Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

NE OSTAVLJAJTE BROJ SVOJE KARTICE NI CVV BROJ NIKOME I NIGDE

Posto je vec par osoba prevareno, par tema je otvorenojos jednom ponoviti :NE POSTOJI POST EXPRESS NITI POST NET ONLINE NAXIN PLACANJA. KUPCIMA DAJETE SAMO BROJ TWKUCEG RACUNA I NISTA VISE, BROJ VASE KARTICE MOZETE KORISTITI SAMO ZA KUPOVINU NA PROVERENIM SAJTOVIMA PUTEM KARTICE, NIKAKO ZA PLACANJA FIZICKIM LICIMA. KADA VAS NEKO KONTAKTIRA DA KUPI NESTO OD VAS, PISE U MUSKOM RODU, A SLIKA ZENE JE NA PROFILU, KADA PISE KAO DA JE POLUPISMEN ILI STRANAC, NAJVEROVATNIJE JE U PITANJU PREVARA. NIKOME NE SLIKAJTE KARTICU, NIKOME NIKAKO NEMOJTE DAVATI TROCIFREN BROJ NA POLEDJINI KARTICE.
2023 01 25
Bravo DD! Nešto što su Admini davno trebali staviti kao upozorenje na vidno mesto! Žene, ne nasedajte!
2023 01 25
Bravo za obaveštenje👏
2023 01 26
https://mojekrpice.rs/forum/t/579221/prevare-na-sajtu
2023 02 05
I meni su dve zene trazile broj racuna da uplate, da im slikam karticu. Jedna je bila toliko navalentna da mi je tu nesto postalo providno i cudno i nisam vise odgovarala, niti davala broj racuna. Ali mi nije jasno sta mogu da urade sa tim...
2023 02 06
Pa, mogu da ti skinu novac sa racuna. Broj na poledjini kartice je najbitniji, njega ne daje nikome, osim kad kupujes na oficijalnom sajtu, proverenom, uplaxujes kladzu itd. Fizickim licima nikada ni broj kartice, ni CVV broj
2023 02 09
Meni je trazen broj kartice, datum isteka, CVC i navodno sve ide preko Post expressa. Prica im je da su vec uplatili novac za trazeni proizvod Posti i da samo unesem podatke s kartice. A onda ce meni kurir doci da preuzme. Naravno, nisam nasela. Zenski profil, prica u muskom rodu, nema nikave oglase. Pozvala sam Postu Srbije i oni su mi potrvrdili da takav nacin placanja unapred ne postoji.
2023 02 12
Bravo, naravno da je potrebno dobro proveriti sve, ako vec zvuci sumnjivo
2023 02 12
mojra21 je nick prevaranta.
2023 02 12
marija50 je takodje profil koji je pokusao takvu prevaru
2023 03 05