Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc oko slanja

Zdravo, kako se salje preporucena posiljka, sta se sve placa i koliko moze da bude?
2022 12 08
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6dfc47d9b04dedd130f84a9769dd4aa8.jpg) Ovo je cenovnik. Mene je poslednji put kad sam slala preporuceno pitala da li ima otkup, ja nisam imala, ali verovatno ako ima otkup naplate nesto vise. Inace spakujete u koverat, lepo adresirate ( ne treba broj telefona) i isto cete dobiti neki broj za pracenje posiljke.
2022 12 08
Ja za nakit, koji staje u najmanji moguci koverat, placam uglavnom 90 din 🙂 Naravno uz prethodnu uplatu, nije mi poznato da preporuceno moze biti sa otkupom...
2022 12 08
Preporuceno ne moze da ima otkup i postarina se uvek placa odmah, prilikom slanja
2022 12 08
Ja nemam pojma sto je ona mene pitala za otkup… I meni je bilo cudno… Ili se ona nesto zbunila, ili ja nisam dobro cula… > MALAODSTILA: > Preporuceno ne moze da ima otkup i postarina se uvek placa odmah, prilikom slanja
2022 12 08
> Anja0404: > Ja nemam pojma sto je ona mene pitala za otkup… I meni je bilo cudno… Ili se ona nesto zbunila, ili ja nisam dobro cula… Verujem da je do nje, i kod mene u glavnoj posti svaki put neka nova lica, koja deluju nesnadjeno. Mada, ko zna, mozda je to nesto novo, mada tesko-od letos sam poslala vise desetina PP, cula bih da se nesto promenilo
2022 12 09
❤️ > MALAODSTILA: > > Anja0404: > > Ja nemam pojma sto je ona mene pitala za otkup… I meni je bilo cudno… Ili se ona nesto zbunila, ili ja nisam dobro cula… > Verujem da je do nje, i kod mene u glavnoj posti svaki put neka nova lica, koja deluju nesnadjeno. Mada, ko zna, mozda je to nesto novo, mada tesko-od letos sam poslala vise desetina PP, cula bih da se nesto promenilo
2022 12 11