Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Želim" fora

Da li nakon kliktanja kupca na "Želim" bez dodatnih pitanja i mog ostavljanja podataka i nakon toga (naravno) nikakvog uzvratnog odgovora sa strane kupca imam pravo da ostavim neutralnu ocenu? Jer smatram da ovo "Želim" apsolutno nema smisla više ali ja moje podatke ostavljam osobi koja više ne uzvraća čak ni da je greška u pitanju što mi je više nego bezveze.
2023 04 04
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8c020c01618bd3020081a77702690e82.jpg)
2023 04 04
Ne ostavljajte podatke odmah. Ja uvek prvo napišem samo da je predmet dostupan, pa ako neko hoće da kupi, nastavlja se konverzacija dalje. Neki su bezobrazni pa klikću, a neko ne zna kako se koristi to dugme, ali mogli bi da nauče. 😁
2023 04 04
Hvala vam devojke. Osoba ima oko 50 pozitivnih ocena, sačekala sam da bude online posle 2 dana da bi mi se javila ali je ona odlučila da prosto iskulira moje poruke.
2023 04 04
Tacno. Ne ostavlajte podatke dok Vam ih kupac ne zatrazi. Licno, kad kupujem, uvek uz kliktanje na "Zelim" napisem neku poruku. Da prodavac shvati moju nameru.
2023 04 04
Nekad se desi i slučajno kliktanje, ali bar se može izviniti i reći da je došlo do tehničkih problema. 😁
2023 04 04
> DoliBlack: > Nekad se desi i slučajno kliktanje, ali bar se može izviniti i reći da je došlo do tehničkih problema. 😁 Da, upravo tako, desi se, dopadne ti se predmet i ne razmišljajući klikneš ali bar kažeš nešto a ne ovako bezveze 🫤 Ali dobro... Šta je tu je sad 🙂
2023 04 05
> FantasticOffer: > > DoliBlack: > > Nekad se desi i slučajno kliktanje, ali bar se može izviniti i reći da je došlo do tehničkih problema. 😁 > Da, upravo tako, desi se, dopadne ti se predmet i ne razmišljajući klikneš ali bar kažeš nešto a ne ovako bezveze 🫤 Ali dobro... Šta je tu je sad 🙂 Meni se dogodilo pre neki dan bas takva situacija. Mislim rancic je prelep, malo je falilo da ga kupim kad sam vec psolala zelim ali bio bi mi visak.🙃
2023 04 05