Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Aplikacije koje veštački dižu broj pregleda, dozvoljeno ili ne?

Ovo pitanje javno postavljam prvenstveno glavnom i pomoćnim administratorima sajta pošto je tema o "Oštećenoj haljini koja se vraća u prodaju" naprasno obrisana, a na kojoj se pred brisanje povela debata da li je dozvoljeno korišćenje aplikacija koje veštački dižu broj pregleda? Bila bih zahvalna da se uključe i druge članice pa i devojka koja je postavila i obrisala temu jer je, prema njenim rečima, dozvoljeno korišćenje ovih aplikacija i svi to rade, a ranije je debatovano po forumu da je to zabranjeno i prozivane su mnoge članice što to čine. Ukoliko to jeste slučaj i ukoliko se to ne svodi pod veštačko podizanje broja pregleda i rejtinga, bilo bi dobro da sve mi korisnice to znamo, pa koja je voljna da takvu aplikaciju instalira i koristi, što da ne.
2022 11 23
Verovatno je tema obrisana, jer je clanici Vedrana ostavljena negativna i kao to je to. 😂 A za aplikaciju stvarno haos, bukvalno se desi da artikle koje ne bih pogledala imaju 1000 pregleda. Jos se pitam kako. 😂
2022 11 23
Mala pomoć, mađim članicama bih objasnila da sa velikim brojem pregleda vaši predmeti dospevaju u POPULARNE ARTIKLE, prvu opciju kada otvorite MK i samim tim su vaši predmeti vidljiviji, dostupniji, prijemčiviji. Takođe možete uz povećan broj pregleda uplatiti promocije, zakazati vaš datum i biti preko toga još vidljivije. Pregledi predmeta na profilu mogu doći na 3 načina: sami od sebe, spontano, kliktanjem na poželjni predmet od strane velikog broja različitih članica kojima se taj predmet zaista dopada u našoj zajednici od 300.000 članova, mogu se veštački "pumpati" aplikacijama kako je bilo rečeno u prethodnom postu i obrisanoj temi ili ih same vi možete takođe veštački podići tako što ćete se izlogovati sa svog naloga pa onda besomučno kliktati na predmet koji za eventualne kupce smatrate poželjnim, odnosno atraktivnim.
2022 11 23
> Milica9933: > Verovatno je tema obrisana, jer je clanici Vedrana ostavljena negativna i kao to je to. 😂 > A za aplikaciju stvarno haos, bukvalno se desi da artikle koje ne bih pogledala imaju 1000 pregleda. Jos se pitam kako. 😂 Članica Vedrana ne zaslužuje negativnu, oko toga smo se složile i u staroj temi šta treba da se uradi <3 Tema je pošla u pravcu veštačkog dizanja pregleda od članice koja je temu postavila gde nam je rečeno da je to dozvoljeno i da svi to rade. Ako je dozvoljeno i ako svi to rade, pa onda molim lepo.
2022 11 23
Mislim da nije dozvoljeno vestacko dizanje rejtinga i da je to vid prevare, isto kao sto nije dozvoljeno vestacko davanje ocena. Sve je to vid dovodjenja u zabludu i manipulisanje realnim stanjem.
2022 11 23
Moram da priznam da je meni to jako iritantno i kontraproduktivno. Clanica se toliko "trudi" da bude u centru paznje otvaranjem tema svakog dana. Sve je tako usiljeno i odbojno. Slika na sto sto nacina, gde to sto prodaje nikad nije u prvom planu nego zamaskirano nekim atraktivnijim stvarima. Cim udjes na sajt ona iskace na ovaj ili onaj nacin. Plus gomila onih hastagova na kraju svakog oglasa, da te ne zaobidje slucajno u pretrazi... Krajnje degutantno
2022 11 23
Logikom stvari,ukoliko je dozvoljeno,zasto bi onda bilo ko uplacivao promocije,kada moze instaliranjem aplikacije konstantno da bude na "prvoj" strani.
2022 11 23
Misslana totalno ste u pravu,sad sam bacila pogleda na njen profil i hastagove 😂 Srebrna iskreno nisam znala ni da takve aplikacije postoje ,nije ni čudo što članica ima preko 1000 pregleda na skoro sve postavljene oglase od pre par dana.
2022 11 23
Zaista kad pogledate, oglas star nekoliko dana, ima 2000+ pregleda, u omiljenim ga drze jedva dve osobe. 🤔
2022 11 23
Članica je na obrisanoj temi uredno priznala da je dozvoljeno koristiti aplikacije. Svima nama je u interesu da znamo da li može ili ne. Izvolimo i izvolite.
2022 11 23
> misslana: > Moram da priznam da je meni to jako iritantno i kontraproduktivno. Clanica se toliko "trudi" da bude u centru paznje otvaranjem tema svakog dana. Sve je tako usiljeno i odbojno. > Slika na sto sto nacina, gde to sto prodaje nikad nije u prvom planu nego zamaskirano nekim atraktivnijim stvarima. Cim udjes na sajt ona iskace na ovaj ili onaj nacin. > Plus gomila onih hastagova na kraju svakog oglasa, da te ne zaobidje slucajno u pretrazi... > Krajnje degutantno 1/1, kopira NevreOddorEven sa štenderom.
2022 11 23
Ali, to nije tema, tema je da li može instalacija aplikacije pa da pumpamo preglede, da nam svane rujna zora, jer to kao nije zabranjeno, pa ja ne znam kako mi to nismo znale i redno je da se obrazujemo.
2022 11 23
Mislim da administratorima vise smetaju dekanti parfema i slike sa neta nego to pumpanje pregleda, da je drugacije do sad bi se oglasili???!!! Doticna Martina (mislim da je profil) uvek iskace, to koristi od kad sam ja na sajtu (oduvek sam se naivno pitala kako su ti predmeti najpopularniji)?!
2022 11 23
Martina1 stoji postojano kano klisurine. Mislim i dalje mnoge dokone članice prijavljuju uredno druge nepravilnosti od članica, mene to potpuno fascinira kako neko može da "sedi" na MK i gleda nove oglase i prijavljuje a ovi matori oglasi gde ima ahaj kopija i batch ne pitaj opstaju! Evo, sutra uredno idem po parfem na Paketomat PX koji ima samo uslikan batch, ništa opis, skromno, ali znam parfem, članica top, ne sekiram se ič. Adminima sam se javljala samo kada sam prijavljivala manijake za gaće i stopala. Nikada ni jednu članicu nisam namerno prijavila, nikada! Ovo ovde šta se sada dešava su razmažena deca i to na angro, ova deli neg a vraćene joj pare, ova deli neg a ponuđene joj pare i ako to neće može da bira od svih artikala + ptt besplatno, ova izmišlja kriv šav i dodaje meru. Katastrofa.
2022 11 23
Ja kao pala sa kruske, godinama sam ovde i nemam pojma ni da postoje te aplikacije, niti imam pojma ko je Martina i Vedrana
2022 11 23
1 2 3 4 5 ... 8