Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Bourjois CC krema

Zna li neko gde ima da se kupi ova CC krema? U Liliju su mi rekli da je više nema u nabavci, ali ja odbijam da poverujem u to, nada poslednja umire 😂 Konačno sam pronašla savršenu CC kremu koja ima pokrivnu moć kao puder a lagana je, bukvalno ne mogu da poverujem da je više nema da se kupi 🥹😥
2023 02 25
Jel ste proverili u Jasminu?
2023 02 25
Nisam u prodavnici, online nije dostupna, pa sam pretpostavila da je nema ni u prodavnicama 🥲
2023 02 25
Mislim da je nema više na tržištu kod nas. Meni se to desilo sa njihovim korektorom koji sam koristila, ne mogu da ga prežalim. Ja sam pre par godina koristila njihovu cc kremu i bila mi je okej. Sada koristim njihovu toniranje kremu i prezadovoljna sam. Bukvalno je kao druga koža, pokrivna moć joj je slabija od te CC, ali mnogo lepo izgleda na licu. Izuzetno je lagana i ten mi izgleda baš blistavo sa njom 🤗 možda ti ona bude odgovarala ako ne uspeš da pronadješ ovu
2023 02 25
Teško se nalaze Bourjois proizvodi, u Liliju kod nas čak uopšte nema, ja koristim puder Healthy mix, bukvalno je kao voda, ne oseća se na licu, pa preporuka da probaš njega ako ne nađeš kremicu i ako već nisi. Ja sam ga našla u apoteci, možda i ti kremu uloviš u nekoj apoteci. :)
2023 02 25
Da da, koristila sam ja njihov Healthy mix dugo pa sam presla na CC, ali s obzirom da je nigde nema kupila sam opet puder. Tu toniranu sam razmisljala dal da probam, ali sam pretpostavila da je pokrivna moc manja, a meni je ona od CC kreme bila najidealnija, pa nisam htela sada da eksperimentisem s obzirom da joj je cena sada preko 2000😳 Puder nadjoh sad za 1500 pa je ipak odluka pala na njega s obzirom da znam kakav je. A tu toniranu cu onda obavezno isprobati, cim je uhvatim na nekoj akciji. Hvala ti za preporuku 😁 Ne razumem zasto su povukli CC kremu kad ocigledno nisu izbacili zamenu, tonirana je slabija a puder jaci, bas bezveze, nikad je necu prezaliti 😔
2023 02 26
Nema je u prodaji i svi se zale sto je povucena.
2023 02 26
> VBarbarez: > Da da, koristila sam ja njihov Healthy mix dugo pa sam presla na CC, ali s obzirom da je nigde nema kupila sam opet puder. Tu toniranu sam razmisljala dal da probam, ali sam pretpostavila da je pokrivna moc manja, a meni je ona od CC kreme bila najidealnija, pa nisam htela sada da eksperimentisem s obzirom da joj je cena sada preko 2000😳 Puder nadjoh sad za 1500 pa je ipak odluka pala na njega s obzirom da znam kakav je. A tu toniranu cu onda obavezno isprobati, cim je uhvatim na nekoj akciji. Hvala ti za preporuku 😁 > Ne razumem zasto su povukli CC kremu kad ocigledno nisu izbacili zamenu, tonirana je slabija a puder jaci, bas bezveze, nikad je necu prezaliti 😔 Da, razumem 😔 njihova cc je zaista bila nešto između tonirane i healthy mix pudera. Imaš i onaj njihov 123 puder, on je iz iste kolekcije kao cc krema.
2023 02 26