Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

UPOZORENJE!!! HAKOVAN SAJT - HAKOVANE NALOGE OGLASITE OVDE!!!

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4113706c5784491c7966cf002cc4abcd.jpg)
2024 03 30
Evo upravo još jedan pokušaj prevare, samo se nadam da ne može ništa da uradi sa brojem telefona koji sam joj ostavila :D
2024 03 30
Meni je stiglo obavestenje od Moje Krpice da je osoba kupila jedan moj proizvod i poslat mi je link da posaljem podatke o racunu na koji mogu da mi uplate novac...
2024 05 01
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9c277ad3848c9187e52cefc88f93d331.jpg)
2024 05 01
Nadam se da niste naseli na poruku!
2024 05 03
> Nensina: > Vec 4 dana je sajt na meti hakera. > Masa profila sa velikim brojem pozitivnih ocena je hakovana. > Polemike se vode u par tema,ali kako clanice ne ulaze puno na forum.i u sve teme a admini se ne oglasavaju,nadam se da ce sto vise vas videti ovo upozorenje. > Hakovan nalog pod imenom MARIJANICAAA. > Devojka mi se javila na viber jer smo skoro saradjivale.Poslee toga joj je pokusano hakovanje fb i insta. > Hakeri na osnovi pozitivnih ocena vrse prevare. > SVE HAKOVANE NICKOVE PROFILA MOLIM VAS PISITE OVDE U TEMI! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/018bba34425d24f82c623892a0b02493.jpg)
2024 05 17
Meni je juce stigla poruka od profila "moje krpice" da je ta anja abramovic kupila. Vrlo lako moze neko da nasedne jer je posta u pitanju, njihov logo, a i pise da je bezbedno😂😂😂 Treba nekako da se upozori cvaki clan!
2024 05 30
> Nensina: > Vec 4 dana je sajt na meti hakera. > Masa profila sa velikim brojem pozitivnih ocena je hakovana. > Polemike se vode u par tema,ali kako clanice ne ulaze puno na forum.i u sve teme a admini se ne oglasavaju,nadam se da ce sto vise vas videti ovo upozorenje. > Hakovan nalog pod imenom MARIJANICAAA. > Devojka mi se javila na viber jer smo skoro saradjivale.Poslee toga joj je pokusano hakovanje fb i insta. > Hakeri na osnovi pozitivnih ocena vrse prevare. > SVE HAKOVANE NICKOVE PROFILA MOLIM VAS PISITE OVDE U TEMI! Ovakvu poruku dobijam prvi put...placanje na ovaj nacin,jer su u pitanju dva potpuno razlicite imena i adrese kupca..
2024 06 07
> Mikamika94: > Meni je juce stigla poruka od profila "moje krpice" da je ta anja abramovic kupila. Vrlo lako moze neko da nasedne jer je posta u pitanju, njihov logo, a i pise da je bezbedno😂😂😂 Treba nekako da se upozori cvaki clan! E PA JA SAM DOBILA TAKVU PORUKU,POSTA ,LOGO,SVE KAO REGULARNO,TRAZE BROJ RACUNA NA KOJI CE MI UPLATITI,PA SAM GA I DALA....STA DA RADIM???
2024 06 07
Proveri stanje racuna,vrv ces se neprijatno iznenaditi. Ako nije nista skinuto,zovi banku hitno ujutru!
2024 06 08
Blokirala sam karticu, vadim novu zbog ovoga,bice sve prijavljeno policiji za visokotehnoloski kriminal. Isto je doalo os anje iz kraljeva da je kupljeno. Morala sam i da idem u banku i vise puta da zovem.
2024 08 07
Контактирала ме је нека девојка пре пар дана и јавила се да жели да купи дукс. Стигла ми је порука од поште порука да је уплатила паре на рачун и да само треба да унесем податке картице и баланс рачуна. И ја пре него што сам убацила податке послала сам пакет јер је написала и адресу и све. После пар сати пошта ме је звала и рекла да не могу да нађу адресу и да нађем број телефона од те девојке. И ја кад сам јој ушла на профил видела сам да јој профил више не постоји. Након тога сам назвала пошту и рекла да ме је девојка блокирала и да не могу да нађем број. И пошто не могу да нађу адресу послали су ми пакет назад и наплатили 750 динара...
2024 08 16
Dobro si prosla! Da si nasela u unela broj racuna i broj kartice - ostala bi bez icega na racunu!! Ocistili bi ga do nule!
2024 08 17
Zdravo! Ne znam da li je neko imao ovaj problem ali sumnjam da su zeleli da izvrse prevaru preko postinog sajta, to nisam znala dok nisam pozvala postu i rekli su mi da udjem u njihovu onlajn bezbednost. Uglavnom, sinoc mi je stigao mejl da je moj proizvod kupljen i da udjem na link, da je kupac platio vec dostavu i proizvod i ds ja samo treba da unesem podatke, i sve je to izgledalo kao da je pravi postin sajt. Kada sam unela broj racuna samo mi je izbacivalo da sacekam nekoliko minuta i da upisem trazeni kod ali se nista nije desavalo(verovatno zato sto nista nisam imala na toj kartici, neki mali iznos, na moju srecu) Zanima me da li je jos neko imao problema sa ovim i da li je prevara? Ja ne znam jer mi je ovo prvi put da prodajem stvari
2024 09 22
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9069482375d00bcef8a50528ad531805.jpg)
2024 10 23
1 2 ... 15 16 17 18