Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neugodna saradnja

Zdravo svima, zanima me šta mislite o ovome, naime skoro sam poručila od novog profila, sa preko 15 pozitivnih ocena, jednu stvarčicu, uredno uplatila novac, međutim komunikacija je posle toga bila drugačija, žena ili devojka mi odgovara na po par sati, kaže poslaću ujutru, onda ne radi joj pošta, zatim narednog dana na moje pitanje, odgovara da je poslato, ali ujutru će poslati br paketa. I naravno, nije poslala, opet ja, već mislim da je uznemiravam, ali samo želim da dobijem br paketa, da bih zadužila nekog kod kuće da bude budan, (jer poštar bukvalno ume da dođe u sedam ujutru), i da ga pokupi, u suprotnom moraću lično do pošte, koja radi do 11h i u susednom selu je🙁 Opet nema odgovara, a pritom sam zamolila u poruci da mi pošalje br za praćenje, važna stvar je da ulazi na sajt povremeno. Ne verujem da je prevara, iskreno, ali me baš iznervirala ovakva komunikacija 😭 Ja lično čim pošaljem, gledam da odmah pustim broj za praćenje, i javim na vreme. Zaboravih da napisem da me zbunjuje to sto nije oznacila predmet prodato, i sto ga je juce obrisala😿
2023 03 02
> Danijela234: > Zdravo svima, zanima me šta mislite o ovome, naime skoro sam poručila od novog profila, sa preko 15 pozitivnih ocena, jednu stvarčicu, uredno uplatila novac, međutim komunikacija je posle toga bila drugačija, žena ili devojka mi odgovara na po par sati, kaže poslaću ujutru, onda ne radi joj pošta, zatim narednog dana na moje pitanje, odgovara da je poslato, ali ujutru će poslati br paketa. I naravno, nije poslala, opet ja, već mislim da je uznemiravam, ali samo želim da dobijem br paketa, da bih zadužila nekog kod kuće da bude budan, (jer poštar bukvalno ume da dođe u sedam ujutru), i da ga pokupi, u suprotnom moraću lično do pošte, koja radi do 11h i u susednom selu je🙁 > Opet nema odgovara, a pritom sam zamolila u poruci da mi pošalje br za praćenje, važna stvar je da ulazi na sajt povremeno. > Ne verujem da je prevara, iskreno, ali me baš iznervirala ovakva komunikacija 😭 > Ja lično čim pošaljem, gledam da odmah pustim broj za praćenje, i javim na vreme. > Zaboravih da napisem da me zbunjuje to sto nije oznacila predmet prodato, i sto ga je juce obrisala😿 To sto ga nije oznacila vec izbrisala,ne mora nista da znaci jer ja imam obicaj nekad da oznacim,a nekad skrinsotujem oglase pa izbrisem ako ih je vise. Ali za ovo drugo mislim da niko ne moze nista pametno da vam kaze osim da se nadate da ce poslati. Mozete joj napisati da nije problem da sacekate jos dva,tri dana ako joj je nesto iskrslo,da vam se ne zuri ali da vam kaze kako jeste jer vidite da redovno ulazi na sajt. E ako bi bas presla neku granicu i rok, posaljite joj link teme gde bi eventualno otkrili svima nama o kome se radi,kao i ostavili negativan utisak koji bi otezao njene dalje saradnje. Ne znam kakva je osoba ali nekad ne mozes drugacije, dok sa druge strane i ne znas da li se stvarno nesto desilo,pa da ne gresimo dusu,da vidimo dalji tok.. srecno..
2023 03 02
Naravno,za ovu "pretnju" mislim samo u slucaju krajnje nuzde, ali za pocetak joj objasnite vasu situaciju i koliko je bitno da javi na vreme, sve i da posalje sledece nedelje, da bar vi znate na cemu ste shodno tome da ima vremena da udje na sajt, ima vremena i da javi, a kako joj niste pisali samo jednom, onda sigurno da nije zaboravila..
