Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

da li neko zna kad MONA ima snizenja?

Da li znate mozda kad MONA ima snizenja? Cene su im dosta jace nego prosle godine. Blago receno sokirana kad sam usla na sajt😂😂🙈🙈
2023 03 15
Meni se Mona smucila. Torbe su mi pre trajale godinama, sad na svakoj ili feler u radnji ili propadnu ivice ili metalni delovi oksidiraju. Pre im je najskuplja torba bila oko 15 hiljada, pa se povecala na 20. Sad ima i za skoro 30 hiljada. Manual nema tako komercijalne modele, ali je kvalitet drasticno bolji!!!
2023 03 15
Pozdrav,slazem se za cene iako i sama kupujem godinama ali preterase. Nazalost naredno tek od 21.06 bar je tako bilo prosle godine. Jedino ako ubace na dan,neku akciju koja je samo online,koja nije najavljena.
2023 03 16
Slažem se da to nije isti kvalitet kao ranije a cene astronomske. Ja sam potpuno odustala, budžet mi ne prati modu. 😂😂😂
2023 03 16
Slazem se sa Milicom, ja sam se malo prebacila na Manual. Pogledam ponekad sta ima Mona, ali zaista su cene previse otisle visoko. Ne znam da li mi zaista bas placamo kvalitet ili ime... Ja za sebe mogu da kazem da sve sto sam kupila u Moni traje i dan danas, bez ikakvog ostecenja. Novcanik koji sam kupila pre dve godine kostao je 4.700, sad je skoro 8.000 - ne vidim razlog da cena bas toliko skoci. Pratite malo oko Vaskrsa, moguce da ce nesto biti na snizenju.
2023 03 16
Monina kožna galanteriju ima pravo na reklamaciju 10 godina.. Pri kupovini torbe to mi je rekla prodavačica.. Čak i bez računa, jel ko će čuvati toliko dugo račun jbg.. Prodavačica mi je rekla da oni prpoznaju njihove modele koji su stari do 10 god i mogu svojim klijentima izaći u susret za sitnije intervencije.. Ja sam skoro nosila kožnu jaknu na farbanje i nisu naplatili.. Monin outlet imate u Cara Dušana na Dorćol cene su niže nego inače.. Outlet postoji i u Inđiji i cene su i do 30-40 niže..
2023 03 16
> MiciZara: > Monina kožna galanteriju ima pravo na reklamaciju 10 godina.. > Pri kupovini torbe to mi je rekla prodavačica.. > Čak i bez računa, jel ko će čuvati toliko dugo račun jbg.. Prodavačica mi je rekla da oni prpoznaju njihove modele koji su stari do 10 god i mogu svojim klijentima izaći u susret za sitnije intervencije.. > Ja sam skoro nosila kožnu jaknu na farbanje i nisu naplatili.. > Monin outlet imate u Cara Dušana na Dorćol cene su niže nego inače.. > Outlet postoji i u Inđiji i cene su i do 30-40 niže.. Hvala ti na ovoj info, znala sam da imam pravo u roku od dve godine, ali 10 ne 😁
2023 04 27