Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Hes da li ste culi?

Da li je neko cuo za Hes? On line je prodavnica za kupovinu i prodaju garderobe
2023 01 03
Sad sam bila na hjihovom sajtu i zvuci interesantno. Samo da nigde nisam nasla koliko se placa taj mesecni paket ako hoces da prodajes.
2023 01 03
Pise sve na instagramu Ovo vazi za pojedinacne kategorije *znaci samo zenska odeca* Imaju 4 paketa: silver (1 nedelja ucesca), gold(4 nedelje ucesca, 30 oglasa svake nedelje, max cena po oglasu je 1000din) -1993din, platinum(12 nedelja ucesca) i diamond(24 nedelja ucesca) Nisam bas ispratila storije osim za gold paket, cini mi se da je silver oko 10e ali nemojte me drzati za rec.. Znam da prodavci isto placaju postarinu kad salju prodate stvari i to ne ulazi u kotizaciju Sto znaci da ako se samo jedna stvar proda u startu se daje 1500din (ako se uzme taj silver paket plus ptt) Pominjano je nesto da ako je vrednost prodatih predmeta manja od kotizacije da valjda daju gratis jos jednu nedelju ucesca, ne znam da li je i sada ostalo to pravilo Ja sam razmisljala da probam ali ne znam da li se isplati s obzirom da su mi i ovde stvarcice povoljne i cesto pravim akcije sa 50% popusta pa se i dalje ne prodaju, imam osecaj da bih tamo bila u minusu :')
2023 01 03
Takodje 😂😂😂
2023 01 03
Baš zbog te računice ni ja ne prodajem preko njih. Mislim da se više isplati prodavcima koji imaju više markirane garderobe pa prodaju po većim cenama gde jedan proizvod isplati sam ulaz u priču.
2023 01 03
> AnaDjxx: > Pise sve na instagramu > Ovo vazi za pojedinacne kategorije *znaci samo zenska odeca* > Imaju 4 paketa: silver (1 nedelja ucesca), gold(4 nedelje ucesca, 30 oglasa svake nedelje, max cena po oglasu je 1000din) -1993din, platinum(12 nedelja ucesca) i diamond(24 nedelja ucesca) > Nisam bas ispratila storije osim za gold paket, cini mi se da je silver oko 10e ali nemojte me drzati za rec.. > Znam da prodavci isto placaju postarinu kad salju prodate stvari i to ne ulazi u kotizaciju > Sto znaci da ako se samo jedna stvar proda u startu se daje 1500din (ako se uzme taj silver paket plus ptt) > Pominjano je nesto da ako je vrednost prodatih predmeta manja od kotizacije da valjda daju gratis jos jednu nedelju ucesca, ne znam da li je i sada ostalo to pravilo > Ja sam razmisljala da probam ali ne znam da li se isplati s obzirom da su mi i ovde stvarcice povoljne i cesto pravim akcije sa 50% popusta pa se i dalje ne prodaju, imam osecaj da bih tamo bila u minusu :') Ja sam dva puta se prijavila dok je bio stari nacin kotizacije i oba sam puta bila u minusu. Ne znam. To ako prodajete stvari bas za dzabe i imate ih dosta i jos se plus prodaju stvari kao i ovde...Zara pre svega 🎉. Super bi bilo kada bi imale sa nekim da podelite kotizaciju
2023 01 03
E da, i jos jedna stvar. Ja pratim HES od starta. I od kada postoji ovaj novi tip prodaje kod njih, da uplatis nesto da ti stoji 2 ili vise nedelja, to je gooomila istih stvari koje se ne prodaje, evo vec, ne znam ni ja koliko dugo. Ja licno jesam imala par dobrih kupovina, qli prodaja, pogotovo maniih velicina...ja imam.osecaj da tamo pretezno klinke kupuju,.pa se i traze te klinacke stvari...
2023 01 03
> AnaDjxx: > Pise sve na instagramu > Ovo vazi za pojedinacne kategorije *znaci samo zenska odeca* > Imaju 4 paketa: silver (1 nedelja ucesca), gold(4 nedelje ucesca, 30 oglasa svake nedelje, max cena po oglasu je 1000din) -1993din, platinum(12 nedelja ucesca) i diamond(24 nedelja ucesca) > Nisam bas ispratila storije osim za gold paket, cini mi se da je silver oko 10e ali nemojte me drzati za rec.. > Znam da prodavci isto placaju postarinu kad salju prodate stvari i to ne ulazi u kotizaciju > Sto znaci da ako se samo jedna stvar proda u startu se daje 1500din (ako se uzme taj silver paket plus ptt) > Pominjano je nesto da ako je vrednost prodatih predmeta manja od kotizacije da valjda daju gratis jos jednu nedelju ucesca, ne znam da li je i sada ostalo to pravilo > Ja sam razmisljala da probam ali ne znam da li se isplati s obzirom da su mi i ovde stvarcice povoljne i cesto pravim akcije sa 50% popusta pa se i dalje ne prodaju, imam osecaj da bih tamo bila u minusu :') Nema vise te gratis nedelje od kada je novi sistem uveden.
2023 01 03
E pa eto.. I ja mislim da se samo isplati ako imate ultra moderne in stvari koje cete prodavati za max 10e Pre par meseci secam se njihovih storija da su neke devojke tamo prodavale monine torbice kao nove ili nove za 10-20e max bio je grabez za to :')
2023 01 03
> AnaDjxx: > E pa eto.. > I ja mislim da se samo isplati ako imate ultra moderne in stvari koje cete prodavati za max 10e > Pre par meseci secam se njihovih storija da su neke devojke tamo prodavale monine torbice kao nove ili nove za 10-20e max bio je grabez za to :') Au, iskreno, bila je negde (taman pre, da kazem, booma, za njihov sajt) u jednom momentu, neka kolicina desigual "novih torbica" i moninih isto za tipa 1000-3000 dinara koliko se secam, i onda je se nekako proculo, pa je nastala navala, i secam se storija njihovih u kojima pitaju sta bi kupci zeleli da se nadje u prodaji i svi su trazili to. Naravno, nije se vise ponovilo nista takvo. U sustini, super je koncept i ekstra je ideja, naravno da ne bi imali racunicu da im je kotizacija niza, ali cini mi se da i oni sami ciljalju da prodaju iskljucivo brendiranu, skuplju grupu stvari i da idu ka tome. Tako da, nama, obicnim smrtnicima se tako nesto ne isplati. Ponavljam, da se nadje bar 3 drugarice pa da podele kotizaciju to bi bilo super. Ali ja npr koga sam god pitala, a da znam da ima normalne stvari za prodaju, da nije krs, niko nije ni cuo za njih, a ni ne da im se to raditi...
2023 01 04
Super su sve prethodne analize. Mislim da tamo mozda i nekako prolaze stvari za decu, takodje brendirane i ono sto inace izaziva veliku paznju, skupi brendovi za male pare. Sve ostalo stoji.. Jos bih dodala - kad neko ima mnogo brendiranih stvari koje moze da proda za male pare, pa sto bi uopste placao kotizaciju na tom sajtu, prodace ih brzo svakako, bilo gde.
2023 01 04
Ja kupujem preko njih stalno, bila je jedna zena hes 935 sve u joj stvari bile mona lisa, ugg, sve original i sve oko 2000, nakupovala sam deci boga oca, neke nedelje uleti bas dobar prodavac da mozes svasta da kupis za dzabe, ali uglavnom otkako su uveli mesecnu kotizaciju se vrte iste stvari nazalost...samo treba da porade na marketingu i bice to super.
2023 01 05