Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ni “ hvala “

Jako mi je bezveze kada mi neko trazi mere, i ja se potrudim da uslikam, napisem, dam sve potrebne informacije, i ne dobijem cak ni “ hvala, ne odgovara mi”. Naravno, razumem da nekome ne odgovara predmet iz ovih ili onih razloga, ali kad vec trazite da neko meri, slika, snima itd, osnovna je kultura da se zahvalite, sve i da vam predmet ne odgovara.
2022 09 28
Ah, previse je toga iz dana u dan, jos je gore kad traze popust i predloze sami cenu, ti pristanes, a oni samo ispare 😂
2022 09 28
To je stvar kulture.Najmanje sto mogu je da napisu HVALA bez ikakvog obrazlozenja.Ja cak slikam sve sto merim kako bi kupac video kako je mereno.Kad vidim da je zainteresovan za kupovinu posaljem jos slika iz svakog ugla.Kad je skuplja stvar obavezno i nekoliko snimaka sa datumom da je tog dana snimano.Jako cesto samo nestanu.bez HVALA.Takodje.se cesto desava da kupac bude veima zadovoljan kupovinom i ne ostavi ustisak..Ni to ne razumem..
2022 09 29
Užasno nekulturno, a nažalost se dešava sve češće…😕 Toliko puta sam slikala, merila, ispunjavala želje i nikakav odgovor ne dobijem, a kamoli HVALA…
2022 09 29
> Mina.T: > Užasno nekulturno, a nažalost se dešava sve češće…😕 > Toliko puta sam slikala, merila, ispunjavala želje i nikakav odgovor ne dobijem, a kamoli HVALA… Ja na ćutanje odgovorim sa: Nema na čemu. Kućno vaspitanje, kad uđem u radnju javiam se, kao i na izlasku bez obzira da li mi uzvrate ili ne.
2022 09 29
A ovakvim odgovorima da se zahvaljujemo li? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/94459186511272d17016d0c81844729e.jpg)
2022 09 29
To se redovno dešava. Čast izuzecima... 🙁 A što se Irininog iskustva tiče, sve je više članica koje ne žele da pišu mere. Razumem da to oduzima vreme, i da nekad za to ne dobijemo ni hvala, ali zato je možda najbolje ispisati mere pri postavljanju oglasa. Oversize majice i duksevi se mogu uzeti bez njih, ali donji delovi nikako. Naročito ako ste specifične građe.
2022 09 29
> .pahuljica.: > To se redovno dešava. Čast izuzecima... 🙁 > A što se Irininog iskustva tiče, sve je više članica koje ne žele da pišu mere. Razumem da to oduzima vreme, i da nekad za to ne dobijemo ni hvala, ali zato je možda najbolje ispisati mere pri postavljanju oglasa. Oversize majice i duksevi se mogu uzeti bez njih, ali donji delovi nikako. Naročito ako ste specifične građe. Skroz ste u pravu. Ako ih mrzi da odmah napišu kad neko potraži, neka lepo izmere pri postavljanju oglasa i mirna glava. Meni je to postala praksa, kad god slikam komad za prodaju, pogledam materijal, dimenzije i stanje, te mi to stoji u svakom oglasu.
2022 09 29
> Irinacvetkovic: > A ovakvim odgovorima da se zahvaljujemo li? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/94459186511272d17016d0c81844729e.jpg) Meni poslala neka jel odgovara ovo za 86kg, pa reko zaista ne znam svi smo razlicite gradje i visine imate mere pa jedino po tome da vidite. Realno tezina ne znaci apsolutno nista. Ja sam navikla da ljudi nestaju svakodnevno tako da opusteno vise se apsolutno ne uzbudjujem mene iznenadi neko kad mi uzvrati i odgovori na bilo sta x-) x-) x-)
2022 09 29