Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jovana3491

Pisem na ovu temu zato sto sam imala kontakt sa ovom clanicom i po nacinu rada i pisanja sam 99% sigurna da je to prevarant koji je mene i jos par clanica prosle godine u ovo vreme prevarila, ima tema ovde na forumu mi smo podnele prijavu ali nemam informaciju da je dalje nesto uradjeno. Ovo sada su ogromne sume novca za koje je prevarila clanice i trebalo bi svi zajedno da se udruzite i podnesete prijavu sluzbi VTK . Jedini nacin da se ovakvi prevaranti zaustave je da odu u zatvor ili vrate novac osetecenima inace se nikada nece zaustaviti jer ovo je laka lova. Ujedinite se jer VTk mora da uradi nesti u ovom slucaju.
2022 11 29
Zao mi je sto ste jedna od prevarenih. Nazalost, nemamo zastitu i nista nije garancija, ali nikad ne uplacujte novac unapred clanovima bez ili sa nekoliko utisaka. Nadam se da cete dobiti svoj novac nazad.
2022 11 29
Blokirana je ali ja sam u šoku, taj broj negativnih utisaka i da je mnogo ranije prijavljena Adminima ali nisu reagovali i ona nastavila sa prevarama, tuga i sramota.
2022 11 29
Naleteh na temu , i ja sam bila šokirana cenama , pa sam je pitala i ovo sam dobila kao odgovor 😅: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5263de804a492f5271164438f14a9fac.jpg) Zanimljivo kako papuče koje koštaju 30K koštaju 3K 😓… Tog momenta nije bilo negativnih, ali strasno!!! 🥺 PS. Saosećanje sa ljudima koji prevareni 😢!!!
2022 11 29
Ja sam ubedjena da je ovo prevarant povratnik, prosli put je imala sistem isto tako da daje lazno ime i prezime, da laze za adresu i licno preuzimanje, ispostavilo se da je davala racune razlicitih firmi koje prodaju razne stvari za kucu i onda ti recimo uplatis 5000din na taj i taj tekuci a ona se njima javi i kaze da je uplatila i da svoje podatke i njoj to nesto stigne na adresu, skoro pa savrsen sistem prevare, e sad kod ovako visokih cifara mislim da je prekrsaj mnogo ozbiljniji i da je ovde duzan VTK da se umesa jer je pozamasna cifra u pitanju. Takodje smatram da bi sajt obzirom na veliki broj prevaranata trebalo da uvede neki nacin obezbedjenja clanovima kao sto imaju neki nasi sajtovi :(
2022 11 29
Evo nacin da sajt zaradi, a da se zastiti od prevara. Garantujem da bi prevaranti isparili brzinom svetlosti. Za svaku sumnjivu transakciju koja je "too good to be true" Admin moze da bude posrednik. Njemu se na racun uplati iznos za predmet + provizija za uslugu, a posiljalac salje bez otkupa. Kad vidite sta vam je doslo, ako potvrdite da je to to, Admin prebacuje na racun posiljaoca, zadrzava svoju proviziju i eto nacina da se malo zaradi, a prevare smanje.
2022 11 29
> TinaBukvic: > Naleteh na temu , i ja sam bila šokirana cenama , pa sam je pitala i ovo sam dobila kao odgovor 😅: > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5263de804a492f5271164438f14a9fac.jpg) > Zanimljivo kako papuče koje koštaju 30K koštaju 3K 😓… > Tog momenta nije bilo negativnih, ali strasno!!! 🥺 > PS. Saosećanje sa ljudima koji prevareni 😢!!! Te papuce na sajyu kostaju 100 dolara.A kada dodje snizenje vrv budu i 50 dolara/Odakle cifra od 30000?
2022 11 29
Dok ima ovaca za šišanje, biće i prevaranata. Čitam utiske blokirane članice i ne mogu da se načudim da među njima ima i od članica sa pozamašnim brojem saradnji. Pa zar je moguće da toliko zinete na neke tobože marke, verujući da ih možete kupiti za smešnu cifru. Ne upali vam se crvena lampica koja signalizira da je tu nešto sumnjivo? Da li razmislite pre uplate ili očekujete da drugi reše probleme koji su posledica vaše nepromišljenosti? Najlakše je kukati na forumu i očekivati da nadležni organi reaguju, a do tada ćete verovatno ponovo poleteti za nekom ponudom koja je suviše dobra da bi se propustila.