2023 03 02
Hvala Vam na savetima.❣️ Sad vidim da je opet ulazila na sajt, i hvata me panika, nije baš mala suma novca. Nadam se da će sve biti okej, i da će pošiljka stići. 🙁
2023 03 02
Lično ne vidim razlog da ne odgovori ako je aktivna, niti mogu da nađem bilo kakvo opravdanje. Najnormalnije je da se čim legnu novci članu potvrdi isto, pa i da se kaže da li je poslat paket ili kad će. Drugo oglas se NE BRIŠE dok se saradnja ne završi i ne razmene utisci, kako posle ne bi bilo da je u oglasu stajalo nešto što nije i sl, opcija "prodato" je smišljena za te stvari. Ukoliko imate njen broj telefona probajte da je kontaktitate, ako ne, možda da je nađete preko adrese ako Vam je ostavila sa podacima za uplatu. Uh, iskreno se nadam da će biti sve ok, ali ni meni ne bi bilo svejedno.. Držim palčeve da dobijete to što ste platili.
2023 03 03
Saglasna sam sa Vašim mišljenjem, i ja ne brišem artikle dok ne stignu, i dok se ne javi da je sve okej. Nažalost nisam dobila ništa, bio je poštar, ali ništa od paketa. Danas je trebalo da stigne. Poslala sam još jednu poruku, gde tražim potvrdu. Sve i da je poslala paket, u šta sumnjam, ovakvo ponašanje mi je krajnje neodgovorno. Baš sam se iznervirala🙁
2023 03 03
Po meni,nema izgovora za takvo ponašanje. Rekla je da je poslala,pa onda ipak nije,poslaće ujutru i na kraju izbriše oglas i ne odgovara na poruke a ulazi na sajt. Ne poštuje tuđe vreme i novac,misli da je samo ona bitna, a takva je većina današnjih tinejdžerki. Zamišljam je kao one osobe koje kasne po 20 min, pola sata i samo kaže " ćaooo", bez izvinite što kasnim. Koji god problem da ima-da li je trudnoća,bolest,ima ne daj Bože smrtni slučaj-svako normalan će se u takvoj situaciji javiti-izvinite, molim Vas za razumevanje,imam takvu i takvu situaciju,poslaću za dan,dva,tri itd. Čak i da neko šalje umesto nje,dovoljan je jedan sms da Vam javi broj pošiljke. Molim Vas pošaljite nam link članice a ja Vam držim palčeve da se uskoro sve završi na dobro ❣️
2023 03 03
> Danijela234: > Saglasna sam sa Vašim mišljenjem, i ja ne brišem artikle dok ne stignu, i dok se ne javi da je sve okej. > Nažalost nisam dobila ništa, bio je poštar, ali ništa od paketa. Danas je trebalo da stigne. > Poslala sam još jednu poruku, gde tražim potvrdu. > Sve i da je poslala paket, u šta sumnjam, ovakvo ponašanje mi je krajnje neodgovorno. Baš sam se iznervirala🙁 Uhh draga, baš mi je žao što Vas je do sad koštala saradnja i živaca, novac da ne pominjem. Samo preko ličnih podataka za uplatu probajte da je nađete, ali i pošaljite nam link od članice čisto da se zna o kome je reč i da izbegavamo saradnju.
2023 03 03
https://mojekrpice.rs/milenanena-228659 Evo linka… Ja se nadam da je poslala, ali me opet izludjuje ovo neodgovaranje na poruke. Inace ne mogu nikako da pronadjem preko podataka za uplatu. Jedino da se javim zeni sa kojom je poslednji put saradjivala, da je pitam za njen broj, ukoliko ima. Iskreno se nadam da panicim bez razloga, i da ce stici sledece nedelje, samo nek mi javi🙁 U ponedeljak sam uplatila novac, realno bi trebalo da dobijem neki podatak o paketu do sada..
