Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Clanice koje rezervisu pa se ne jave vise

Mnogo je pocelo ucestalo da se desavaju ovakve situacije, za par dana par devojaka rezervisalo i vise se ne jave. Vrlo nekorektno.. Cemu rezervisanje ako niste sigurne u kupovinu ili jednostavno ne zelite da kupite?
2022 11 11
Ne znam zasto je problem reci da su ipak odustale, imala sam isto milion takvih situacija, ali ono sto mene najvise zivcira je to sto kazu sigurno uzimaju traze podatke za uplatu i onda se vise nikad ne jave.... Ja zato vise nikom nista ne rezervisem, ko prvi devojci, njemu devojka
2022 11 11
Nemam problem sa otkazivanjem, svakom se desi nesto nepredvidjeno, ne mozemo nikog uceniti da nesto mora kupiti. Imam problem sa ostavljanjem podataka osobama koje odustaju a nikada i ne napisu poruku ej, odustala sam. Odavno sam predlozila da admini dozvole ostavljanje negativnog komentara za situaciju kada ostavimo podatke a onda odustanu. Znaci nr negativna zbog otkazivanja, vec zbog podataka. Nisam ni za to da se posalje po svaku cenu, jer sam videla primere gde devojke namerno ostete da bi vratile. Za nedelju dana desila su mi se nekoliko otkazivanja, od cega je jedan profil sa preko 400 pozitivnih. Samo je jedna devojka napisala poruku da bi odustala ako nije problem, ostale su jednostavno isparile, sto stvarno nije fer.
2022 11 11
Tražite prvo podatke za slanje i tek onda dajte broj računa. To ne znači da neće da ispare ali ako ne da svoje podatke verovatno nije ni ozbiljan kupac.
2022 11 12
Nedostatak osnovne kulture.
2022 11 12
Mogu da se predomisle naravno,ali kada već ostave podatke ti se organizuješ,staviš u prodato, možda nekog i odbiješ pa je bez veze...Mada desilo mi se da je članica zaboravila totalno 10ak dana jer sam joj ja ponudila nižu cenu za omiljeno...pa sam ipak stavila u prodato i čekala je. Ona se oduševila što sam imala razumevanja i sačuvala joj, pa mi je dala 400din više. Tako da,nekad je bolje ne smarati odmah porukama i napadati,nikad ne znamo razloge. 😀 Pozdrav ovom prilikom za maaajone ako čita ❤️
2022 11 12
Ja se izvinjavam, molim vas odgovor Ako je clanica uzela podatke o tekucem racunu, rekla mi je da ce da uplati (istovremeno sam imala i drugog kupca, koga sam odbila, jer sam obecala i smatrala da je sasvim ok, ako mi trazi broj racuna... Danas sam uljudno pitatla sta se desava, napisala mi je da je ona mislila da je to prodato.... Na moje pitanje da li ce kupiti to ili nece, kratak odgovor NE. Da li mogu takvom clanu koji me usput pravi budalom ( a sa mnom moze sve, samo to ne) dati negativnu ocenu? Hvala za citanje, vreme i odgovore.
2022 11 13
To je ono o cemu ja pricam. Posaljem podatke za uplatu, napise da ce uplatiti sutra ili u ponedeljak i vise se ne javi. Zvanicno nemamo pravo da ostavimo negativan utisak jer nije doslo do saradnje.
2022 11 13
To su nebulozna pravila sajta, kažu može neutralna ako je došlo do razmene podataka, zato prvo tražim podatke za slanje. Mada iskreno, neutralna ništa ne znači, računa se u pozitivne, daje se za ponovne saradnje koje su divne. Logike nema. A davanje broja računa nije deljenje bombona.
2022 11 14