Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je po Vasem misljenju ovo korektno?

> kristijana12: > Jeste. Pouzecem... ili kako ona kaze po povratu... ili nece podici a postarinu platiti nece. Samo ako mi uplati pare. A ja njoj patike da vratim. Ako me je na pocetku prevarila. Sada ce tek... Postarina se ili deli u ovakvim situacijama ili placate Vi.Nazalost glupost....Imala sam sl situaciju,takodje sam trazila da plati ptt,kosultovala Limundo tim i rekose mi da podelimo ptt..U sustini se ptt ne uzima u obzir,nazalost.
2022 08 05
Mislim da je trenutno ptt postao najmanji problem. Ne znam gde je Admin da reaguje, negativnu će da briše sigurno ali od novca plašim se ništa. Ali sad joj slobodno možete uzvratiti utisak. Da je htela da se odbrani (nema kako), već bi pisala na forumu. Mislim da ste uradili sve što možete, maksimalno kulturno i tolerantno.
2022 08 05
Pa ona je uzvratila utisak, jer sam ja njoj ostavila... inace drugacije ne bi. Cutala je i cekala. Realno da platim ja postarinu onda sam 600dinara u gubitku... sto malo nije u redu.
2022 08 05
> AppleRed: > Mislim da je trenutno ptt postao najmanji problem. Ne znam gde je Admin da reaguje, negativnu će da briše sigurno ali od novca plašim se ništa. Ali sad joj slobodno možete uzvratiti utisak. Da je htela da se odbrani (nema kako), već bi pisala na forumu. > Mislim da ste uradili sve što možete, maksimalno kulturno i tolerantno. Pa pokusala sam fino, i ako sam ostecena, opet korektno. Ali izgleda nista od toga.
2022 08 05
Ne rszumem recenicu: Sta ste ocekivali za te pare? Ja sam ovde kupovala vrh stvari sa etiketom za smesne pare.Pisalo je da su nove i bile su NOVE citaj NI JEDNOM NOSENE. Ocekivanja su kod svih razlicita za novac koji daju.Neko ce dati 3000 za nosenU Zara haljinu a neko ce za 200 din ocekivati da dobije predmet nov iako u oglasu tako ne pise i da mu se plati postarina i jos da ga prodavac casti sa 500 din jer je kupio stvar od njega. JEDINO STO OCEKUJEM JE DA DOBIJEM STVAR ONAKO KAKO JE OPISANA U OGLASU. Za svoje novce.
2022 08 05
> Nensina: > Ne rszumem recenicu: Sta ste ocekivali za te pare? > Ja sam ovde kupovala vrh stvari sa etiketom za smesne pare.Pisalo je da su nove i bile su NOVE citaj NI JEDNOM NOSENE. > Ocekivanja su kod svih razlicita za novac koji daju.Neko ce dati 3000 za nosenU Zara haljinu a neko ce za 200 din ocekivati da dobije predmet nov iako u oglasu tako ne pise i da mu se plati postarina i jos da ga prodavac casti sa 500 din jer je kupio stvar od njega. > JEDINO STO OCEKUJEM JE DA DOBIJEM STVAR ONAKO KAKO JE OPISANA U OGLASU. > Za svoje novce. Mnogi to ocekujemo. Ali izgleda da je nemoguce. Ma ovo je cist bezobrazluk.... ja ne znam sta bih vise rekla. Nije mi prvi put... a nisam ni prvi slucaj, nazalost mnogima se to desavalo.
2022 08 05
> kristijana12: > Jeste. Pouzecem... ili kako ona kaze po povratu... ili nece podici a postarinu platiti nece. Samo ako mi uplati pare. A ja njoj patike da vratim. Ako me je na pocetku prevarila. Sada ce tek... Ovde je bila prevara sa predumisljajem i to onaj sistem ako prodje prodje. Cim je ona slikala novo dok je jos imalo etiketu i napisala da je novo, a nigde ni u tagu ni u opisu ni na slikama prikazala realno stanje zna se sta je njoj bio cilj. Nije joj mesto na sajtovima za prodaju jer svesno uvaljuje stvari, daje lazne opise i slika stvari dok su nove bez srama.
2022 08 05
Obrisana vam je negativna, ali clanica nije blokirana. Verujem da je dobila rok da vrati pare i uzme predmet nazad.
2022 08 09
Obrisana mi je negativna juce...od novca i vracanja patika nema nista. Upozorena je od admina. Niti me je kontaktirala nista. Cak sam joj i ja pre brisanja negativne poslala por joa jednu. Nista odgovorila nije. Tako da nema ni obraza, niti zna za sramotu...pozdravila sam se vec od novca
2022 08 09
Nemojte da se pozdravite, ako ne zeli da vrati neka je admin blokira
2022 08 09
Clanica je blokirana. I prica je zavrsena... patike nisu vracene, a ni novac. Nema veze. To je sto je. :")
2022 08 10
> jelena2606: > Postarina se ili deli u ovakvim situacijama ili placate Vi.Nazalost glupost....Imala sam sl situaciju,takodje sam trazila da plati ptt,kosultovala Limundo tim i rekose mi da podelimo ptt..U sustini se ptt ne uzima u obzir,nazalost. nije tačno da oštećeni kupac plaća poštarinu na ovom sajtu u slučaju povrata robe, evo izvoda iz pravilnika: "Kao prodavac, dužni ste da predmet opišete kompletno i istinito. Prodavac mora navesti sve informacije u opisu predmeta koje se tiču kvaliteta i stanja predmeta (pogotovo ako postoje neki tragovi nošenja)... Ukoliko kupac uoči neke nedostatke na predmetu, koji nisu bili navedeni u opisu predmeta, prodavac je dužan da izvrši povrat novca i da plati poštarinu prilikom povrata predmeta od strane kupca." molim lepo.
2022 08 28
1 2 3 4