Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Keratinsko ispravljanje kose

Devojke jel imate iskustva sa trajnim ispravljanjem kose?
2022 11 08
Skoro sam pričala sa frizerkom o keratinu, onako, chit-chat usput jer je drugarica u Lilly-ju uzela keratin za kućnu upotrebu (nanosi se peglom za kosu) pa mi ga preporučivala, ne za ispravljanje, jer je meni kosa prava kao strela nego za lakše oblikovanje, feniranje i trajnu frizuru. Baš joj je lepa bila kosa, sva zaglađena i poslušna... Frizerka moja koja prati trendove, preporuke i ide redovno na seminare nikako nije za to, kaže da je prevaziđena tehnika, da ne radi i da neće da ga radi jer su isparenja prilikom aplikacije jako toksična. Savetuje svakom u kućnim uslovima masku N95 ili masku kao za prskanje povrća i voća kada se nanosi. Kaže da izaziva kancer. Iz iskustva moje sestre koja ima kovrdžavu kosu, a koja ga je radila pre par godina, držao joj je 2 meseca ravnu besprekorno, posle toga se vratila na staro. Frizerka isto kaže da otežava kosu i masti je češće. Iskusniji, a najbolje frizeri neka se oglase.
2022 11 08
Ja sam radila jednom.. nisam bila zadovoljna, kosa mi se baš brzo mastila, morala sam da je perem svakog ili svakog drugog dana. Bila je nekako slepljena, nikakav volumen nisam mogla da postignem. Uz često pranje kose logično da je i efekat keratina brzo nestao. Nikad više ne bih radila.
2022 11 09
Sve preporuke! Radila prošle godine, sad opet, trajalo mi je preko godinu dana. Olakšava život neverovatno! 🙂 Ne možete očekivati volumen sa tim tretmanom, on je za devojke koje žele taj efekat ispeglane kose. 🙂
2022 11 10
On je za devojke sa farbanom kosom pogotovo plavom jer joj vraća sjaj i život. Na prirodnoj ne pije vodu :)
2022 11 10
> laurenmarie: > On je za devojke sa farbanom kosom pogotovo plavom jer joj vraća sjaj i život. Na prirodnoj ne pije vodu :) Meni je bio ok u oba slučaja. ☀️
2022 11 10
Efekat ispeglane kose i masna, slepljena kosa nisu isto 🙂
2022 11 11
Meni je kosa bilo top, ali zavisi i od keratina. Nama je frizer poruci neki bolesno skup keratina, a nas par smo dale novac za to, ruke nam nije naplatio i kosa nam je bila bombasticna. Zavisi dosta od toga i koji keratina uzimaju, nije od svakog proizvodaca isti kvalitet, svasta trpaju u te proizvode Takodje, on nam je tada objasnio da posto vlasi gube mnogo keratina tokom godina i nema svako isti kvalitet dlake, ne moze da se ocekuje na svakome isti efekat na svakoj kosi
2022 11 12
> Debela_devojka: > Meni je kosa bilo top, ali zavisi i od keratina. Nama je frizer poruci neki bolesno skup keratina, a nas par smo dale novac za to, ruke nam nije naplatio i kosa nam je bila bombasticna. Zavisi dosta od toga i koji keratina uzimaju, nije od svakog proizvodaca isti kvalitet, svasta trpaju u te proizvode > Takodje, on nam je tada objasnio da posto vlasi gube mnogo keratina tokom godina i nema svako isti kvalitet dlake, ne moze da se ocekuje na svakome isti efekat na svakoj kosi Da, i od kose zavisi. Meni, na primer, dosta duže traje nego sestri. Jeste, postoji Qiqi kolekcija, koja je dosta kvalitetnija. 🙂
2022 11 12
Hvala na odgovorima,ja resila da probam pa videcu🙂
2022 11 16