Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Hemijsko čišćenje obuće

Znam da je nekada već bila ova tema. Zanima me da li neka članica zna gde mogu da odnesem Mishka espadrile na hemijsko da ih očiste kako treba. Odgovaralo bi mi Banovo brdo ili Vidikovac pa ako neko ima preporuku neka piše....
2022 12 04
Ja znam da je popularan Spin u Zemunu.
2022 12 04
> njelena360: > Ja znam da je popularan Spin u Zemunu. Znam i ja za njih, ali gde ću tamo bogu iza nogu u odnosu na to gde živim ,:)
2022 12 04
Gde god da odneses pazi se, ja sam zazalila kad sam nosila kozne patike na hemijsko, izasle su ocerupane uz izgovor da je takva koza i da se to videlo tek nakon hemijskog xD
2022 12 04
> Esprit21: > Gde god da odneses pazi se, ja sam zazalila kad sam nosila kozne patike na hemijsko, izasle su ocerupane uz izgovor da je takva koza i da se to videlo tek nakon hemijskog xD Da, verujem, zato sam i pitala za preporuku. Kad se jednom unište tu povratka nema. A ne mogu ni sama da ih čistim, ona mašna se baš zaprljala jer se vuče po zemlji, ima i neku fleku sa strane. A svetlo siva boja :(
2022 12 04
> lokibg: > > njelena360: > > Ja znam da je popularan Spin u Zemunu. > Znam i ja za njih, ali gde ću tamo bogu iza nogu u odnosu na to gde živim ,:) Mislim da su baš dobri, pa vredi poslati im kurirskom službom 🙂
2022 12 04