Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako šaljete nakit?

Poštovane članice, zanima me koja je najisplatljivija opcija za slanje nakita? Kako funkcioniše slanje preporučeno, da li tu ima otkupa ili ide uplata unapred?
2023 01 17
Za preporuceno mislim da mora uplata unapred cak i za postarinu. Ja nakit saljem kao cc paket, ako vam uplata unapred postarina je 200 dinara sto nije velika razlika u odnosu na preporuceno
2023 01 17
Poslala pre neki dan preporuceno ili u neku kutiju kqo CC ali male kutijce ne primaju.
2023 01 17
Ja imam nesto nakita na profilu i slala bih kao preporuceno pismo, ako se kupac slaze, naravno… (ovo svakako ne vazi za zlatni nakit koji ponekad imam u ponudi, to ide Post Expressom). Sto se tice postarine, ako mi je clanica pouzdana, ja prvo posaljem pismo, pa kad vidim kolika je postarina, onda njoj javim i ona mi tada uplati ceo iznos, cenu artikla plus postarinu. A mozete uvek i okvirno odrediti kolika bi bila postarina, ima cenovnik na sajtu Poste…
2023 01 17
Ja saljem kao cc i to bez otkupa iznosi 200din. Smanjila sam cene za vece mindjuse,ostale su mi na profilu one manje i njih obicno kupe uz neku garderobu,tako da im je isplativo. Drugacije ne mogu da se cimam,zaista,sto zbog pakovanja,sto zbog odredjivanja cene po gramazi pa same uplate..
2023 01 17
A kako pakujete tako sitne artikle kad šaljete kak CC paket? Ja sam do sad uvek PostExpressom medjutim jedna clanica mi je rekla da joj je skupa postarina (sto jeste, 400 din izadje sa otkupom).
2023 01 17
Najsigurnije je slati kao vrednosno pismo, tada možete poslati i sa otkupom i niža je poštarina nego za CC paket. Najbolje je pakovati u žute zaštitne koverte sa pucketavom folijom, jeftinije su u knjižarama nego da se kupuju na šalteru pošte.
2023 01 17
> jovanaradosh: > A kako pakujete tako sitne artikle kad šaljete kak CC paket? > Ja sam do sad uvek PostExpressom medjutim jedna clanica mi je rekla da joj je skupa postarina (sto jeste, 400 din izadje sa otkupom). Popunim manjim kutijama jednu vecu ili stavim nesto od garderobe da popunim kutiju,nesto sto bi islo kao poklon,a da odgovara clanici.. meni je lakse i tako nego kao preporučeno ili drugi način,znam da mi sigurno prolazi :)
2023 01 17
Uglavnom kao vrednosno pismo sa otkupom (200 din).
2023 01 17
Ako šaljete kao CC paket, možete upakovati u metalnu konzervu od nes kafe na primer, pa u jednobojni omot.
2023 01 17