2023 03 03
> Danijela234: > https://mojekrpice.rs/milenanena-228659 > Evo linka… > Ja se nadam da je poslala, ali me opet izludjuje ovo neodgovaranje na poruke. Inace ne mogu nikako da pronadjem preko podataka za uplatu. Jedino da se javim zeni sa kojom je poslednji put saradjivala, da je pitam za njen broj, ukoliko ima. > Iskreno se nadam da panicim bez razloga, i da ce stici sledece nedelje, samo nek mi javi🙁 > U ponedeljak sam uplatila novac, realno bi trebalo da dobijem neki podatak o paketu do sada.. Hvala, samo da dobijete na kraju to što ste platili. Veliki pozdrav, držimo palčeve!
2023 03 03
Stvarno mi je zao i iskreno se nadam da necete biti prevareni, koja suma novca je u pitanju?😕
2023 03 03
Hvala Vam. 😊 Nije puno, a opet nije ni malo… 3.000 dinara. Nekako sam uverena da iz nekog razloga ne stize da mi pusti br posiljke, ili je mrzi, ne znam pravi razlog, ali mislim da je poslala ili ce poslati, ne bi trebalo da me prevari posle lepih saradnji na profilu. Ja sam verovatno samo skepticna, jer sam imala dosta negativnih iskustava, narocito na pocetku. Moram pozitivno razmišljati, iako ulazim svakih pet minuta da vidim jel stigla poruka, izludece me to haha😂
2023 03 03
Zbog ovakvih stvari bih iskreno volela opciju block. Vidim koja je clanica problematicna i budem nevidljiva za takve i ne mogu ni ja njih da vidim. 🤬🤬🤬🤬
2023 03 05
Mali update😂 Poslala mi je samo br za praćenje, i napisala mislila sam da Vam je stiglo. Brzo kucam broj pošiljke, i vidim da je poslato dan posle, a rekla je da je poslala dan pre toga, ja sva zbunjenja, ne razumem zašto bi me slagala, kad pritom nisam uopšte insistirala da mi pošalje što pre… bila sam u fazonu pošaljite kad god, ona je sama odredila kada njoj odgovara, pa kao ujutru ce, zatim ne radi posta, i na kraju kaze poslala sam, a nije. Nebitno, u svakom slucaju, cekam da stigne, i da se zavrsi ova agonija haha Verujem da će biti sve okej sa pošiljkom, ali jako me je iznerviralo ovakvo ponašanje PS. Kontaktirala sam članicu koja je sarađivala sa njom, takođe nije prezadovoljna saradnjom, u smislu da joj isto nije odgovarala na poruke i da je poslala posle par dana.. ali da je predmet u redu. Tako da se nadam da će sve biti okej sa predmetom koji sam poručila, i da će ostati na tome da je samo komunikacija bila loša. Hvala svima što su se javili, napisaću kada stigne pošiljka, da li je sve okej🌸
2023 03 05
> Danijela234: > Mali update😂 > Poslala mi je samo br za praćenje, i napisala mislila sam da Vam je stiglo. > Brzo kucam broj pošiljke, i vidim da je poslato dan posle, a rekla je da je poslala dan pre toga, ja sva zbunjenja, ne razumem zašto bi me slagala, kad pritom nisam uopšte insistirala da mi pošalje što pre… bila sam u fazonu pošaljite kad god, ona je sama odredila kada njoj odgovara, pa kao ujutru ce, zatim ne radi posta, i na kraju kaze poslala sam, a nije. > Nebitno, u svakom slucaju, cekam da stigne, i da se zavrsi ova agonija haha > Verujem da će biti sve okej sa pošiljkom, ali jako me je iznerviralo ovakvo ponašanje > PS. Kontaktirala sam članicu koja je sarađivala sa njom, takođe nije prezadovoljna saradnjom, u smislu da joj isto nije odgovarala na poruke i da je poslala posle par dana.. ali da je predmet u redu. > Tako da se nadam da će sve biti okej sa predmetom koji sam poručila, i da će ostati na tome da je samo komunikacija bila loša. > Hvala svima što su se javili, napisaću kada stigne pošiljka, da li je sve okej🌸 Ako niste zadovoljni saradnjom dajte makar neutralnu ocenu. Ocena nije samo za predmet već i za saradnju. Možda neko i pročita utisak. Da ste Vi znali da je saradnja teška možda bi odustali od nje. Tako i naredna osoba.
2023 03 05
1 2