Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zara Prsluk - Pranje

Postovane dame, trebao bi mi savet. Kupila sam dugacki prsluk pre par dana u Zari i danas sam ga oprala na 30 stepeni, ali mu se punjenje totalno razislo i sada on ne lici ni na sta. 😭 Da li neko zna neki nacin da to punjenje "vratim na mesto"? Ili da pokusam da ga vratim?.
2022 10 06
Toliko to sada nekvalitetno prave, meni se razidje punjenje i bez pranja samo od stajanja na vešalici - spadne na dole 😅
2022 10 06
Ja ga perem tako sto ubacim u masinu loptice one za pranje (ili teniske loptice) i one razbiju to malo, onda kada ga izvadim iz masine odmah ga istumbam rucno, I kada se osusi malo se to povrati i samo od sebe. I tako, bude ok na kraju 🙂
2022 10 06
E ovo za loptice nisam znala... Ja sam ga svakako istumbala posle pranja, ali sve se skoncentrisalo u nekoliko grudvi i ne deluje mi da ce mu biti spasa. Totalno se "spljostio".
2022 10 06
> Bojanaboka990: > Ja ga perem tako sto ubacim u masinu loptice one za pranje (ili teniske loptice) i one razbiju to malo, onda kada ga izvadim iz masine odmah ga istumbam rucno, I kada se osusi malo se to povrati i samo od sebe. I tako, bude ok na kraju 🙂 E ja sam to videla na jakni jednoj, kad sam izvadila da je slikam za prodaju. Poluperjana, polupunjena, ima bukvalno instrukciju unutar same jakne prisivenu - bas sam se iznenadila kad sam videla tu preporuku za teniske lopte :)
2022 10 07
Ja ih nosim na hemijsko i ne makne jakna ili prsluk.Pogotovo one skuplje,rizicno je obicno pranje.
2022 10 07
Možda da probas da ga opet opereš, sa lopticama a da ga sušiš vodoravno i par puta dnevno istreskaš punjenje u toku sušenja?
2022 10 07
Ja nemam gde da odnesem na hemijsko, a sve zimske punjene jakne sam do sada bez ikakvih problema prala u masini. Ovo je prvi put da se sve u ovolikoj meri raspadne... Pokusacu sa tim lopticama, a krojacica mi je rekla da ako imam masinu za susenje vesa (a nemam), da ga ubacim u nju, jer onda vazduh prodire u jaknu i malo je naduva... Eto, mozda nekome moze biti od koristi...
2022 10 07