Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Losa iskustva u vezi kupovine i prodaje!!!

> Her_Fashion: > > Esprit21: > > Obratite se adminu, mora da refundira > Ja sam napisala adminu čitav esej sa svim detaljima oko mog problema sa članicom i nikad nisam dobila bilo kakav odgovor. Iskreno sumnjam da će joj to pomoći. Na sajut su 3 admina, napisite svakom a tu je Vanda koja je valjda neki super mod
2023 04 26
Dugo godina koristim ovaj sajt, samo sa kupac, nikad nisam imala lose iskustvo, ali mora da podelim ovo sa svima. Prodavac https://mojekrpice.rs/viioolleetaaa19-323352 nije ispostivala dogovor oko slanja paketa, i ako je pristala sama da spusti cenu, pa nasla drugog kupca za vecu cenu i ako sam ja pristala na vecu cenu prodavac nije pristao da meni posalje paket, i ako smo se sve dogovorile dan ranije. Jako, jako neprofesionalno, nije ispostovan dogovor, iskreno zaobidjite ovog prodavca.
2023 04 28
> naj_ova: > Dragi moji, da li ste imali neka losa iskustva u vezi sa onima koji kupe nesto od vas ili od onih koji prodaju??? Ako jeste podelite vasa iskustva i kako spreciti prevare? 🙂 Dugo godina koristim ovaj sajt, samo sa kupac, nikad nisam imala lose iskustvo, ali mora da podelim ovo sa svima. Prodavac https://mojekrpice.rs/viioolleetaaa19-323352 nije ispostivala dogovor oko slanja paketa, i ako je pristala sama da spusti cenu, pa nasla drugog kupca za vecu cenu i ako sam ja pristala na vecu cenu prodavac nije pristao da meni posalje paket, Jako, jako neprofesionalno, nije ispostovan dogovor, iskreno zaobidjite ovog prodavca
2023 04 28
> darkacademia: > > naj_ova: > > Dragi moji, da li ste imali neka losa iskustva u vezi sa onima koji kupe nesto od vas ili od onih koji prodaju??? Ako jeste podelite vasa iskustva i kako spreciti prevare? 🙂 > Ja sam uglavnom imala prijatne saradnje. Kad sam tek krenula da kupujem, dešavalo se da stignu stvari sa blagim oštećenjima, npr vidno nošene a označene kao nove, ali se nisam svađala za te neke sitne pare. Ali zato sad kad kupujem tražim detaljne mere, stanje i dodatne fotografije ako ih je u oglasu nedovoljno. Isto tako kad prodajem sve mere i informacije o predmetu su na izvolte, a uvek dodatno šaljem i slike i snimke na zahtev. I opet se desi s vremena na vreme da članice ni ne pročitaju tekst ispod oglasa, pa se posle jave šokirane kako su pantalone dugačke 100cm, pa pobogu kako su to mogle da znaju 😆... Takvima se naravno ne refundira. Imala sam skoro jedan slučaj gde je bila moja greška, pa sam vratila novac i preuzela stvari nazad. I to se desi. Pozdrav , Imam pitanje. Da li je sigurno ostavljati podatke o kartici i čak stanje na računu kada je u pitanju primanje novca na račun? Nešto je kupljeno od mene i stranica me navodi da ostavljam sve podatke radi prijema novca. Hvala.
2024 07 08
> Banjac1: > > darkacademia: > > > naj_ova: > > > Dragi moji, da li ste imali neka losa iskustva u vezi sa onima koji kupe nesto od vas ili od onih koji prodaju??? Ako jeste podelite vasa iskustva i kako spreciti prevare? 🙂 > > Ja sam uglavnom imala prijatne saradnje. Kad sam tek krenula da kupujem, dešavalo se da stignu stvari sa blagim oštećenjima, npr vidno nošene a označene kao nove, ali se nisam svađala za te neke sitne pare. Ali zato sad kad kupujem tražim detaljne mere, stanje i dodatne fotografije ako ih je u oglasu nedovoljno. Isto tako kad prodajem sve mere i informacije o predmetu su na izvolte, a uvek dodatno šaljem i slike i snimke na zahtev. I opet se desi s vremena na vreme da članice ni ne pročitaju tekst ispod oglasa, pa se posle jave šokirane kako su pantalone dugačke 100cm, pa pobogu kako su to mogle da znaju 😆... Takvima se naravno ne refundira. Imala sam skoro jedan slučaj gde je bila moja greška, pa sam vratila novac i preuzela stvari nazad. I to se desi. > Pozdrav , > Imam pitanje. Da li je sigurno ostavljati podatke o kartici i čak stanje na računu kada je u pitanju primanje novca na račun? Nešto je kupljeno od mene i stranica me navodi da ostavljam sve podatke radi prijema novca. Hvala. Nije nista kupljeno od vas na taj nacin. Kada neko kupi javi vam se i trazi podatke za uplatu, a to je tekuci racun ili mobilni ako uplacuje preko PostNeta. Da li ste vi nekad kupovali od nekog, sigurno jeste? I da li ste mu trazili podatke sa kartice? Niste, jer podaci sa kartice se daju kada se placa, nikako i nikada prilikom kupovine. Ajde ljudi naucite to vec jednom. Juce jedna "radi u toj bransi" i daje podatke sa kartice i svaki dan vas nekoliko naseda. Sve dok je tako nece prevaranti otici sa sajta. Nemojte davati podatke sa kartica jer kartice sluze za placanje.
2024 07 08
1 2