Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

E banking placanje koja banka je najbolja?

Cao devojke,mala pomoc. Klijent sam adiko banke i njima je provizija za e banking po nalogu 35 din a sad cujem da ce od marta biti 50. Kako ja mesecno imam.po 30,40 naloga izadje me i ovako cifra,a ne kad podignu na 50 din. Koja banka po vama ima dobru aplikaciju za e banking a da je provizija po nalogi ok?
2023 01 27
Ja sam u raifaisenu imala cini mi se godinu dana besplatne transakcije, sad sma u unicredit 19 rsd je oduvek, nije se menjalo Obe aplikacije su pregledne, s tim sto je unicredit meni makar cesto u nekom bagu, ali proradi 😂
2023 01 27
U Erste je 15 din Samo ne znam tacno do koje cifre Prenos izmedju racuna u okviru iste banke je 0 din
2023 01 27
Ja sam u OTP i tu je 19 dinara. Ranije sam bila u CA i tamo su imali paket bez provizije, mislim da je bio oko 500 dinara mesečno. E sad njih je kupila druga banka da li i dalje postoji to i po kojoj ceni ne znam.
2023 01 27
Reiffeisen nema proviziju,uplata legne relativno brzo,ne služe se parama,a i externo se ne naplaćuje. Top su, ja sam baš zadovoljna☺️
2023 01 27
Nlb(ex komercijalna) 11 din
2023 01 27
U Banca Intesi je bez provizije ako su u pitanju interna plaćanja (drugom Intesa računu), za ostale je 14 din. Mesečno održavanje je 300 din.
2023 01 27
> Debela_devojka: > Ja sam u raifaisenu imala cini mi se godinu dana besplatne transakcije, sad sma u unicredit 19 rsd je oduvek, nije se menjalo > Obe aplikacije su pregledne, s tim sto je unicredit meni makar cesto u nekom bagu, ali proradi 😂 Ja sam bila ubedjena da je u Unicredit banci besplatno, haha... Uopste prilikom placanja ne vidim gde je izlistana ta provizija...
2023 01 27
> Anja0404: > > Debela_devojka: > > Ja sam u raifaisenu imala cini mi se godinu dana besplatne transakcije, sad sma u unicredit 19 rsd je oduvek, nije se menjalo > > Obe aplikacije su pregledne, s tim sto je unicredit meni makar cesto u nekom bagu, ali proradi 😂 > Ja sam bila ubedjena da je u Unicredit banci besplatno, haha... Uopste prilikom placanja ne vidim gde je izlistana ta provizija... Automatski ti skinu tih 19 rsd i imas na kraju meseca sve pise
2023 01 27
> Anja0404: > > Debela_devojka: > > Ja sam u raifaisenu imala cini mi se godinu dana besplatne transakcije, sad sma u unicredit 19 rsd je oduvek, nije se menjalo > > Obe aplikacije su pregledne, s tim sto je unicredit meni makar cesto u nekom bagu, ali proradi 😂 > Ja sam bila ubedjena da je u Unicredit banci besplatno, haha... Uopste prilikom placanja ne vidim gde je izlistana ta provizija... Automatski ti skinu tih 19 rsd i imas na kraju meseca sve pise
2023 01 27
Hvala Vam na info. Onda je 35 u Adiko bas puno plus hoce da povecaju. Pri tome jos naplacuju svakog meseca sms poruke oko 60 do 100 din zavisi koliko poruka ti od banke stigne mesecno,kada legnr neka uplata i za obavestenja kada se koristi kartica.
2023 01 27
Baš deru u Addiko banci. U Intesi automatski stižu poruke za bilo koju uplatu od 500+ din. odavno, ispod toga ne ali se poruke ne naplaćuju, aplikacija je zaista odlična i pregledna sa sve grafikonima ako želiš da izučavaš a korisnička služba zaslužuje sve pohvale jer radi od 00-24 h što ponekad u nekim neizvesnim situacijama mnogo znači.
2023 01 27
> Ejndzi: > Reiffeisen nema proviziju,uplata legne relativno brzo,ne služe se parama,a i externo se ne naplaćuje. Top su, ja sam baš zadovoljna☺️ Slažem se i ja sam bad zadovoljna sa njima :)
2023 01 27
Aha, tako znaci, nisam obratila paznju… Hvala puno na info :) > Debela_devojka: > > Anja0404: > > > Debela_devojka: > > > Ja sam u raifaisenu imala cini mi se godinu dana besplatne transakcije, sad sma u unicredit 19 rsd je oduvek, nije se menjalo > > > Obe aplikacije su pregledne, s tim sto je unicredit meni makar cesto u nekom bagu, ali proradi 😂 > > Ja sam bila ubedjena da je u Unicredit banci besplatno, haha... Uopste prilikom placanja ne vidim gde je izlistana ta provizija... > Automatski ti skinu tih 19 rsd i imas na kraju meseca sve pise
2023 01 27
meni u komercijalnoj 21din
2023 01 27
1 2