Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Brisanje negativne

Dobila sam osvetničku negativnu, prijavila Adminu i još nisam dobila odgovor. Međutim, kad treba da se obrišu oglasi, tad je aktivan svakog dana.
2022 12 12
I ja sam dobila osvetnicku negativnu , stigla mi je ostecena torba. Clanica mi je dala broj drugarice ,jer je navodno prodavala njenu torbu. Dogovarale smo se na viberu za slanje i iz tog razloga mi ostaje negativna ocena, konverzacije van krpica se ne citaju.
2022 12 13
Valjda je logično ako se već ne računaju onda da budu obema ukinute,a ne ostavljene. 🤔 Ja baš zato ne praktikujem pisanje van sajta ali većina njih traži dodatne slike i da ne bi ulazili non stop na sajt onda viber.. A što se tiče osvetničke,meni je sklonjena posle mesec dana-dva otprilike a imala sam duplu jer je napravila i lažni profil. Samo sam stavila u opisu profila i nisam imala problema,i dalje su kupovali bez problema... Samo je mene nervirala svaki put kada je vidim. 🤯
2022 12 13
> Ejndzi: > Valjda je logično ako se već ne računaju onda da budu obema ukinute,a ne ostavljene. 🤔 Ja baš zato ne praktikujem pisanje van sajta ali većina njih traži dodatne slike i da ne bi ulazili non stop na sajt onda viber.. > A što se tiče osvetničke,meni je sklonjena posle mesec dana-dva otprilike a imala sam duplu jer je napravila i lažni profil. Samo sam stavila u opisu profila i nisam imala problema,i dalje su kupovali bez problema... Samo je mene nervirala svaki put kada je vidim. 🤯 I meni je tako bilo logicno ,ali izgleda da nije. Ja sam zato i pristala na dogovor van sajta ,da bi dobila dodatne forografije ,snimak. U sustini snimak mi je poslala , ali se nista nije videlo . Devojka vec ima negativnu jer je poslala isto tako ,,novu" stvar ,znaci ne desava se prvi put .
2022 12 13
A admin koji se uredno loguje na sajt i ignoriše moje poruke o brisanju ocene... mislim stvarno ko vodi ovaj sajt i posle se čudimo što je prevaranata za izvoz...
2022 12 15
Kako je moguce obrisati negativnu ocenu? Clanica kojoj sam prodala patike promasila je velicinu, odlepila ulozak na patici i trazila da joj vratim novac a ona meni tako odlepljenu patiku. Kako nisam naravno pristala dala mi je negatinu, nema veze, nezadovoljna je, njeno pravo. Ali je veliki bezobrazluk i protivzakonito jer jrobjavila i skrin na kom se vidi moja slika i ime, time je narusila moju privatnost i privatnost mojih licnih podataka. Obratila sam se mailom sajtu da joj naloze da skolni skrinove, negativna neka ostane, nikakav problem, o meni govore ostale ocene, nista nisu preduzeli, a clanica vec dva puta brise negativni odgovor koji sam ostavila na njenom profilu. Pa ko koga ovde zeza, postoji li ovde neki pravilnik?!
2023 04 03
> Išizzzu: > Dobila sam osvetničku negativnu, prijavila Adminu i još nisam dobila odgovor. > Međutim, kad treba da se obrišu oglasi, tad je aktivan svakog dana. Verovatno neces ni dobiti jer Admin nekom brise negativnu a nekom ne, verovatno ko mu se kako svidi. Clanica TijanaVL je kupila od mene patike, ne odgovara joj velicina i onda ja nisam dobro izmerila gaziste jer nisam razbucala-odlepila ulozak i izvadila iz patike pa da merim-nisam znala da se gaziste meri tako sto se patika odlepi, dala mi negativnu, nema veze, njemo pravo ali je objavila i skrin na kom se vidi moja slika i ime. To su moji licni podaci i moja privatnost. Odgovorila sam joj negativnom ocenom gde Admin brise moj komentar a njenu objavu na mom profilu ne. Tako da sa ovog sajta treba bezati sto dalje. Zato je ovoliko prevara i zloupotreba.
2023 04 03