 3 puta. I to na jednoj nozi. 🤔🤔🤔
2022 08 05
,:) ,:) ,:) ,:)
2022 08 05
Danas je izgleda sve moguce...nazalost
2022 08 05
..kada procitam "sta ste ocekivali za te pare",stomak mi se izvrne...a odgovor je koliko god da je para,TACAN OPIS PREDMETA..Inace vidim da hoce da vrati novac,sto je svakako ok.
2022 08 05
Zašto ne ostavite negativan utisak?
2022 08 05
Ostavicu utisak svakako... cekam odgovor admina. Jer znam da od vracanja i novca nema nista
2022 08 05
Za taj novac,ako ste platili 3000,mogli ste da kupite nove,bas u radnji.Ja sam pre 10 dana kupila patike i papuce marka Kappa za 4000.Znaci isade oboje po 2000....i plus na poklon 3 pari carapa.U radnji Djak
2022 08 05
Sada je gotovo... prodavale su sa kao nove x-)
2022 08 05
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8547619208c52600e01ef84589108209.jpg) Ocenila me gospodza 😄😄😄 ja ne znam sta zelim... bas sam neodlucna x-)
2022 08 05
Pa zar nije rekla da ce da Vam vrati novac?
2022 08 05
Jeste. Pouzecem... ili kako ona kaze po povratu... ili nece podici a postarinu platiti nece. Samo ako mi uplati pare. A ja njoj patike da vratim. Ako me je na pocetku prevarila. Sada ce tek...
2022 08 05