2022 11 29
> jelena2606: > > TinaBukvic: > > Naleteh na temu , i ja sam bila šokirana cenama , pa sam je pitala i ovo sam dobila kao odgovor 😅: > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5263de804a492f5271164438f14a9fac.jpg) > > Zanimljivo kako papuče koje koštaju 30K koštaju 3K 😓… > > Tog momenta nije bilo negativnih, ali strasno!!! 🥺 > > PS. Saosećanje sa ljudima koji prevareni 😢!!! > Te papuce na sajyu kostaju 100 dolara.A kada dodje snizenje vrv budu i 50 dolara/Odakle cifra od 30000? Nekoliko clanica ih je prodavalo po ceni od 20 i kusur hiljada , na netu ih ima da na stranim sajtovima , sa kojih ja ne kupujem , ali hvala na info da znam gde oh mogu kupiti za male pare .
2022 11 29
@TinaBukvic..Ja prvo cene gledam na stranim sajtovima,pa i snizenja.To mi je merodavno.A postoje ljudi koji usluzno donose robu.Ovde su sumanuto precenjene stvari odredjene.A pride nemamo ni snizenja koja postoje u inostranstvu.
2022 11 29
Evo cizme, kada sam trazila ove papuce. UGG 39 dolara,na snizenju..Nazalost ne mogu da prebacim link
2022 11 29
> TinaBukvic: > > jelena2606: > > > TinaBukvic: > > > Naleteh na temu , i ja sam bila šokirana cenama , pa sam je pitala i ovo sam dobila kao odgovor 😅: > > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5263de804a492f5271164438f14a9fac.jpg) > > > Zanimljivo kako papuče koje koštaju 30K koštaju 3K 😓… > > > Tog momenta nije bilo negativnih, ali strasno!!! 🥺 > > > PS. Saosećanje sa ljudima koji prevareni 😢!!! > > Te papuce na sajyu kostaju 100 dolara.A kada dodje snizenje vrv budu i 50 dolara/Odakle cifra od 30000? > Nekoliko clanica ih je prodavalo po ceni od 20 i kusur hiljada , na netu ih ima da na stranim sajtovima , sa kojih ja ne kupujem , ali hvala na info da znam gde oh mogu kupiti za male pare . u office shoes-u su pre mesec ipo ugg papuce bile 12-13000 din . Nove. Ne znam gde su 30 nisam ih videla po toj ceni nikad
2022 11 29
> mmikalacki: > Dok ima ovaca za šišanje, biće i prevaranata. > Čitam utiske blokirane članice i ne mogu da se načudim da među njima ima i od članica sa pozamašnim brojem saradnji. > Pa zar je moguće da toliko zinete na neke tobože marke, verujući da ih možete kupiti za smešnu cifru. Ne upali vam se crvena lampica koja signalizira da je tu nešto sumnjivo? Da li razmislite pre uplate ili očekujete da drugi reše probleme koji su posledica vaše nepromišljenosti? Najlakše je kukati na forumu i očekivati da nadležni organi reaguju, a do tada ćete verovatno ponovo poleteti za nekom ponudom koja je suviše dobra da bi se propustila. Slazem se u potpunosti sa vama ...zato je sajt prepun prevaranata, ..i prevarant je blokiran od strane admina ...sta se dobija sa tim ...nista otvorice ponovo nalog sa drugim stvarima i ide ispocetka sa prevarama..i tako u nedogled
2022 11 29
Sad i ja citam ocene i svaki put kad je neka veca prevara uvek isto citamo. Devojke umesto da budu sa obe noge na zemlji i razumno rasudjuju i sagledaju stvari one se polakome i zalete na markirano po smesnoj ceni i onda im djavo kriv. Onda bi da se uvede ostavljanje LK kao da ce ih to spasiti. Prvo, ostavljanje podataka iz LK je protivno zakonu. I na samim LK stoji kome jedino sme da se pokaze LK. Sajt za prodaju polovnih prnja i ostale robe nije mesto za ostavljanje podataka iz LK. Zamislite da ja otvorim sajt i krenem da skupljam tudje podatke iz LK i dokumenta? Da li ste vi normalne? I sta mislite zasto je Limundo pa i KP morao da prestane da trazi LK? Zato sto ne smeju. Zna se kome se to daje na uvid i kada.
2022 11 29
Ista prevara se desila na Fb pre par dana. Osoba se zove Ana Andric, Dragica Andric i zivi u Rakovici. Kupovala je od drugih i te proizvode su placale devojke koje su od nje kupovale cizme. Za ovu zenu je pokrenuta tuzba. Ako se radi o istoj osobi bilo bi dobro da se prikljucite.
2022 11 30
1 2