Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Selektivnost administracije

Poštovanje, Htela sam da podelim svoje iskustvo sa administracijom sajta i čujem vaše mišljenje o tome. Naime, obrisan mi je kozmeticki set ( Sol janeiro) uredno kupljen u Sephori, kod slikan, jedino što nisam uspela da navedeni brend pronadjem na cosmetik kalkulatoru ( pokušala na nekoliko nema ga). Admin ga uredno briše bez da eventualno pošalje upit i pita me prethodno ukoliko ima nedoumice. To što je sajt prepun fejka parfema ( uredno stoje), LV torbi, gde je neko i naveo da je fejk, iako je po zakonu kažnjivo prodavati fejk stvari ( ups nismo EU, pa može), nikom ništa. Kada je upitanju kozmetika najvažniji je čuveni kod (moja sestra je kupila parfem sa navedenim kodom fejk). Dakle gospodo administratori, pored KODA gledaju se i drugi parameri za potvrdu auteničnosti. Ovim što činite od poštenih članica pravite neozbiljne, neodgovorne,osobe da ne upotrebim neki grublji izraz. Lično, za navedeni set sam bila pitana od strane dve članice zainteresovane da ga kupe, uklanjanjem od mene i ostalih kojima činite slično pravite sumljive osobe, dok Vam prevaranti prolaze. Srdačan pozdrav!
2023 04 11
Meni je juce obrisan oglas za mantil. U mantilu je slikana cerka s kojom sam zajedno na profilu. Poslala sam pitanje, zasto? Ako im lici na fotomodel hvala na komplimentu. Slikala se jer je visoka 178 cm najbolji nacin da se mantil pokaze. Nije mi jasno kada ima toliko slika sa neta, na tom istom mestu pored klavira su skoro sve slike na profilu. A o prevarama to je vec druga tema, mnogo duza.
2023 04 11
> BakiNB: > Meni je juce obrisan oglas za mantil. U mantilu je slikana cerka s kojom sam zajedno na profilu. Poslala sam pitanje, zasto? Ako im lici na fotomodel hvala na komplimentu. Slikala se jer je visoka 178 cm najbolji nacin da se mantil pokaze. Nije mi jasno kada ima toliko slika sa neta, na tom istom mestu pored klavira su skoro sve slike na profilu. A o prevarama to je vec druga tema, mnogo duza. Žao mi je zbog toga što Vam se desilo i znam koliko se čovek iznervira pogotovo kada vidi gomilu nepravilnosti na sajtu koje uredno stoje. Postavljati na druge sajtove, gde se koliko toliko ozbiljnije i odgovornije pristupa.
2023 04 11
Kod mora biti slikan i napisan u opisu. https://mojekrpice.rs/forum/t/568673/oglasi-za-prodaju-kozmetike-i-parfema
2023 04 11
Znam srebrna, šta ćemo kada brenda nema na kozmetičkom kalkulatoru?
2023 04 11
Znaci, sve si navela ali brisu jer je kozmetika. Prolaze na sajtu kreme i kozmetika na kojima nema roka vec samo sifri, kao npr. Vichy, LRP, itd. Prodavala sam The Body Shop proizvode koje isto nisam mogla da nadjem na Check cosmeticsu, slikala sam kod i navela ga u oglasu, napisala kada je kupljeno, da je novo i neupotrebljavano i slikala da je tako (otvorila bodi puter) i nije se brisao oglas. Isto sam tako menjala set za negu brade. Na tvom mestu slikala bih sve kodove sa svih proizvoda iz seta i te iste kodove navela u opisu pa ako opet obrisu pitala ih zbog cega.
2023 04 11
Ne bi bilo lose ako imas racun za set i njega slikati kao dokaz kada je kupljen i slikati i napisati da je rok taj i taj od otvaranja. A slazem se sa svime sto si napisala, od starijih, korektnih i postenih clanica se prave nepouzdane osobe a fejkovi i prevaranti prolaze.
