Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Zivotno osiguranje

Pozdrav clanice! Zanimaju me vasa iskustva sa drustvima za osiguranje u slucajevima kada je nastupio osigurani slucaj. Trenutno sam osigurana kolektivnim dobrovoljnim zdravstvenim preko muza (Generali), vec dve godine. Prosle godine sam imala carski rez, koji je predvidjen u tabeli hirurskih intervencija, i isplatili su bez problema. Medjutim, svoje zivotno / zdravsteno osiguranje kosta vise nego ovo kolektivno, pa bih volela da cujem iskustva drugih.
2022 11 16
> Judit89: > Pozdrav clanice! Zanimaju me vasa iskustva sa drustvima za osiguranje u slucajevima kada je nastupio osigurani slucaj. Trenutno sam osigurana kolektivnim dobrovoljnim zdravstvenim preko muza (Generali), vec dve godine. Prosle godine sam imala carski rez, koji je predvidjen u tabeli hirurskih intervencija, i isplatili su bez problema. Medjutim, svoje zivotno / zdravsteno osiguranje kosta vise nego ovo kolektivno, pa bih volela da cujem iskustva drugih.
2022 11 17
Generali, takodje. Prosle godine sam dobila premiju plus dobit, nakon 15 godina osiguranja. Bez problema.
2022 11 17
> zendaya: > Generali, takodje. Prosle godine sam dobila premiju plus dobit, nakon 15 godina osiguranja. Bez problema. Hvala 😊
2022 11 17