Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li ste za promenu politike sajta?

Poštovane članice, Da li mislite da možemo da utičemo na promenu pravila našeg sajta ( meni nekad omiljenog)? Da li mislite da je zabrana neobnavljanja oglasa u redu? Vidite li vi u obnavljanu oglasa bilo šta negativno? Smeta li vam to? Moji odgovori su : da,mislim da možemo menjati i da,sasvim je normalno i neštetno obnavljati oglas. Za moje pojmove ova zabrana je apsurdna, neprirodna i nepotrebno akcentovana. Možda sam ja u velikoj zabludi i mislim da ovaj sajt postoji zbog prodaje,a na ovaj način od prodaje teško da može biti kad vam oglas ode na milionitu stranu. Poprilično sam izgubila entuzijazam,jer je komunikacija sa adminima vrlo štura,a oni sami su vrlo rigidni. Zato sam i otvorila ovu temu.
2022 12 25
Ne znam da li mozemo uticati na promenu pravila, slazem se da bih volela da je dopusteno obnavljanje oglasa, medjutim secam se zloupotrebe te dopustenosti - pojedine clanice su svakodnevno ili kroz dan, dva obnavljale oglase, nekad i bez brisanja prethodnog, sto takodje nije u redu. Npr dopustenost obnavljanja kroz dve nedelje, pa cak i mesec dana mi je u redu. Samo da je dopusteno. Cak i ako mora da se plati.
2022 12 25
Sto se zabrane obnavljanja oglasa tice, definitivno mislim da je besmislena… Po mom misljenju, samo bi dupliranje oglasa trebalo biti zabranjeno, a ono kad obrises oglas, pa postavis ponovo, ne bi trebalo da podleze zabrani… Uz sve ono sto je clanica Milica9933 napisala iznad…
2022 12 25
Slazem se! > Milica9933: > Ne znam da li mozemo uticati na promenu pravila, slazem se da bih volela da je dopusteno obnavljanje oglasa, medjutim secam se zloupotrebe te dopustenosti - pojedine clanice su svakodnevno ili kroz dan, dva obnavljale oglase, nekad i bez brisanja prethodnog, sto takodje nije u redu. > Npr dopustenost obnavljanja kroz dve nedelje, pa cak i mesec dana mi je u redu. Samo da je dopusteno. Cak i ako mora da se plati.
2022 12 25
Apsolutno besmisleno pravilo, pogotovo kad je nekima dozvoljeno, čak i duplirani oglasi. Možda da se ograniči koliko često ali da godinama stoje ili da slučajno izbrišemo pa ne smemo ponovo postaviti je apsurd. Pridružujem se, mada sumnjam da će promeniti bilo šta.
2022 12 25
Pa,da,,neka se odredi vremenski period,razuman, naravno ... Volela bih da čujem i odgovor admina - zanima me objašnjenje zabrane.
2022 12 25
Bas bzv.moze da se odredi neki period ali godinama je bas bas bzv.Moze i da se desi da oglas slucajno izbrisemo i sta onda,volela bih da se to pravilo promeni,pridruzujem se.
2022 12 25
Zabrana obnavljanja oglasa na sajtu koji sluzi za prodaju, gde cete veceg apsurda od tog. Upravo gledam profil koji ima istu stvar u 4 razlicite velicine, dok se ostali blokiraju za komercijalu. Evo, bas cu da pitam admina da vidim sta ce da kaze.
2022 12 25
A koja je uopste logika iza te zabrane? Jel postoji neka tema gde je objasnjeno zasto obnavljanje nije dozvoljeno? Pa koliko puta se desi da se slucajno predmet obrise, npr kliknemo na 'obrisi' umesto na 'izmeni'.
2022 12 25
Meni je ovaj sajt nekada takodje bio omiljen, a sada vidimo svi da pravila ne vaze jednako za svakoga.
2022 12 25
Za promenu sam politike sajta na mnogo nivoa ali bojim se da od tog posla nema ništa kada ni za mnogo ozbiljnije stvari nisu reagovali. To nam je što nam je.
2022 12 25
> srebrna: > Za promenu sam politike sajta na mnogo nivoa ali bojim se da od tog posla nema ništa kada ni za mnogo ozbiljnije stvari nisu reagovali. To nam je što nam je. Upravo sam to htela da napišem. Ni za automatsko podizanje pregleda nisu reagovali. Ima tu šta da se menja ali volje očigledno ne.
2022 12 25
Ja iskreno nisam znala za to pravilo jer dugo nisam koristila sajt. Bas juce sam greskom obrisala oglas i ponovo morala da postavim. U tom slucaju treba ubaciti notifikaciju koja se pojavi kada kliknete da obrisete oglas koja ce vas pitati da li zaista zelite da obrisete. Slazem se da to pravilo treba promeniti. A sta se tacno desi ako ponovo postavite isti oglas? Da li vam obrisu ili nesto drugo?
2022 12 25
Au pa kakvo je to pravilo? Od kad? Ja sam se skoro vratila na sajt nisam ni znala za to. :( definitivno nije kao nekad :( </3
2022 12 25
Iskreno bas je lose na sajtu. Nisam vise toliko aktivna kao ranije, prosto ne vidim rezultate nazalost. Sve se vrti oko 2-3 profila a ostale ljude handre za 101 pravilom :( Cini mi se da sajt nije isti kao pre par meseci, bar meni tako izgleda po mojim i pregledima i upitima a o kupovini/prodaji da ne pricam🙈😂
2022 12 25
1 2 3