Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Tunis - preporuke?

Ćao svima! Momak i ja planiramo da ovo leto putujemo u Tunis, ali smo u dilemi oko agencije i smeštaja. Trenutno nam se od smeštaja koje smo pretražili na netu, a koji nam se uklapaju u budžet, najviše svidelo sledećih par: - Riadh Palms Hotel - Houda Golf Beach & Aquapark - Alhambra Thalasso Da li je neko boravio u nekom od ovih hotela? Ako bilo ko ima i neku drugu preporuku, rado bismo čuli iskustva. Hvala unapred svima koji su raspoloženi da sa nama podele svoja iskustva 😊
2023 03 12
Mi smo putovali preko Sun line agencija oni rade direktno sa hotelima grupacije El Mouradi, papogledajte.
2023 04 07
Mi smo dve godine zaredom letovali u Tunisu ali u drugim hotelima Marco Polo u Jasmin Hamametu i Barcelo Concord Gren Park hotel u Port kantujiu .Tunis u principu ima losije kategorije hotela u odnosu na Europu .Prvi je s 4 zvezdice i meni je hrana bila bolja jer imaju talijanski restoran ciju hranu obozavam plus tunizansku dok je prvi 5 zvezdica luksuzniji s restoranoma morske hrane pored tunizanske .Plaza je bliza i lepsa u drugom hotelu. .Mi smo putovali s Filip trevelom jer su imali bolje cene od Sun linea i predivnog vodica koji vas tamo saceka gospodina Suada .Ove godine sve agencije rade Tunis sto predhodnih godina nije bio slucaj zbog korone pa ce verovatno biti vise posecen .Tunis ko destinacija je super za obilaske sto s agencijom ,sto sam ,jer taksi nije skup ali se pre toga raspitajte za cenu i obavezno se cenkajte.Ako vam jos na neko pitanje mogu odgovoriti pitajte.
2023 04 12
Nemojte koristiti taxi vec njuhove luaže, gradski prevoz
2023 04 17
I mi smo putovali preko Sun line. Isto El Mouradi Hammamet. Osoblje korektno. Ako ih castis lete oko tebe
2023 05 03