2023 04 11
> BakiNB: > Meni je juce obrisan oglas za mantil. U mantilu je slikana cerka s kojom sam zajedno na profilu. Poslala sam pitanje, zasto? Ako im lici na fotomodel hvala na komplimentu. Slikala se jer je visoka 178 cm najbolji nacin da se mantil pokaze. Nije mi jasno kada ima toliko slika sa neta, na tom istom mestu pored klavira su skoro sve slike na profilu. A o prevarama to je vec druga tema, mnogo duza. Ukoliko je ovaj mantil u pitanju, onda najverovatnije jer si navela da je iznutra dezen kopija Burberry, to obrisi iz opisa. https://mojekrpice.rs/items/zene/9764354/mantil-dugacak-strukiran-vintage-moderan
2023 04 11
> srebrna: > Znaci, sve si navela ali brisu jer je kozmetika. > Prolaze na sajtu kreme i kozmetika na kojima nema roka vec samo sifri, kao npr. Vichy, LRP, itd. > Prodavala sam The Body Shop proizvode koje isto nisam mogla da nadjem na Check cosmeticsu, slikala sam kod i navela ga u oglasu, napisala kada je kupljeno, da je novo i neupotrebljavano i slikala da je tako (otvorila bodi puter) i nije se brisao oglas. > Isto sam tako menjala set za negu brade. > Na tvom mestu slikala bih sve kodove sa svih proizvoda iz seta i te iste kodove navela u opisu pa ako opet obrisu pitala ih zbog cega. Slikala sam taj čuveni kod, posle vidim da ga nema (brenda) na kozmetičkom kalkulatoru, to nisam napisala u opisu. Set ja kupila krajem februara u Sephori, bacila račun. Jutros vidim obrisan oglas, onako bahato, bez ponavljam bilo kakvog upita od strane Admina po tipu može mi se. Malo uvažavanja i komunikacije od strane administracije sajta ne bi bilo na odmet i doprinelo bi otklanjanju brojnih problema. Hvala ti na savetu, pokušaću posle podne.
2023 04 11
Nema na cemu, uvek te je lepo videti na forumu :") Napisi i kada je kupljen i koji je rok od otvaranja, ne znam sta drugo...
2023 04 11
> srebrna: > Nema na cemu, uvek te je lepo videti na forumu :") > Napisi i kada je kupljen i koji je rok od otvaranja, ne znam sta drugo... :") <3
2023 04 11
> srebrna: > > BakiNB: > > Meni je juce obrisan oglas za mantil. U mantilu je slikana cerka s kojom sam zajedno na profilu. Poslala sam pitanje, zasto? Ako im lici na fotomodel hvala na komplimentu. Slikala se jer je visoka 178 cm najbolji nacin da se mantil pokaze. Nije mi jasno kada ima toliko slika sa neta, na tom istom mestu pored klavira su skoro sve slike na profilu. A o prevarama to je vec druga tema, mnogo duza. > Ukoliko je ovaj mantil u pitanju, onda najverovatnije jer si navela da je iznutra dezen kopija Burberry, to obrisi iz opisa. > https://mojekrpice.rs/items/zene/9764354/mantil-dugacak-strukiran-vintage-moderan Hvala ✨️
2023 04 11
> irisbg: > > BakiNB: > > Meni je juce obrisan oglas za mantil. U mantilu je slikana cerka s kojom sam zajedno na profilu. Poslala sam pitanje, zasto? Ako im lici na fotomodel hvala na komplimentu. Slikala se jer je visoka 178 cm najbolji nacin da se mantil pokaze. Nije mi jasno kada ima toliko slika sa neta, na tom istom mestu pored klavira su skoro sve slike na profilu. A o prevarama to je vec druga tema, mnogo duza. > Žao mi je zbog toga što Vam se desilo i znam koliko se čovek iznervira pogotovo kada vidi gomilu nepravilnosti na sajtu koje uredno stoje. > Postavljati na druge sajtove, gde se koliko toliko ozbiljnije i odgovornije pristupa. Obrisala sam jer sam jos i naglasila da je kopija poznatog brenda. Ali i to naglaseno je za brisanje, ocigledno. Prevare su mnogo ozbiljnije od imena kopije. Ali tako je kako je.
