Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nisam prodala nista skoro godinu dana

> milicica1993: > Kako vama ide prodaja? Kod mene skroz stalo a mislim da su mi cene ok, kao i roba A da li ste kupili nesto u skorasnje vreme, ili samo prodajete i to na dva naloga!??? Kako mislite da sajt normalno funkcionise ako svi samo prodaju i zale se kako ne ide prodaja a niko nista ne kupuje!!!? 🤔😳 Eto ja bih svima postavila isto pitanje: - Kako Vam ide kupovina na Krpicama? Da li dobro kupujete? 🤗
2023 04 26
> ubavkam: > > Danijela234: > > Lirina prodaja, Brutalna, kupoholicarke&poklonholicarke, prodaja zamena, H&M Bershka, setih se i ovih.. :) > Hvala puno, uspela sam odmah danas da prodam nesto preko jedne od grupa :) Auu 👏🏻 kad pre 😄 Eno i ja se priključila, ono gore nego ovde 😅 Sta radim pogrešno ahahah🤣🤣
2023 04 26
Ma prodala sam nov figaro, za odecu i obucu niko ne pita ni tamo 😂
2023 04 26
> Danijela234: > Meni ovde jako slabo. Samo pitanja za razmene, koje ne radim… Ali, zato na fejsbuku, neverovatno bolja prodaja…. 🥰 Molim te reci mi koja stranica. Ja sam nekada prodala uglavnom sve istog dana na stranici svog grada. Kasnije su je zatvorili i otvorili novu sa jako losim algoritmom da neki cak ne mogu ni da poklone odecu.
2023 04 26
Slabo. I prodaja i interesovanje. A nudim moju postarinu od danas.
2023 04 26
> Vanesa72: > Kako mislite da sajt normalno funkcionise ako svi samo prodaju i zale se kako ne ide prodaja a niko nista ne kupuje!!!? 🤔😳 > Eto ja bih svima postavila isto pitanje: > - Kako Vam ide kupovina na Krpicama? > Da li dobro kupujete? 🤗 Odlično ide kupovina, ne posustajem, svi poštari me znaju😂
2023 04 26
Primetila sam da i broj prikaza ne raste kao pre, brzinom puža, a o omiljenim da ne govorim. Kakav je sajt bio pre bas me zanima 😄
2023 04 27
Sajt je unisten. Mislim da ima i manje poseta, pregleda... Sa ovakvim adminima bolje i ne moze. Najgluplje pravilo da se oglas ne sme obnoviti. Sanse da neko naidje na tvoj oglas posle 6 meseci su verovatno 1%, a mozda i manje.
2023 04 27
> katjas_closet: > Kakav je sajt bio pre bas me zanima 😄 Dosta dosta bolji, trenutna situacija na sajtu je tragična
2023 04 27
> Her_Fashion: > > Vanesa72: > > Kako mislite da sajt normalno funkcionise ako svi samo prodaju i zale se kako ne ide prodaja a niko nista ne kupuje!!!? 🤔😳 > > Eto ja bih svima postavila isto pitanje: > > - Kako Vam ide kupovina na Krpicama? > > Da li dobro kupujete? 🤗 > Odlično ide kupovina, ne posustajem, svi poštari me znaju😂 Hahahahahahaha isto 🤣
2023 04 27
> Her_Fashion: > > Vanesa72: > > Kako mislite da sajt normalno funkcionise ako svi samo prodaju i zale se kako ne ide prodaja a niko nista ne kupuje!!!? 🤔😳 > > Eto ja bih svima postavila isto pitanje: > > - Kako Vam ide kupovina na Krpicama? > > Da li dobro kupujete? 🤗 > Odlično ide kupovina, ne posustajem, svi poštari me znaju😂 :D :D :D :D
2023 04 28
> SvetlanaRadic: > > katjas_closet: > > Kakav je sajt bio pre bas me zanima 😄 > Dosta dosta bolji, trenutna situacija na sajtu je tragična Do sada je broj prikaza makar rastao, sad ni to, ne znam u čemu je problem...
2023 04 29
Mene zanima, da li negde postoji informacija koji je broj članova ovog sajta? Uvek me je to zanimalo.. Evo, baš gledam preglede oglasa, ima ih prilično malo.
2023 04 29
> Nakiii99: > > Danijela234: > > Meni ovde jako slabo. Samo pitanja za razmene, koje ne radim… Ali, zato na fejsbuku, neverovatno bolja prodaja…. 🥰 > Molim te reci mi koja stranica. Ja sam nekada prodala uglavnom sve istog dana na stranici svog grada. Kasnije su je zatvorili i otvorili novu sa jako losim algoritmom da neki cak ne mogu ni da poklone odecu. Ima stvarno mnogo grupa, na prvoj strani ove teme sam napisala neke. Da dodam jos grupa: Otkacena live prodaja, Sonjine krpice, Plava ruza prodaja, QUENN grupa za prodaju, Betty Boop, Soba za live i slobodnu prodaju…
2023 04 29
Ja imam osećaj da se ovde isključivo Mona torbice dobro prodaju, i da Mona stvari imaju mnogo pregleda. I sama sam prodavala par stvarčica, ali i pratim takve oglase, pa primećujem veliki broj pregleda.
2023 04 29