Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako vam ide prodaja

Kako vama ide prodaja od kada se pojavio kvar na sajtu? Pozdrav 🙂
2023 02 22
> Zorana333: > Kako vama ide prodaja od kada se pojavio kvar na sajtu? Pozdrav 🙂 Meni od kraja januara baš slabo, a sad pogotovo od kad postoje problemi na sajtu. Kako je kod Vas?
2023 02 22
Ista prica, od kad sajt ne radi bas se slabo interesuju... 😐
2023 02 22
Par puta sam probala da kupim nesto od kada baguje sajt ali sam odustala, jer kad pretrazujem prikazuje smanjene naslovne fotografije. Morala bih da udjem u svaki oglas da bi se lepo prikazalo, ali izgubim strpljenje. Nadam se da ce se uskoro resiti, podjednako je frustrirajuce i za kupce i za prodavce :s
2023 02 22
Nemoguće je pregledati oglase.... 😕
2023 02 22
Ista prica uzas 😑😑😑 Dosla sa namerom da ispraznim orman i prodam lepe i ocuvane stvari po svarno smesnim cenama oglasam se na rasprodaji da ljudi sami biraju cene ali niko nista 😔😔😔 nadajmo se da ce doci sve u normalu
2023 02 22
Probajte i na kupujem prodajem dok se ovo ne resi... Za sad je tamo preglednije i laksa komunikacija🙂
2023 02 22
Posto koristim sajt na laptopu sve mi normalno radi tako da kupovina mi ide dobro samo clanicama podatke posaljem na viber posto ko koristi na fonu nista ne vidi izgleda, a prodaja mislim da bolje ide na drugim sajtovima ovde samo neko zavlacenje jave se po 5 puta da ce doci tad i tad i nista od toga tako da na kraju ti odustanes od prodaje...
2023 02 22
Baš nikako od kada se sav raspored poremetio, da li je slučajnost ili ne, ne znam...
2023 02 22
Od 3-5 prodaja nedeljno,za sad samo 1. Ništa ne kačim jer nije pregledno,a i broj pregleda je drastično manji ovih dana tako da ne želim da gubim vreme. Samo uđem na sajt da vidim je l' proradio i to je to..
2023 02 22
Nema vise prodaje. A oglase sam tek bila postavila. Jbg, valjda ce srediti sajt uskoro.
2023 02 23
> Ejndzi: > Od 3-5 prodaja nedeljno,za sad samo 1. Ništa ne kačim jer nije pregledno,a i broj pregleda je drastično manji ovih dana tako da ne želim da gubim vreme. Samo uđem na sajt da vidim je l' proradio i to je to.. Isto ovako i kod mene
2023 02 23
Koliko vidim, sajt je proradio, valjda će i prodaja opet krenuti. 😀🌟
2023 02 23
> DoliBlack: > Koliko vidim, sajt je proradio, valjda će i prodaja opet krenuti. 😀🌟 I kod mene se vratilo u normalu 🙂🙂🙂
2023 02 23
Iskreno očaj od početka godine, mislim da ljudi imaju sve manju kupovnu moć i kupuju samo najosnovnije. Sad će lepše vreme, biće novih artikala pa Bože pomozi ✝️
2023 02 23
1 2 3