2023 04 11
> irisbg: > Poštovanje, > Htela sam da podelim svoje iskustvo sa administracijom sajta i čujem vaše mišljenje o tome. > Naime, obrisan mi je kozmeticki set ( Sol janeiro) uredno kupljen u Sephori, kod slikan, jedino što nisam uspela da navedeni brend pronadjem na cosmetik kalkulatoru ( pokušala na nekoliko nema ga). > Admin ga uredno briše bez da eventualno pošalje upit i pita me prethodno ukoliko ima nedoumice. > To što je sajt prepun fejka parfema ( uredno stoje), LV torbi, gde je neko i naveo da je fejk, iako je po zakonu kažnjivo prodavati fejk stvari ( ups nismo EU, pa može), nikom ništa. > Kada je upitanju kozmetika najvažniji je čuveni kod (moja sestra je kupila parfem sa navedenim kodom fejk). > Dakle gospodo administratori, pored KODA gledaju se i drugi parameri za potvrdu auteničnosti. Ovim što činite od poštenih članica pravite neozbiljne, neodgovorne,osobe da ne upotrebim neki grublji izraz. Lično, za navedeni set sam bila pitana od strane dve članice zainteresovane da ga kupe, uklanjanjem od mene i ostalih kojima činite slično pravite sumljive osobe, dok Vam prevaranti prolaze. > Srdačan pozdrav! Nažalost,vrlo dobro razumem Vaše nezadovoljstvo (najblaže rečeno), i sama sam u više navrata imala identičan problem i identičan osećaj . Meni je administracija jedna velika enigma,svojim ponašanjem mi daju prostora za razne zaključke. Neverovatno je kako se "zakače" na neke članice. Imam osećaj kao da se na ovom sajtu radi o okršaju "klanova",pa se pokazuje neka vrsta sile prema "neposlušnima". Jedna ružna i nepotrebna rabota!
2023 04 11
> ZeljkaRaskovic: > > irisbg: > > Poštovanje, > > Htela sam da podelim svoje iskustvo sa administracijom sajta i čujem vaše mišljenje o tome. > > Naime, obrisan mi je kozmeticki set ( Sol janeiro) uredno kupljen u Sephori, kod slikan, jedino što nisam uspela da navedeni brend pronadjem na cosmetik kalkulatoru ( pokušala na nekoliko nema ga). > > Admin ga uredno briše bez da eventualno pošalje upit i pita me prethodno ukoliko ima nedoumice. > > To što je sajt prepun fejka parfema ( uredno stoje), LV torbi, gde je neko i naveo da je fejk, iako je po zakonu kažnjivo prodavati fejk stvari ( ups nismo EU, pa može), nikom ništa. > > Kada je upitanju kozmetika najvažniji je čuveni kod (moja sestra je kupila parfem sa navedenim kodom fejk). > > Dakle gospodo administratori, pored KODA gledaju se i drugi parameri za potvrdu auteničnosti. Ovim što činite od poštenih članica pravite neozbiljne, neodgovorne,osobe da ne upotrebim neki grublji izraz. Lično, za navedeni set sam bila pitana od strane dve članice zainteresovane da ga kupe, uklanjanjem od mene i ostalih kojima činite slično pravite sumljive osobe, dok Vam prevaranti prolaze. > > Srdačan pozdrav! > Nažalost,vrlo dobro razumem Vaše nezadovoljstvo (najblaže rečeno), i sama sam u više navrata imala identičan problem i identičan osećaj . Meni je administracija jedna velika enigma,svojim ponašanjem mi daju prostora za razne zaključke. Neverovatno je kako se "zakače" na neke članice. Imam osećaj kao da se na ovom sajtu radi o okršaju "klanova",pa se pokazuje neka vrsta sile prema "neposlušnima". > Jedna ružna i nepotrebna rabota! Hvala Željka na razumevanju, shvatam da Vam je jasno o čemu pričam. Srdačan pozdrav.
2023 04 11
1 2