Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Gde kupujete

> TamaraDada: > The Body shop. Cene jesu veće ali je i kvalitet jako dobar. Ukoliko ih zapratite videćete stalno neke akcije koje idu i do 70%. Taj Body shop,odnosno proizvode sam koristila u srednjoj skoli.Donosili su mi iz Australije,a ja sam kupovala kada sam isla u Grcku.Kada se ovde otvorio,potrcala sam da kupim moj tada omiljeni mango bater.Nebo i zemlja.Taj koji sam ja imala nekada je cudo,totalno drugacije texture,jakog mirisa koji ostaje.Ovaj koji sam kupila ovde bacena para...Da ne pricam da su imali parfemcice,vocneMiris 101 vocke,pa plus mesavine,veoma intenzivnog mirisa.Toga danas nema.Ne znam zasto su umanjili asortiman i proizvode.
2022 10 19
Devojke, da li kupujete u Liliju I posebno me zanima da li koristite njihov loyalty program i koliko ste zadovoljne tj. moze li se na taj nacin nesto istinski ustedeti? Ja sam se tek nedavno prijavila, jer do sada sam bas bas retko isla u Lili, Dm mi je bio zakon :)… A sad sam resila malo da promenim… Pa me bas zanimaju vasa iskustva…. Izvinjavam se ako nije direktno vezano za temu… :)
2022 10 19
U Lily, pratim akcije i tamo uzimam, i prodavnice kucne hemije.
2022 10 19
> darkacademia: > > TamaraDada: > > The Body shop. Cene jesu veće ali je i kvalitet jako dobar. Ukoliko ih zapratite videćete stalno neke akcije koje idu i do 70%. > Odlična ideja... Drugarici za rođendan smo uzeli minijaturni kartonski neseser sa par proizvoda (bolje reći uzoraka) i platile 3000din. Razumem da je kvalitetno, ali za prosečnu osobu ovde to je čist luksuz. Nikada nisam uzimala te setove i njihove promotivne pakete nego konkretne proizvode, koji opet kažem, znaju biti baš snizeni, na to sam mislila. Naravno zavisi od brenda, ali sada je svuda sve preskupo svakako 😳
2022 10 19
ja sam dosta proizvod našla na benu online, povoljnije je bilo od srbotrade-a plus besplatna poštarina....
2022 10 19
> jelena2606: > > TamaraDada: > > The Body shop. Cene jesu veće ali je i kvalitet jako dobar. Ukoliko ih zapratite videćete stalno neke akcije koje idu i do 70%. > Taj Body shop,odnosno proizvode sam koristila u srednjoj skoli.Donosili su mi iz Australije,a ja sam kupovala kada sam isla u Grcku.Kada se ovde otvorio,potrcala sam da kupim moj tada omiljeni mango bater.Nebo i zemlja.Taj koji sam ja imala nekada je cudo,totalno drugacije texture,jakog mirisa koji ostaje.Ovaj koji sam kupila ovde bacena para...Da ne pricam da su imali parfemcice,vocneMiris 101 vocke,pa plus mesavine,veoma intenzivnog mirisa.Toga danas nema.Ne znam zasto su umanjili asortiman i proizvode. E to ne znam stvarno, šteta, ali ko I sve, sto se kupi u inostranstvu jeste drugačije nego u Srbiji 🤔 Meni su bili otkriće kada su ovde otvorili prodavnice, nisam pre toga koristila, bilo mi je to nešto drugačije od onoga što može svuda da se nadje kod nas.. Generalno sam zadovoljna 🙃
2022 10 19
Kupke velike Dove i Nivea 750 ml pre poskupljenja su bile 300 din, a sada 350 sto je i dalje povoljno, a iste te u Maksiju 890din i u Liliju. To je najvece pakovanje i zaista u kad god udjem u Maxi i Rodu cena je 900 din . Razlika je bas pozamasna
2022 10 19
> makilis: > ja sam dosta proizvod našla na benu online, povoljnije je bilo od srbotrade-a plus besplatna poštarina.... I jos se mozes uclaniti u loyalti klub besplatno i dati clanovima porodice male kartice,jer uz svoju vecu dobijas i manje 3,4kom za svoju porodicu da svi skupljate poene na njoj. Samo to vec mora offline
2022 10 19
> Anja0404: > Devojke, da li kupujete u Liliju I posebno me zanima da li koristite njihov loyalty program i koliko ste zadovoljne tj. moze li se na taj nacin nesto istinski ustedeti? Ja sam se tek nedavno prijavila, jer do sada sam bas bas retko isla u Lili, Dm mi je bio zakon :)… A sad sam resila malo da promenim… Pa me bas zanimaju vasa iskustva…. > Izvinjavam se ako nije direktno vezano za temu… :) Imam puno bliskih ljudi koji imaju terapije.Kada god mogu,podizem im lekove na recept u Liliju.Moze da se potpomogne budzet.Tako skupim za neku skuplju kremu
2022 10 20
Hvala na odgovoru :) > DunjaZvezdica: > > Anja0404: > > Devojke, da li kupujete u Liliju I posebno me zanima da li koristite njihov loyalty program i koliko ste zadovoljne tj. moze li se na taj nacin nesto istinski ustedeti? Ja sam se tek nedavno prijavila, jer do sada sam bas bas retko isla u Lili, Dm mi je bio zakon :)… A sad sam resila malo da promenim… Pa me bas zanimaju vasa iskustva…. > > Izvinjavam se ako nije direktno vezano za temu… :) > Imam puno bliskih ljudi koji imaju terapije.Kada god mogu,podizem im lekove na recept u Liliju.Moze da se potpomogne budzet.Tako skupim za neku skuplju kremu
2022 10 20
Lili je , cini mi se ubedljivo najskuplji .. Pa se kontam ako i dobijes neki popust od 30-50% to mu dodje mozda na neku pristojnu cenu , koju imas u apoteci obicnoj na primer ..
2022 10 20
Apotekama. rs ima svaki mesec na popustu odredjene proizvode, npr. jedan mesec je higijena usta na akciji pa mozete Curaprox četkicu za zube da kupite za 400 rsd umesto za redovnu redu. Nedavno su bili svi Eucerinovi proizvodi snizeni, ko koristi dobro mu dodje-a postarina je besplatna 😊 Hemija, stikovi, omeksivaci, kupke - pijaca. Licna higijena-lily akcije i DM Balea proizvodi koji su znatno jeftiniji od od ostalih robnih marki. Ja se tako snalazim npr. u ovo doba enormno visokih cena. 😘😘😘
2022 10 27
1 2