Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slanje paketa

Zdravo, zanima me da li u Pozarevcu ne znaju sta je cc paket? Trazila sam slanje, i tek kad je poslato, javljeno mi je da ne znaju sta je, i da je poslato bexom.. Cak i ako ne znaju, da li biste vi otisli, pa zakazali u bexu, ili poslali na drugi nacin u posti, ako ste vec tu. . Malo mi nelogično, mozda gresim, ali eto... Nije neka razlika ptt izmedju bexa i postexpresa, ali ne bih volela da me neko laze.
2023 04 05
Pa slagali Vas svakako. Nije im odgovaralo da salju Postom. 😁
2023 04 05
Bezobrazluk, ali ako predmet bude dobar i kurir dođe kad ste kod kuće, nije jako strašno.
2023 04 05
Tako sam i mislila. Ali ne znam cemu, nije mi problem i da mi kaze da salje samo bexom, jer sam i sama pre slala, dok nisam cula da postoji cc. Nadam se da ce bar biti dobar, ali svakako necu ostaviti utisak, iako mi je rekla da javim.
2023 04 05
Uvek se sve može lepo dogovoriti, a ne na svoju ruku tako, ali šta sad da se radi...
2023 04 05
Da se "pohvalim". Stigla trenerka, u opisu stanje odlicno, nosena samo 2x. Medjutim sa strane milion cupkica, na oba dela. Kazem clanici da nisam zadovoljna, napisem zbog cega. Kaze da nije nosena vise puta, verovatno su cupkice od stajanja??? Pri tom, nije neprimetno, pa hajde da nije videla, nego je bukvalno cupkica do cupkice.
2023 04 06
Divno... 🙄 Tipično uvaljivanje...
2023 04 06
Tako je.. Jos kaze da probam brijacem da skinem. Mislim, stvarno.. Kaze da joj pise na profilu da ne radi povracaj novca, da moze da mi posalje neku MAJICU u znak izvinjenja.. Ovo je ispiranje mozga.
2023 04 06
Užas. Ima ona mašinica za grudvice kod kineza, ali stvarno nema smisla.
2023 04 06
Videla sam fotografije na temi koju ste otvorili. Kakav brijac i aparat, ono je iznoseno do besvesti.
2023 04 06
> Majda87: > Videla sam fotografije na temi koju ste otvorili. Kakav brijac i aparat, ono je iznoseno do besvesti. Tako je. Ne znam kako moze od stajanja onako da se unisti. Cupkice od stajanja.. Ja to prvi put cujem. Jos se dobro i ne vidi na slici. Odvratna je, prosto me ucenjuje za dalje. Ne znam ni kom adminu da se obratim. Glavni aktivan pre 13 dana. Samo sam nasla Juniora, nadam se da cu dobiti odgovor od njega. . 2.000 sam je platila, postarina skoro 500...a i dalje me pravi ludom i uslovljava.
2023 04 06
Pisite AdminRS ili AdminMK, ne gledajte na vreme koje je prikazano, jer se radi o poslednjem logovanju, a ne prisutnosti na sajtu. Tu su oni...
2023 04 06
E super, pisala sam AdminRS, pa sam pomislila ko zna kad, i dal ce uopste videti. Hvala na inf ❤️
2023 04 06
> Brankica11: > > Majda87: > > Videla sam fotografije na temi koju ste otvorili. Kakav brijac i aparat, ono je iznoseno do besvesti. > Tako je. Ne znam kako moze od stajanja onako da se unisti. Cupkice od stajanja.. Ja to prvi put cujem. Jos se dobro i ne vidi na slici. Odvratna je, prosto me ucenjuje za dalje. Ne znam ni kom adminu da se obratim. Glavni aktivan pre 13 dana. Samo sam nasla Juniora, nadam se da cu dobiti odgovor od njega. . 2.000 sam je platila, postarina skoro 500...a i dalje me pravi ludom i uslovljava. Videla... Meni se nije tako demoliralo nešto ni od nošenja, kamoli stajanja. Svašta... Baš je pošteno uništeno... 😭 Ne znam da li je to original kad može tako da se raspadne. Ne može tu admin ništa. Vidite da postignete neki dogovor, ali verovatno ako pošaljete nazad, neće ni podići paket. Uvek tako ispale. Ne znam što bi vi plaćali poštarinu za tako nešto inače.
2023 04 07
> DoliBlack: > > Brankica11: > > > Majda87: > > > Videla sam fotografije na temi koju ste otvorili. Kakav brijac i aparat, ono je iznoseno do besvesti. > > Tako je. Ne znam kako moze od stajanja onako da se unisti. Cupkice od stajanja.. Ja to prvi put cujem. Jos se dobro i ne vidi na slici. Odvratna je, prosto me ucenjuje za dalje. Ne znam ni kom adminu da se obratim. Glavni aktivan pre 13 dana. Samo sam nasla Juniora, nadam se da cu dobiti odgovor od njega. . 2.000 sam je platila, postarina skoro 500...a i dalje me pravi ludom i uslovljava. > Videla... Meni se nije tako demoliralo nešto ni od nošenja, kamoli stajanja. Svašta... Baš je pošteno uništeno... 😭 Ne znam da li je to original kad može tako da se raspadne. Ne može tu admin ništa. Vidite da postignete neki dogovor, ali verovatno ako pošaljete nazad, neće ni podići paket. Uvek tako ispale. Ne znam što bi vi plaćali poštarinu za tako nešto inače. Ne znam, i nema etiketu, bar na gornjem delu. Verovatno neka kopija. Kaze da je nosila 2x, i 2x oprana, a gornji deo prljav oko vrata.. Pa kako.. Mene je strah da joj posaljem, a ona ne uplati. Po meni je fer, ako stvarno nisam videla, prvo ja vracam novac, onda kupac salje predmet, ali eto.. Eno stavila opet u prodaju, samo izmenila opis, a trenerka kod mene ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2355886e0c2facfccd3e4dba1c97af5a.jpg)
2023 04 07
1 2