Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanica trazila podatke - ne javlja da se predomislila

> Judit89: > Danas sam imala bas neprijatnu situaciju. Na fb-u sam okacila jaknu, javile su se zainteresovane. Sa prvom smo se razmenile podatke, ja dala svoj broj racuna, ona adresu, broj moba. Ostalima sam pisala da je jakna prodata. Zena mi je rekla da u pola 2 krene na posao, usput ce uplatiti iznos (sva sreca da sam trazila uplatu unapred). U 3 sam htela da joj se javim, da li je uplatila, jer do sad svi su se odmah javili da su uplatili. Udjem u messenger, kada nema onog polja za unos teksta. Gledam joj profil, ne mogu da otvaram.. Ona me je blokirala. 😱 Pisem joj sms da li je odustala od kupovine? Da ne trosim vreme bezveze, mogu da prodajem jaknu nekoj drugoj. Odmah mi je odgovarila, izvini prodaj.... Nisam mogla da verujem. Ako ja ne trazim Uplatu vec posaljem paket pouzecem, ona 100% ne preuzme, placam duplu postarinu. Mislim da je ovo nedostatak osnovne kulture. > Druga situacija isto na fb-u prosle nedelje, ja nenormalna posaljem termofor za bebe pouzecem kada kaze zena da je otisla do poste ali moj paket nema tamo, rekli su joj da su ga vratili nazad jer prethodnog dana nijr bila kuci. Kazem joj nema sanse da su vratili paket, jer ga vrate posle 20 dana, a ne 1,ali ok, sutra cu nazvati postu. Kaze meni sluzbenica da je paket kod njih😆 Javljam se zeni da je Paket tamo. Ona mi kaze i ja sam ih nazvala, meni je receno da ga nema😂😂😂 U medjuvremenu se predomislila, ali nikako da mi kaze istinu, vec pravi se luda i misli da sam glupa.... Ima svakakvih. Znaci nikad vise pouzecem. Zasto jednostavno da kazu da su se predomislile ako vec mogu da ga iskomplikuju i zagorcaju zivot i sebi i drugima, neprijatnoooo! :D Bukvalno mi ne ide u glavu kakvi su to misaoni procesi.
2022 09 21
> Esprit21: > Ako vam je trazila podatke imate pravo da ostavite neutralnu ocenu. Posto su licni podaci osetljiva kategorija, ja bih za ovo i negativnu davala, mislim da Admini to moraju da promene. > Sto se tice ostalog, duzina itd. svaki kupac ima pravo da se informise o predmetu (vi naravno ne morate da odgovorite) bez osecaja da mora da kupi samo zato sto pita za predmet. Imam utisak da ovde clanovi cim vide poruku odmah misle "To je to. Gotovo. Prodato." i pocinje da bude vrlo neprijatno kada se samo javis da se raspitas o predmetu, imas osecaj kao da moras i da kupis. To tako ne sme da bude. > Rezervacije - radite iskljucivo na dobrovoljnoj bazi i koliko ste spremni da cekate da posle ne bi bilo otvaranja tema. Moj predlog je da prodate prvoj osobi koja se javi da uplacuje i da ne cekate nedelju, dve, tri jer od toga (uglavnom) ne bude nista osim teme. Po mom misljenju, ako posaljem mere i objasnim boju, detalje i sl. (sto mi naravno nije tesko jer da jeste ne bih dobila ideju da prodajem stvari na ovom sajtu) osoba koja se interesuje bi nakon tih informacija stekla pojam o tome da li joj predmet odgovara ili ne. Naravno da ne pozurujem nikoga da nesto kupi, tu sam, ali ako ne odgovara - ne odgovara i to je to, nema neke filozofije, javis odmah i svima lakse. Svakako je poenta ovog sajta kupovina i prodaja. :")
2022 09 21
> callmecrybaby: > > Mar1ja: > > postavite rok za uplatu, ako se ne ispoštuje jednostavno javite članici da nije uplatila na vreme i da računam da je odustala. > > Moja stavke o saradnji > > 📌 Ukoliko dobijete podatke za uplatu, a ne javite u roku od 24h, racunam da ste odustali. > Ovo je super ideja, nisam razmisljala o tome jer opet kazem nova sam pa tek ucim kako stvari funkcionisu ali stavicu ovo u opis na profilu, hvala! :") <3
2022 09 21
Ne potrisem se oko toga, meni je ovo cista razonoda. 8-)
2022 09 21
Evo imam i ja jednu 🤥 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c818961d1a0e999acfeed9f376d85f62.jpg)
2022 09 24
Svakodnevno... poruce, ostave podatke za slanje i ne jave se vise nikad.. makar da kazu da su odustale od kupovine. desava se da danima cekam uplatu i razmisljam, mozda ce bas tad kad prodam drugoj devojci one uplatiti. Zato sam u okviru profila dodala pravilo da nakon slanja mojih podataka imaju 3 dana za uplatu a nakon toga vracam stvar u prodaju. Nema smisla, nekad sam uplatu cekala i po nedelju dana a da se nikada nisu javile.
2022 09 26
1 2