Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Informacija

Mala pomoc.... Postavila sam parfem, uredno sve napisala, slikala, medjutim oglas je obrisan... Napisala da s obzirom da je code izgreban ne mogu se zakunuti u originalnost i cenu naravno prilagodila... Da li mozda neko zna zasto je obrisan? Hvala najlepše.
2023 01 23
Morate slikati i u opisu napisati batch code i rok trajanja. Ako oglas to ne sadrzi, brise se.
2023 01 23
Nema coda, izgreban je... Jel to znaci da ne mogu da ga postavim Iako sam napisala da ne mogu da garantujem originalnost
2023 01 24
Bez koda se ne može postaviti a kopije su teoretski zabranjene. Kod služi za proveru originalnosti.
2023 01 24
A što je najsmešnije - kodovi uopšte nisu siguran dokaz originalnosti!!!!!! O tome sam dosta čitala,a i potvrdili su mi i ljudi koji su u parfemskoj sferi. Sve u svemu, ništa nije potpuni dokaz o originalnosti parfema,jer je kopiranje maestralno usavršeno!!!!
2023 01 24
Ovde je bio code ali iz nekog razloga obrisan tj. izgreban sa boce ali se jasno vide utisnuca i brojevi.... Boca je savrsena kao i miris.... Tester je u pitanju. I sad ne znam sta da radim🙉
2023 01 24
Dovoljno je da slikate deklaraciju proizvoda, ako je imate na kutiji ili flasici (obicno je ima na zadnjem delu flasice ili ambalaze). Nije neophodan code, cak i kad ga napisete bez fotke deklaracije obrisace oglas. Meni se to desilo, slikala sam i napisala batch code, napisala rok trajanja i svejedno je obrisan. Onda sam videla oglase parfema koji nemaju nikakav poseban code,niti napisan rok trajanja, ali imaju fotku deklaracije i to prolazi (cak i kad se skoro nista na fotki deklaracije ne moze procitati).
2023 01 25
> lenamagdalena: > Tester je u pitanju. Zabranjena je prodaja testera. https://mojekrpice.rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti Tačka 9.
2023 01 25