Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Blokiranje profila bez razloga

Drage devojke da li bi se neko slozio da trazimo nove Admine? Imam prijateljice kojima je bez razloga profil blokiran. Devojke imaju po 100/200 poz ocena i one se nadju pametne odjednom bez razloga da blokiraju. Pisu Adminima na mail da im oblokiraju profil jer nista nisu prekrsile na sajtu od pravila, a one toliko drske i neodgovorne po 2/3 nedelje nece da se udostoje da odgovore na mail. Nadam se da ce se neko sloziti sa mnom i da neko poznaje nekog ili da je cak licno imao iskustvo da mu se bez razloga blokira profil. Ovo treba da se zaustavi i da dobijemo nove normalne i odgovorne Admine. Verovatno ce i meni posle ovog blokirati profil ne bi me cudilo posto i ovako bez razloga kad im se cefne blokiraju profile. Molim sve devojke za podrsku!!!
pre 5 dana, 18:21
Postoji kontakt u donjem desnom uglu, odnosno informacije, ko stoji iza sajta. Svako ko ima tegobe, nek stupi direktno u kontakt sa njima. Najbolje individualno. Sa "Adminima" ne ocekujte komunikaciju/pomoc ni u kom pogledu. Vidite da skoro svakog dana neko otvara slicnu temu o svojim iskustvima ovde. "Admini" imaju zadatak da pausalno u mimohodu ciste clanice i oglase, jer ih ima previse. Verovatno zbog infrastrukture koja vise ne moze sve ovo da podrzi, a nemaju u planu da istu nadograde. Ne verujem da bi to smeli da rade na svoju ruku bas tek tako. Osim ako se iza pojma "Admin" kriju jedna, dve kompletno poremecene osobe. Ko zna, ali svakako treba da se skrene paznja. Bez obzira da li ostajete ili idete sami ili kako god.
pre 5 dana, 18:46
> Lena0604: > Postoji kontakt u donjem desnom uglu, odnosno informacije, ko stoji iza sajta. Svako ko ima tegobe, nek stupi direktno u kontakt sa njima. Najbolje individualno. Sa "Adminima" ne ocekujte komunikaciju/pomoc ni u kom pogledu. Vidite da skoro svakog dana neko otvara slicnu temu o svojim iskustvima ovde. "Admini" imaju zadatak da pausalno u mimohodu ciste clanice i oglase, jer ih ima previse. Verovatno zbog infrastrukture koja vise ne moze sve ovo da podrzi, a nemaju u planu da istu nadograde. Ne verujem da bi to smeli da rade na svoju ruku bas tek tako. Osim ako se iza pojma "Admin" kriju jedna, dve kompletno poremecene osobe. Ko zna, ali svakako treba da se skrene paznja. Bez obzira da li ostajete ili idete sami ili kako god. Ma ovo nije normalno zaista vise, imam dosta drugarica koje se zale na Admine. Moje dve najbolje drugarice jedna ima skoro 400 pozitivnih ocena a druga oko 60/70 nije sto su mi drugarice ali su toliko divne i humano su pomagale, da ne nabrajam koliko puta su javile Adminima kada uoce neki fejk profil ili prevaru da bi se to zaustavilo da niko ne bude prevaren, i bez razloga se tako dobrim clanicama blokira profil. Jedna od njih je pisala na whatsapp na onaj broj telefona sto pise ovde kao Kontakt na sajtu, ali niko ne odgovara bas kao i ove pametne Adminke sto ne odgovaraju.
pre 5 dana, 19:05
Ovi problemi sa adminima i (ne)komunikacijom sa njima poprima necivilizovane razmere. Više nije ni pitanje profesionalnosti,već jedne opšte (ne?) kulture. Pitam se, šta stoji iza takvog ophođenja,koji su motivi i principi kojima se admini vode? Stičem utisak ( logičan ) da im članice uopšte nisu važne. Imala sam dosta problema sa njima u poslednje vreme, kao što su molbe da se objasne razlozi uklanjanja oglasa,kao i molbe da se obrate članicama u razjašnjenju/objašnjenju pojedinih problema. Još uvek se nadam da će se neko oglasiti, profesionalno postupiti...ili je, možda,vreme da se sklanjam sa ovog i ovakvog sajta
pre 4 dana, 23:17